aekfc212 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει αυτο από dealxtreme www.dealextreme.com/p/m3-5-0-touch-screen-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-wi-fi-java-black-99009 ειδα κ αυτό www.focalprice.com/MHS03W/5_WVGA_Resistive_Touch_Screen_Cell_Phone_with_Java_TV_and_WiFi__White.html υπάρχει κάτι άλλο να δω κοντά στα 100ευρω
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα σου λέω να μην κάνεις το λάθος και του προτείνεις να αγοράσει τέτοια συσκευή...Έχει ένας φίλος μου ένα τέτοιο παρόμοιο κινητό και είναι SUPER laggy...Δεν αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ...! Είναι πολύ καλύτερα να δώσεις γύρω στα 100€ και να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο κινητό, γνωστής εταιρίας, γιατί θα ξέρεις ότι θα είναι έμπιστο...Δηλαδή θα ξέρεις πόσο sar έχει, ότι υπάρχει (σοβαρή)εγγύηση κτλ...
disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα δεν ειναι το SAR το οποιο θα ειναι λογικα μεσα στα ορια. Επειδη επεσε στα χερια μου αναλογο κινητο οχι το ιδιο, η εμπειρια χρησης νομιζω πως θα ειναι αποκαρδιωτικη ειδικα τα μενου των ρυθμισεων προβλεπω να ειναι ενας δυσεπιλυτος λαβυρινθος.
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ αυτό λέω...Πιο πολύ θα ευχαριστηθεί κάποιος ένα απλό android smartphone των 100€, παρά κάτι τέτοιο στην ίδια τιμή...Το λέω επειδή έχει ένας φίλος μου ένα και απορώ ακόμα πως δεν το έχει κάνει κομμάτια...Σου λέω είναι τόσο laggy που σε τρελαίνει...Είναι τελείως δύσχρηστο...
aekfc212 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εννοείς ότι κολλάει πολύ; είχε παρόμοιο κινεζικό κ του επεσε κ εκανε με ρωγμη η οθονη.θέλει με μια συσκευη να έχει 2 κάρτες κ τηλεόραση.τι να του κάνω. του πρότεινα 4,3 κ ανδροιντ με τν αλλά μου είπε θα είναι μικρή.
disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εννοείς ότι κολλάει πολύ; είχε παρόμοιο κινεζικό κ του επεσε κ εκανε με ρωγμη η οθονη.θέλει με μια συσκευη να έχει 2 κάρτες κ τηλεόραση.τι να του κάνω. του πρότεινα 4,3 κ ανδροιντ με τν αλλά μου είπε θα είναι μικρή. Αμφιβαλλω πολυ για την ποιοτητα ληψης που θα εχει και ποσο θα μπορει να διαρκεσει η μπαταρια στη συγκεκριμενη χρηση. Ασε που οπου να ναι θα σταματησουν και οι αναλογικες εκπομπες των καναλιων
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε και εγώ είχα πάρει παλιά ένα τέτοιο κινέζικο κινητό και η τηλεόραση είναι τελείως γτπ...Δεν κάνει για μέσα στο σπίτι, γιατί πιάνουν μόνο 2-3 κανάλια...Πρέπει να είσαι έξω για να έχεις καθαρή εικόνα όμως και πάλι μην περιμένεις και τρομερά αποτελέσματα... Αλλά εγώ σου ξαναλέω να μην πάρει τέτοια συσκευή γιατί θα το μετανιώσει...
aekfc212 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) παρολο που του ανοιξα παλι την κουβεντα ειναι αποφασισμενος. οποτε θα το παραγγειλω κ θελω την βοηθεια σας. αν εχει καποιος καποιο κουπονι η ξερει καποιο κουπονι για χαμηλοτερη τιμη θα βοηθουσε παρα πολυ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από aekfc212
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα