NickTG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εεεε...όχι στην ξεκωλέ εκδοχή του βρε παιδιά!! Με λίγο πιο σεμνή φουστίτσα (πάνω απ'το γόνατο αλλά όχι πολύ). Πικ δεν έχει! Αν με πετύχετε πουθενά πείτε μου κανά γειά Εσείς τί θα ντυθείτε; Πφφφφφφ!!!! Ελπίζαμε σε κάτι τέτοιο:
Adon1s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Βάτραχος Sent from my iPhone using Insomnia
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ΒάτραχοςSent from my iPhone using Insomnia 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 θα βάλω ένα άσπρο σεντόνι και θα κρατάω ένα μαστίγιο.
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 το ukata που πήρα από Japan Ποσο το ειχες παρει? σε ευρω για να μην κανω μετατροπες.
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ αν θυμάμαι καλά κάπου 150 - 180 περίπου μαζί με την ζώνη αλλά δεν είναι το "τουριστικό" kimono / ukata. Είναι το ίδιο που θα φορούσε ένας Γιαπωνέζος. (μάλιστα τα φοράνε πολύ έξω στο δρόμο δεν κάνω πλάκα). Είχα collegues contacts στην Japan και με πήγανε αυτοί σε μαγαζί να αγοράσω. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι μεταξύ σεφ (αφού θα μαγειρέψω που θα μαγειρέψω στην συνεστίαση που θα κάνω , ας το κάνω με στυλ) Η άλλη στολή είναι να ντυθώ Φρεντ από του flintstones και η γυναίκα μου βίλμα. Βασικά θα ντυθώ κάτι το οποίο δεν θα με εμποδίζει στο μαγείρεμα.
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ντύσου γυμνός σεφ. Δες την φωτο που ανέβασε ο Τούφας να πάρεις ιδέες. 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ αν θυμάμαι καλά κάπου 150 - 180 περίπου μαζί με την ζώνη αλλά δεν είναι το "τουριστικό" kimono / ukata. Είναι το ίδιο που θα φορούσε ένας Γιαπωνέζος. (μάλιστα τα φοράνε πολύ έξω στο δρόμο δεν κάνω πλάκα). Είχα collegues contacts στην Japan και με πήγανε αυτοί σε μαγαζί να αγοράσω. Προσθεσανε υφασμα να υποθεσω.. Πολυ υψος ρε συ... Εγω λεω να αγορασω ενα φωσφοριζε μποξερακι να μεινω αξυριστος παντου, και μονο με μποτες μαζι με ενα μεγαλο ρολοι στο λαιμο χαχαχαχα.... Ή ενα σορτς κολλητο, και θα βαφτω πρασινος.. Hulk αν και μου λειπουν μερικοι μυσσς... 1
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Προσθεσανε υφασμα να υποθεσω.. Πολυ υψος ρε συ... Εγω λεω να αγορασω ενα φωσφοριζε μποξερακι να μεινω αξυριστος παντου, και μονο με μποτες μαζι με ενα μεγαλο ρολοι στο λαιμο χαχαχαχα.... Ή ενα σορτς κολλητο, και θα βαφτω πρασινος.. Hulk αν και μου λειπουν μερικοι μυσσς... Οχι είχανε XXXL (το νούμερο μου στην Ιαπωνία )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα