SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Ξέθαψα προχτές τον συγκεκριμένο scanner και πρωτού τον στείλω στα σκουπίδια θέλω να δω τουλάχιστον αν λειτουργεί, στα 7 τον βρίσκει αλλα θέλει drivers. Έψαξα λιγάκι αλλα δεν βρήκα τίποτα που να λειτουργεί οποτε κάθε βοήθεια θα ηταν ευπρόσδεκτη αν εχετε κανένα συγκεκριμένο driver η πατέντα για να παίξει. Ευχαριστώ
pigeon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αδύνατο να παίξει στα win7, δεν υπάρχουν drivers ούτε για winxp! Το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να τον "δεις" μέσω XPmode (VirtualPC) ή VirtualBox και με drivers για win2000 που κυκλοφόρησαν τότε ή εγκατάσταση win98 σε VirtualBox και drivers απ'το original cd. Μιλάμε τώρα οτι πρέπει να έχεις όρεξη για επικινδυνες αποστολές και άπειρο χρόνο για χάσιμο.. Α, για ρίξε μια ματιά κι εδώ αν τελικά το επιχειρήσεις: link
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δούλεψε άψογα φίλε μου στα xp ομως το αρχείο pismusbeng που δίνει ενας στήν σελίδα που μου έδωσες Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα