Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σας περιγρώψω το πρόβλημα οσο πιο απλα μπορώ και το άνοιξα το θέμα εδω γιατι δεν ξέρω πραγματικά περι τίνος πρόκειται και που οφείλεται :mad:

Στήνουμε ενα site με εναν φίλο σε wordpress , μεχρι χτες ολα ηταν μια χαρά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα ειναι οτι γράφω καποια post με κατηγορίες κτλπ μεσα στο wordpress , εγώ τα βλέπω κανονικά και τον κώδικα μεσα που εχω γράψει και στο site κανονικά που βγαίνουν.

Εκείνος απο το σπίτι του ομως φαίνεται οτι απο χτες δεν έχει γίνει καμία αλλαγή και δεν βλέπει να εχω αλλάξει προσθέσει εγώ τίποτα...... Δοκιμάζω απο αλλο browser σβήνω cache cookies και γενικά ολα clear και πάλι το ίδιο εγώ βλέπω αυτα που έχω αλλαξει αυτος τίποτα καινούργιο.

Δοκιμάζω λοιπόν απο το netbook και το laptop μου και πάλι τα ίδια.... λεω δεν γίνεται οποτε δοκιμάζω και απο τον υπολογιστή των γονιών μου και παλι τα ίδια.

Το θέμα ειναι ομως οτι συνδέθηκα σε ενα ξεκάρφωτο δίκτυο wireless και αυτην την φορά φαίνεται όντως όπως τα βλέπει εκείνος οτι δεν έχω αλλάξει προσθεσει τίποτα , αλλάζω λοιπόν τους dns της forthnet και βάζω open dns αλλα πάλι τα ίδια....

Εν συντομία οτι υπολογιστή βάλω επάνω στο δίκτυο μου το wordpress για εμένα φαίνεται οτι εχω αλλάξει πράγματα εχω προσθέσει κτλπ ενω εξω απο εμένα φαίνονται οτι δεν έχω πειράξει τίποτα, τελος δοκίμασα και ενα restart στο router μήπως κατι εχει να κάνει με την ip δεν ξέρω γω τι αλλα παλι τα ίδια.

Θέλω την βοήθεια σας γιατι δεν μου έχει ξανα τύχει κατι τέτοιο και πραγματικά δεν ξέρω τι αλλο να κάνω

Update : τα κουφά συνεχίζονται αν μπω στο laptop με wireless απο το ίδιο router μου εμφανίζεται οπως στους αλλους οτι δεν εχω περάσει αλλάξει τίποτα ενω κανοκικά οποιος υπολογιστής μπει με ethernet στο δίκτυο μου στο ιδιο router εμφανίζεται οτι εχω κανει αλλαγές

Ευχαριστώ

Update 2 : Έφτιαξε τελικά μετα απο 2 3 restart του router τωρα γιατι υπήρχε αυτο το πρόβλημα πραγματικά δεν το ξέρω

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Πλεον και οι εξω το βλεπουν ανανεωμενο??αλλο θεμα τα dns και αλλο το να μην σου δειχνει την σελιδα ανανεωμενη.αν ειχες αλλαξει παροχο τοτε οκ αν δεν ειχαν ενημερωθει τα dns ισως να μην επαιζε το site αλλα απο την στιγμη που γινεται resolved κανονικα αλλα δεν βγαινουν οι αλλαγες πραγματι κατι αλλο τρεχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι έξω ποτε δεν έβλεπαν αυτα το άλλαζα στο wordpress ηταν σαν να μην το είχε πειράξει κανένας μονο στο δικό μου δίκτυο ολοι οι υπολογιστές έβλεπαν τις αλλαγές που έκανα , τελικά μετα απο 2 3 restart ουτε εγώ βλέπω τις αλλαγές που έκανα πρίν αλλα αυτα που έβλέπαν ολοι οι αλλοι.

Δεν ξέρω θα μείνω με την απορία πραγματικά μηστήριο.

Update : Έλεος το πρόβλημα παραμένει ξανα εμφανίστηκε και δεν ξέρω τι να κανω, χτες αλλάξαμε μερικά πράγματα στο site οχι απο το σπίτι μου και τώρα που δοκιμάζω να μπω απο οποιονδήποτε υπολογιστή στο σπίτι μου δεν μπορώ να δω τις αλλαγές.

Αν χρησιμοποιήσω proxy η μπω απο αλλη ip εκτος του δικτύου μεσα στο σπίτι μου βλέπω τις αλλαγές κανονικά

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Ουτε αλλη ip που πήρα ουτε οι εργοστασιακές ρυθμίσεις που εκανα στο router βοήθηκε , αλλάζω router να δώ γιατι απλα αυτο ειναι ανεξήγητο

Update: Ουτε με αλλο router εχει διαφορά

Δημοσ.

με αλλη ip με αλλο ρουτερ σιγουρα δεν θα εβλεπες διαφορα.ο ρουτερ δεν θα κρατησει κατι.δεν ξερω αν το site σου γινεται cache καπου και το βλεπουν απο εκει οποτε πρεπει να περασει χ χρονικο διαστημα για να δουν τις αλλαγες .και δεν ξερω αν ρυθμιζεται αυτο απο καπου εκει που γινεται Hosted το site.με αυτα δεν τα παω καθολου καλα.

αν τωρα απεξω φαινεται κανονικα αλλα απο μεσα οχι κανε κανα clear cache κτλ να δεις.γιατι στην αρχη ελεγες το αναποδο.οτι εβλεπες απο μεσα και οχι απεξω τις αλλαγες ενω στο τελευταιο post γραφεις το αναποδο

Δημοσ.

Εγώ να δεις τελείως κουλό πρόβλημα.

Φαντάσου εσυ δηλαδή αν ερχόσουν με το laptop σου και συνδεόσουν ειτε wireless ειτε με ethernet στο δίκτυο μου στο συγκεκριμένο site θα βλέπαμε και εγω και εσυ τις αλλαγές που εχω κάνει εγώ, ο έξω κόσμος δεν θα έβλεπε καμια αλλαγή.

How is this possible ?

Δημοσ.

μονο αν το εκανε cache εκει που γινεται Hosting>οποτε αργουσε να ενημερωθει.απο την αλλη ομως αν δεν γινεται Hosted σε εσενα και εσυ εισαι στον εξω κοσμο εκτος αν εσυ το εβλεπες τοπικα.εκτοςαν γινοταν Hosted σε σενα οποτε αργουσε να ενημερωθει ο εξω κοσμος

Δημοσ.

Κατι απο αυτό που λές με το hosting και την cache που αργούσε να ενημερωθεί μαλλον θα ήταν αλιώς δεν γίνεται δηλαδή εγώ οταν έκανα τις αλλαγές έγραφα ανέβαζα photos που τα έκανα στον άερα ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...