pettakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σε μητρικη Asus P8Z68-V Pro, Cpu Intel I5 2500K εχω 12gb Ram ddr3 1333Mhz (2x4 και 2χ2)της Kingston. θα δω διαφορα αν βαλω ενα kit 4x4 gb συνολο 16 σε εφαρμογες οπως Adobe Photoshop και Premiere Pro, για video rendering? σκεφτομαι επισης να βαλω μεγαλυτερο επεγεργαστη σε 2-3 μηνες με την ελευση των Ivy Bridge κυριως λογω γραφικων. Αξιζει τον κοπο η περιττο εξοδο. Ευπροσδεκτη καθε πληροφορια.
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπική μου άποψη ότι δεν θα υπάρχει ορατή διαφορά...
pettakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Με τον επεξεργαστη θα δω διαφορα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εχεις κανει overclocking? Οι Ivy αναμενονται ~10% καλυτεροι στα ιδια GHz σε συγκριση με τους Sandy, οποτε θα ελεγα πως οχι, δεν αξιζει η μεταβαση για εμας που εχουμε ηδη Sandy. Προσωπικα εχω "ορκιστει" οτι η επομενη αναβαθμιση για μενα θα ειναι στα τσιπακια Haswell rev2, το 2014. Μεχρι τοτε με καλυπτει ανετα και αβιαστα ο 2500Κ.
pettakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, δεν ασχολουμαι με overclocking.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κακως γιατι με μερικα κλικ θα ειχες περιπου 25% καλυτερες επιδοσεις απο το μεγιστο turbo που σου δινει τωρα, αλλα οπως και να το κανουμε, μονο για να λες οτι εχεις ivy θα αξιζει η μεταβαση, ή εαν εχεις τοσο αναγκη το 10%. Που αν το ειχες αναγκη, θα ειχες ηδη 2600Κ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, δεν θα δεις διαφορά. Όπως δεν θα δεις και με το o/c σήμερα. Σε μερικά χρόνια, πιθανότατα.
ati8assos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Η μνήμη του συστήματος σου είναι επαρκής, οπότε διαφορές δεν θα δεις , εκτός κι αν θέλεις να φτιάξεις Ramdrive και να τρέχεις τα προγράμματα από εκεί. Όσον αφορά την αλλαγή επεξεργαστή συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες, οι διαφορές στις επιδόσεις, αν δεν πρόκειται για επαγγελματική χρήση, δεν είναι τόσο μεγάλες που να δικαιολογούν αλλαγή του. Κάνε αναβάθμιση σε κάτι άλλο, πχ αγορά SSD, που εκεί θα δεις μεγάλες διαφορές στην συνολική απόκριση του συστήματος, ειδικά σε multi tasking καταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα