c0prse_grinder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, αγοραστηκε μολις ενα Nokia C2-05 απο το EasyBuyWorld.gr και στο κουτακι του υπηρχαν μονο ξενογλωσσες οδηγιες χρησης. Δεν εχω προβλημα που ειναι παραεισαγωγης απλα θα ηθελα να ξερω αν σε περιπτωση αναβαθμισης του κινητου μεσω OVI υπαρχει περιπτωση να χαθει η Ελληνικη του γλωσσα (γιατι κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου σε καποιες συζητησεις). Πηρα την τεχνικη υποστηριξη του καταστηματος και πιστευουν πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το να αναβαθμιστει το κινητο τη στιγμη που στα factory settings του υπηρχε η ελληνικη γλωσσα, απλα θα θελα να βεβαιωθω πρωτου κανω καποια κινηση Ευχαριστω
Alxnks Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 γιατι δεν κανεις ενα τηλ στη νοκια η σε νοκια store να παρεις μια επισημη απαντηση (παρε στα κεντρικα κατα προτιμηση);
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 γιατι δεν κανεις ενα τηλ στη νοκια η σε νοκια store να παρεις μια επισημη απαντηση (παρε στα κεντρικα κατα προτιμηση); Xα...! Oντως, επειδη το ΙΜΕΙ του αντιστοιχει σε Ουγγαρια... σε περιπτωση αναβαθμισης θα παρει το γλωσσικο πακετο που θα χε αν ημουν στην Ουγγαρια. Και για εγκατασταση ελληνικων απο Nokia Care υπαρχει χρεωση
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα ηταν ιταλικο παραεισαγωγής απο vodafone και το ειχα παει σε nokia store και μου το γύρισαν σε ελληνικο. Εκτοτε οσες αναβαθμίσεις και αν εχω κάνει απο το OVI ολα οκ... Με την αποδειξη σου πηγαινεις και για 2 χρονια το αναβαθμίζεις δωρεαν σε οποιοδήποτε καταστημα ΝΟΚΙΑ μέσα σε 1 ώρα.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα ηταν ιταλικο παραεισαγωγής απο vodafone και το ειχα παει σε nokia store και μου το γύρισαν σε ελληνικο. Εκτοτε οσες αναβαθμίσεις και αν εχω κάνει απο το OVI ολα οκ... Με την αποδειξη σου πηγαινεις και για 2 χρονια το αναβαθμίζεις δωρεαν σε οποιοδήποτε καταστημα ΝΟΚΙΑ μέσα σε 1 ώρα. ειναι σιγουρο αυτο? διοτι η κοπελια απτο tech support μου πε πως στο Νokia Care για επαναφορα στην ελληνικη γλωσσα μετα απο καποιο update κινητου παραεισαγωγης χρειαζεται να πληρωσω ενα κατι τις..
ducatirulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αν η αναβαθμιση γινει μεσω του nokia software updater/ovi suite χανονται τα ελληνικα,μεσω της διαδικασιας OTA οχι.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αν η αναβαθμιση γινει μεσω του nokia software updater/ovi suite χανονται τα ελληνικα' date='μεσω της διαδικασιας OTA οχι.[/quote'] Αλλες αναβαθμισεις βγαζει μεσω ΟΤΑ και αλλες απο το ΟVI?! Εννοω.. θα παρει καθε δυνατη αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ? Sent from my HTC Desire Z using Insomnia app v.2.0
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ειναι σιγουρο αυτο? διοτι η κοπελια απτο tech support μου πε πως στο Νokia Care για επαναφορα στην ελληνικη γλωσσα μετα απο καποιο update κινητου παραεισαγωγης χρειαζεται να πληρωσω ενα κατι τις.. κοιτα η αληθεια ειναι οτι στο καταστημα ΝΟΚΙΑ που το πήγα εχω πολυ καλες σχέσεις και εχω αγοράσει πάνω απο 5 τηλέφωνα οποτε ισως και για αυτό. Αλλα και να πληρώσεις, max το βασικο 12ευρω που ειναι για την αναβαθμιση...
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα η αληθεια ειναι οτι στο καταστημα ΝΟΚΙΑ που το πήγα εχω πολυ καλες σχέσεις και εχω αγοράσει πάνω απο 5 τηλέφωνα οποτε ισως και για αυτό. Αλλα και να πληρώσεις' date=' max το βασικο 12ευρω που ειναι για την αναβαθμιση...[/quote'] Οκ φιλε μου σ ευχαριστω Summoned by HTC Desire Z (Insomnia app v.2.0)
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 για αλλαγή γλώσσας είναι 16 ευρώ πάντως. αν έχει ήδη ελληνικό μενού και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είναι δωρεάν.
c0prse_grinder Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 για αλλαγή γλώσσας είναι 16 ευρώ πάντως.αν έχει ήδη ελληνικό μενού και δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είναι δωρεάν. Α ωραια μια χαρα..! Summoned by HTC Desire Z (Insomnia app v.2.0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα