moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέσα στα Χριστούγεννα χτύπησε το παρκαρισμένο μου αυτοκίνητο λεωφορείο του ΟΑΣΘ . Τώρα εγώ πρέπει να το πάω σε συνεργείο της επιλογής μου το οποίο να δέχεται να πληρωθεί απευθείας από τον ΟΑΣΘ . Στα γραφεία τους μου δώσανε πληροφορίες για 2-3 συνεργεία "δικά" τους αλλά θα προτιμούσα να το πάω σε κάποιον άλλο . Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο συνεργείο γιατί δεν έχω ιδέα που να το πάω . Η ζημιά που έχει όπως τη βλέπω εγώ είναι βάψιμο πίσω προφυλακτήρα και πόρτας οδηγού συν βάψιμο και λαμαρινοδουλειά πίσω φτερού ίσως και αλλαγή . Κάθε πληροφορία πολύτιμη ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 τι αμαξι ειναι και η ηλικια του; επισης...μπορεις απλα να ρωτησεις αποψεις γι αυτα τα 2-3 συνεργεια να δεις αν και ποσο αξιολογα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τι αμαξι ειναι και η ηλικια του; επισης...μπορεις απλα να ρωτησεις αποψεις γι αυτα τα 2-3 συνεργεια να δεις αν και ποσο αξιολογα ειναι. Citroen C4 του 2007 είναι . Τα 2 συνεργία από αυτά που μου πρότειναν τα είδα και δεν νομίζω να πάω εκεί . Και στα 2 δεν είχαν καν φούρνο και στέγνωναν το χρώμα με λάμπες . Έχω άσχημη εμπειρία με αυτή τη μέθοδο , ευτυχώς όχι στο δικό μου αυτοκίνητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 i see...τοτε μπορεις να τους ζορισεις να σου κανουν δηλωση και να το πας εσυ οπου θες. η μηπως ειναι...η αυτο η τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Στα γραφεία τους μου είπαν ότι έχω 2 επιλογές . Ή το πάω όπου θέλω το πληρώνω και παίρνω τα λεφτά από αυτούς (πράγμα δύσκολο) ή το πάω σε συνεργείο που να δέχεται εξουσιοδότηση από τον ΟΑΣΘ ,που από ότι μου είπαν δεν το δέχονται πολλοί . Με βλέπω να παίρνω αύριο τηλέφωνα στην τύχη και να ρωτάω αν δέχονται να συνεργαστούν με τον ΟΑΣΘ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα