MSSB Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Sorry αλλά... απλά πάρε αυτό και τέλος. http://www.e-shop.gr/gembird-wnp-rp-002-w-wifi-repeater-300mbps-white-p-PER.583414
Shitty Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Απλά έλεγα μπας και αποφύγω την ακτινοβολία...
MSSB Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Nop! 2014 (σχεδόν '15) και να θες να αποφύγεις ακτινοβολία ..sorry, αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Συνήθως θυσιάζεις κάτι (υγεία) για να αποκτήσεις κάτι άλλο (WiFi σήμα). Εκτός και αν μένεις μόνος σου στο δάσος με 10 στρώσεις αλουμίνιο πάνω από το κεφάλι σου για να μην υπάρχει ακτινοβολία :Ρ Εγώ έχω κλειστό WiFi και έχω απαγορέψει σπίτι να το ανοίγουν. Τις προάλλες είπα να δω πόσα δίκτυα υπάρχουν που περνάνε από εμάς και η απάντηση που πήρα ήταν 17. 17 ολόκληρα WiFi δίκτυα περνάνε και ψήνουν τον εγκέφαλό μου όταν κοιμάμαι. Τι να λέμε τώρα. Αυτά. -- Είχα παλιότερα ένα repeater για να πιάνω από τον 2ο που μένουμε στο υπόγειο. Η αλήθεια είναι ότι το είχα πάρει 14€. Έπιανα δύο γραμμές βέβαια, αλλά από το τίποτα και οι δυο γραμμές είναι ανεκτές.
Shitty Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι,δυστυχώς, όσα είπες ισχύουν... Και μάλλον θα πάω τελικά για repeater που θα μου έρθει και πιο οικονομικά. Edit: Σ' ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από Shitty 1
rfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν τραβαγες ενα καλωδιο δικτυου σε εφικτο και προσιτο σημειο θα μπορουσε να βαλεις και ενα AP και να εχεις ασυρματο παντου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα