Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορα στα καταστηματα wind

"Smartphone Motorola Fire XT από 189€ μόνο 139€"

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/suskeuon/

Στο skroutz η συσκευη ξεκιναει απο τα 168,5 + μεταφορικα αλλα 6€.

Για 175€ δεν το συζητω οτι υπαρχουν καλυτερες συσκευες αλλα για τα 139€ ειναι καλη συσκευουλα ως προς τα χαρακτηριστικα της. Βεβαια με 25€ παραπανω παιρνεις Sony Ericsson Live with Walkman ή το xperia mini που εχει επεξεργαστη 1 GHz αντι για 800Hz και ξερεις σιγουρα οτι θα φαει παγωτο

http://www.skroutz.gr/s/402308/Motorola-Fire-XT.html

Δημοσ.
>Released 2011, September
3.5 inches (~165 ppi pixel density)
512 MB RAM, 512 MB ROM
5 MP, 2592x1936 pixels, autofocus, LED flash
v2.3.4 (Gingerbread)
800 MHz
Adreno 200

κατ'εμε ειναι μια καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα, δεν βλεπω κατι αυτη τη στιγμη να το ανταγωνιζεται!

Δημοσ.

Αξίζει το συγκεκριμένο στην τιμή αυτή?

με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα βρεις φθηνοτερο αυτη τη στιγμη. Στα ιδια λεφτα υπαρχει και το LG Optimus Net που ομως εχει λιγο μικροτερο μεγεθος οθονης, καμερα με λιγοτερα MP και δεν εχει μπροστινη camera.

Προσωπικα δεν θα το παιρνα και θα περιμενα να πεσουν λιγο τιμες για επεξεργαστη 1 GHz και με μεγαλυτερη αναλυση οθονης και android 4.0. Αν καποιος ομως θελει τωρα οπωσδηποτε κινητο σε αυτη τιμη τοτε αποτελει μια τιμια αγορα.

Δημοσ.

με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα βρεις φθηνοτερο αυτη τη στιγμη. Στα ιδια λεφτα υπαρχει και το LG Optimus Net που ομως εχει λιγο μικροτερο μεγεθος οθονης, καμερα με λιγοτερα MP και δεν εχει μπροστινη camera.

Προσωπικα δεν θα το παιρνα και θα περιμενα να πεσουν λιγο τιμες για επεξεργαστη 1 GHz και με μεγαλυτερη αναλυση οθονης και android 4.0.

γιατί με την μπροστινή κάμερα κανει video κληση 3G

Δημοσ.

γιατί με την μπροστινή κάμερα κανει video κληση 3G

ρωτας ή το γνωριζεις; Γιατι λιγες συσκευες android εχουν video κληση 3G.

Δημοσ.

ρωτας ή το γνωριζεις; Γιατι λιγες συσκευες android εχουν video κληση 3G.

ρωταω

οι περισσότερες ανω των 250 ευρω εχουν εφόσον έχουν φυσικά κάμερα

Αυτό με το android δεν είναι σωστό

Δεν έχει σχέση με το λειτουργικό. Εχει σχέση με την εταιρία και την πολιτική της

Δημοσ.

Ενημερωτικά:

FCC measured SAR:

Head: 1.15 W/kg

Body: 1.13 W/kg

πηγή: http://www.phonearena.com/phones/Motorola-XT531_id5882/fullspecs

Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά είναι νούμερα μετρήσεων σε αμερικανικά πρότυπα. Απλά δε βρήκα κάτι καλύτερο, π.χ. κοιτώντας εδώ: http://www.motorola.com/Consumers/GR-EL/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTOROLA-FIRE-XT-GR-EL.alt

--- Νέα αναζήτηση

Κι άλλο για SAR:

Head SAR

GSM 850/900/1800/1900, UMTS 850/1900, Wi-Fi, Bluetooth: 0.786 W/kg

GSM 850/900/1800/1900, UMTS 850/2100, Wi-Fi, Bluetooth: 1.08 W/kg

Body-worn SAR

GSM 850/900/1800/1900, UMTS 850/1900, Wi-Fi, Bluetooth: 0.811 W/kg

GSM 850/900/1800/1900, UMTS 850/2100, Wi-Fi, Bluetooth: 0.903 W/kg

πηγή: https://gullfoss2.fcc.gov/eas/GetApplicationAttachment.html?id=1524726 (σελίδα 47-τυπωμένη)

Μπερδεύτηκα...

Δημοσ.

Αυτό με το android δεν είναι σωστό

Δεν έχει σχέση με το λειτουργικό.

Απο ποια φραση μου πηγαζει οτι ειπα κατι τετοιο; :confused: Τωρα ομως θα το πω. :P Φυσικα και εχει σχεση και το λειτουργικο. Τα galaxy s1 και s2 που υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3G ειναι γιατι εχει γινει παραμετροποιηση απο την ιδια τη samsung. Το android δεν το υποστηριζε κατι τετοιο και παλιοτερες εκδοσεις ουτε καν βιντεοκληση μεσω sip δεν ειχαν.

Δημοσ.

Απο ποια φραση μου πηγαζει οτι ειπα κατι τετοιο; :confused: Τωρα ομως θα το πω. :P Φυσικα και εχει σχεση και το λειτουργικο. Τα galaxy s1 και s2 που υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3G ειναι γιατι εχει γινει παραμετροποιηση απο την ιδια τη samsung. Το android δεν το υποστηριζε κατι τετοιο και παλιοτερες εκδοσεις ουτε καν βιντεοκληση μεσω sip δεν ειχαν.

και το lg optimus που κάνει video κλήση πάλι εχει σχέση με την LG?

Απλά εχω καταλήξει ότι το λειτουργικό δεν είναι on off κριτήριο και πρέπει να κοιτάς κάθε τηλέφωνο ξεχωριστά

Αυτό προσπάθησα να γράψω

Δημοσ.

Προσφατα ειχα βρει το κινητο κουτατο 5 ημερων με 80 ευρω(για γνωστο μου).

Εψαξα τα review στο ιντερνετ και αποφασισα οτι δεν αξιζει..

Γιατι να παρω ενα κινητο με οχι καλη αποκριση σε οθονη,scrolling ,υπερθερμανσεις ,κολληματα κλπ όταν μπορω δινοντας κατι παραπανω να παρω ενα κινητο το οποιο θα το ευχαριστηθω?

Φυσικά ολα αυτα βασιζονται στα review που ειδα.. Αν δεν ειναι ετσι(αμφιβαλλω) ισως και να αξιζει σαν τιμη και μονο.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε, και έψαχναγια smartphone για τη μητέρα μου με 3.5" οθόνη.

Πόσες δόσεις δέχεται η Wind;

Δημοσ.

παιδια τελικα το αγορασε κανεις σας? αξιζει τα χρηματα του?

απο καμερα τι λεει? ειναι καθολου καλα τα 5ΜΡ του?

Το πήρα σήμερα για τη μητέρα μου.

Η απόκριση της οθόνης πολύ καλή (σε σχέση με Samsung D980, SamsungB5722 και Alcatel 890D).

Για τα υπόλοιπα, εν καιρώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...