ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί ποτέ κανείς δεν έχει ντυθεί στις απόκριες Άγιος Βασίλης; Σε προλαβα εγω, εχουμε τη στολη που υποτιθεται θα φορουσε καποιος τις γιορτες στη δουλεια αλλα τελικα δεν φορεσε κανεις. Τελικα τσικνοπεμπτη ο κληρος επεσε σε εμενα να τη φορεσω...
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εργαζόμενος με ενσημα must τέτοια εποχή!! 4
Tony_Stark_21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εργαζόμενος με ενσημα must τέτοια εποχή!! Kαι εργαζόμενος και με ένσημα; Μυθικό πλάσμα!! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ΕΙναι περιοδος που θελω κουρεμα, οποτε σκεφτομαι να κανω κανα κουλο με την μηχανη για το τριημερο των αποκριων και μετα να τα παρω γουλι οπως τα παιρνω συνηθως. Αλλα δεν ξερω πως. Να τα παρω μοικανα, αναποδο μπιφτεκι, καθετες λοριδες, οριζοντιες, τετραγωνακια? Το μεγεθος τους ειναι τοσο περιπου οσο του τυπα σε αυτην την φωτο.
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον αυτο που παιρνουν με την ψιλή τα πλαϊνά και αφήνουν τα επάνω , αλλα στο έντονο υποθέτω Sent from my iPhone using Insomnia
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άρα το μπιφτέκι το σκέτο είναι αυτό που έχει ο γαπ(και πολλοί άλλοι...) αλλά στο τεχνητό;
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σαν του Βέγγου λες αλλα με πλαγιοδάνειο ;; Μπερδευτηκα Εντιτ Όντως λες για Την φαλάκρα με το μαλλί στα πλαϊνά<br><br> Και παλι , αυτο που κεω εγω μαλλον ειναι το μπιφτέκι ενω η φαλάκρα στη μεεση ειναι το ανάποδο . Αλλα και παλι , αν ειναι αυτό , αντίθετο έπρεπε να λέγεται . Το ανάποδο παραπέμπει σε κάτι που αλλαζει απο πάνω->κάτω , πχ αναποδο γαμωτο
lak10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα στην Καστορια δεν εχουμε αποκριες παμε αντιθετα στο ρευμα
Tony_Stark_21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα στην Καστορια δεν εχουμε αποκριες παμε αντιθετα στο ρευμα εσεις ντυνεστε Φεβρουαριο
lak10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εσεις ντυνεστε Φεβρουαριο με επιασες... Ιανουαριο Βασικα 6,7,8
Tony_Stark_21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 α δεν τα θυμομουν καλα.. ημουν φανταρος εκει το 11. φοβερη πολη, μου λειπει, αλλα το κρυο ανυποφορο!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Γουρούνι στο σακί. Δεν ξερω αν το εννοεις αλλα περυσι ντυθηκε αυτο ακριβως μια φιλη μου με φοβερη επιτυχια. Υπαρχει στολη ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα