Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας, λοιπόν ψάχνω να βρω κάποια οθόνη να αγοράσω και βεβαια ειμαι πολλές ωρες πάνω στον pc και θέλω να ειναι ξεκούραστη αλλά και καλή τόσο στα games όσο και σε διαφορες εφαρμογές οπώς π.χ photoshop και βεβαια σε ικανοποιητικές οι ιντσες(23-24). Βεβαια σκεφτόμουνα και λόγο ελλειψης tv και το ενδοχόμενο να εχει ενσωματωμένο tv tuner(εκτος βεβαια και αν βρω καποια καλή οθόνη χωρις tunner και πάρω εγω καρτα tv ξεχωριστά).Με μια αναζητηση που εκανα και με βαση συμβουλές τόσο φίλων αλλά και του φόρουμ εδώ ειμαι αναμεσα σαυτές εδώ..:

1)http://www.skroutz.gr/s/330354/LG-IPS236V.html

2)http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=u2312

3)http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html (ειναι η ίδια dell αλλά 24')

5)http://www.skroutz.gr/s/364086/LG-D2342P.html?keyphrase=LG+D2342P-PN+

6)http://www.skroutz.gr/s/348708/LG-DM2350D.html?keyphrase=LG+DM2350D-PZ+

Το 5 και το 6 οπως θα δειτε ειναι 3d.Γνωρίζει κανεις τι γίνεται με αυτήν την τεχνολογία?Ειναι ευκολο να καθεσαι πολλές ωρες μπροστα σε μια τετοια οθόνη, π.χ για gaming?Αξιζει να αγοράσει κανεις μια τετοια οθόνη σε 23 ιντσες? Η τεχνολογία μετατροπή 2D υλικού σε 3D ειναι καλή?Γνωρίζει κάποιος αυτές τις 2 οθόνες?Συμβουλή για το τι να αγοράσω αν εσεις ειχατε αυτο το διλημμα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω για το 3d, ξέρω να σου πω ότι οι Dell είναι αγαπητές στο insomnia-forum (και εδώ και μερικές μέρες και σε εμένα) και ότι έχουν από ότι μαθαίνω καλό όνομα στο service τους.

Οι τιμές που βρίσκεις τις Dell είναι καλές και νομίζω δεν θα το σκεφτόμουν περισσότερο.

Όσο για την TV, αν υπάρχει ψηφιακή κάληψη στην περιοχή σου μπορείς με έναν δέκτη να μετατρέψεις κάθε (σχεδόν) οθόνη σε tv.

Κοστίζει λιγότερο από ένα tv-tuner για το pc και δουλεύει και σαν PVR χωρίς περίπλοκα software. Στην κατοχή μου έχω ένα XORO που είναι γουστόζικο αλλά μαθαίνω καλά και για το Doop του Πλαισίου. Κόστος δέκτη από 25 μέχρι 50ευρώ ανάλογα τι θα ψωνίσεις.

Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται?

Δεν ξέρω την LG πόσο καλή είναι, όχι την συγκεκριμένη. Το IPS πανελ της είναι πολύ καλό (νομίζω και η Dell LG panel φοράει) και η τιμή της σίγουρα δελεαστική, πόσο μάλλον που είναι και led οπότε κάνεις και οικονομία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω για το 3d, ξέρω να σου πω ότι οι Dell είναι αγαπητές στο insomnia-forum (και εδώ και μερικές μέρες και σε εμένα) και ότι έχουν από ότι μαθαίνω καλό όνομα στο service τους.

Οι τιμές που βρίσκεις τις Dell είναι καλές και νομίζω δεν θα το σκεφτόμουν περισσότερο.

Όσο για την TV, αν υπάρχει ψηφιακή κάληψη στην περιοχή σου μπορείς με έναν δέκτη να μετατρέψεις κάθε (σχεδόν) οθόνη σε tv.

Κοστίζει λιγότερο από ένα tv-tuner για το pc και δουλεύει και σαν PVR χωρίς περίπλοκα software. Στην κατοχή μου έχω ένα XORO που είναι γουστόζικο αλλά μαθαίνω καλά και για το Doop του Πλαισίου. Κόστος δέκτη από 25 μέχρι 50ευρώ ανάλογα τι θα ψωνίσεις.

Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται?

Δεν ξέρω την LG πόσο καλή είναι, όχι την συγκεκριμένη. Το IPS πανελ της είναι πολύ καλό (νομίζω και η Dell LG panel φοράει) και η τιμή της σίγουρα δελεαστική, πόσο μάλλον που είναι και led οπότε κάνεις και οικονομία.

Απο κρήτη είμαι οπότε, μεχρι να ρθει το ψηφιακό σήμα εχουμε πολύ ακόμα! :) Ναι το βλέπω και εγώ, οτι το φορουμ ειναι dell-κρατούμενο, απλά το μόνο μειον που βλέπω στην dell ειναι η ελλειψη hdmi.Και γιαυτο με βλέπεις λίγο επιφυλακτικό και το ψάχνω γενικά. Παντως και αυτές με την 3d τεχνολογία αν ειναι καλές με ενδιαφέρουν, αν αξίζει βεβαια η επιλογή τους..τι να πω, μπέρδεμα το θέμα οθόνη!

Δημοσ.

Το hdmi είναι ψηφιακό σήμα (+ήχος) οπότε μπορείς να βάλεις έναν dvi->hdmi αντάπτορα χωρίς απώλειες.

Από την άλλη το hdmi δεν το χρειάζεσαι για το pc, μόνο για κάποια παιχνιδομηχανή. Στο pc θα βάλεις dvi :)

Δημοσ.

Το 5 και το 6 οπως θα δειτε ειναι 3d.Γνωρίζει κανεις τι γίνεται με αυτήν την τεχνολογία?Ειναι ευκολο να καθεσαι πολλές ωρες μπροστα σε μια τετοια οθόνη, π.χ για gaming?Αξιζει να αγοράσει κανεις μια τετοια οθόνη σε 23 ιντσες? Η τεχνολογία μετατροπή 2D υλικού σε 3D ειναι καλή?Γνωρίζει κάποιος αυτές τις 2 οθόνες?Συμβουλή για το τι να αγοράσω αν εσεις ειχατε αυτο το διλημμα?

Λοιπόν θα σου πω εγώ την γνώμη μου αφού έχω στην κατοχή μου 3D TV 32" με παθητικά γυαλιά όπως αυτές που ανέφερες.

++

1) Σχετικά ξεκούραστο 3D - δεν νομίζω όμως να μπορείς να κάθεσε ώρες μπροστά θα είναι κουραστικό

2) Φθηνά γυαλιά - Τα γυαλιά του κινηματογράφου είναι επίσης συμβατά με την τεχνολογία passive

3) Ικανοποιητικό αποτέλεσμα 3D

--

1) Δεν νομίζω να απολαύσεις 3D σε 23" οθόνη - Εγώ με 32 και είμαι καλά στο 1.5 μέτρο.

2) Δεν μπορείς να έχεις full HD λόγω της passive τεχνολογίας (οι active το προσφέρουν αυτό αλλά εκεί θα βρεις ένα σωρό άλλα μειονεκτήματα)

3) Η μετατροπή 2D σε 3D απλά είναι μούφα. Δεν σου προσφέρει τίποτα. Καλύτερα να μείνεις με 2D.

It's your choice! :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι και εγω νομίζω οτι 3d σε τοσο μικρή οθόνη δεν αξίζει και προτιμάω αυτη την δεδομένη στιγμη να πάω σε μια ips.Απλά το διλημμα ειναι ποια να προτιμήσω και γιατι ανμεσα στην dell 2312hm και lg ips236v???Εχω πελαγώσει με όσα διαβαζω τις τελευταιες μερες και για τις 2 αυτες οθόνες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...