Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα ένα Nokia C1-01 και συγκεκριμένα ώς δεύτερη συσκευή για να μην έχω το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία.

Το φόρτισα 5 ώρες, πρώτη φόρτιση και μετά έκανα τις ρυθμίσεις που ήθελα έστειλα και μερικά μυνήματα και είδα πως είχε πέσει μία γραμμή. Μου έκανε εντύπωση γιατί το είχα λίγες ώρες στα χέρια μου και δεν το χρησιμοποίησα πολύ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ελατωματικό? Λέτε να το γυρίσω πίσω για αντικατάσταση?

Μου φαίνεται παράξενο να πέφτει τόσο εύκολα η μπαταρία σε ένα τόσο από κινητό.

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να κάνεις κάποιους κύκλους φόρτισης, ώστε να έρθει σε κανονικά επίπεδα, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να κράτησε τόσο λίγο όσο λες...Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Δοκίμασε να κάνεις 3-4 πλήρης κύκλους φόρτισης και αν δεν φτιάξει, πήγαινε το πίσω...Ίσως φταίει η μπαταρία και στην αλλάξουν αλλά άμα φταίει το κινητό θα πρέπει να στο αντικαταστήσουν....

Δημοσ.

Σχετικά με την φόρτιση μιας συσκευής έχω ακούσει διάφορα.

Από Vodafone ας πούμε σου λένε 3 φορτίσεις από 5 ώρες η καθε μία και η συσκευή να είναι εντελώς ξεφορτισμένη! Επίσης να μην το φορτίζεις ανοιχτό.

Μερικοί άλλοι υποστηρίζουν πως πρέπει να το φορτίσεις μια φορά για μερικές ώρες και μετά όπως και όση ώρα θες.

Στις σημερινές μπαταρίες δεν πρέπει καννικά να το φορτίσεις μέχρι να σου δείξει ότι είναι πλήρη φορτισμένο?

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα και επίσης δεν ξέρω τι είναι το σωστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...