Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι σκέφτεσαι; -Τι να ντυθω τις Απόκριες.. -Βάλε ενα πανι στο κεφαλι σου.. -Ε;Και;Τι θα έχω ντυθεί; -Πανιβλακας...
kfyros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγω Παγκαλος. Τι να κανω να βρω τετοια κοιλια; Να βαλω μαξιλαρι; Για τη σκατοφατσα του τι να κανω; Προλαβαινω πλαστικη; Sent from my iPhone using Insomnia ξεκίνα το φαί μετά πες σαράντα χιλιάδες φορές "μαζί τα φάγαμε"..
slygeo87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΜΠΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ποιες απόκριες.
nikolas16 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι σκέφτεσαι; -Τι να ντυθώ τις Απόκριες.. -Βάλε γάντια τερματοφύλακα.. -Ε;Και;Τι θα έχω ντυθεί; -Τέρμα μαλάκας.. Τι σκέφτεσαι; -Τι να ντυθω τις Απόκριες.. -Βάλε ενα πανι στο κεφαλι σου.. -Ε;Και;Τι θα έχω ντυθεί; -Πανιβλακας... Ε τωρα τι θα γινει θα αρχισουμε τα ανεκδοτα με τους βλακες και τα αντικειμενα?? Εγώ ψάχνω για αυτή τη στολή Ψημεεεεεεεεεεεενο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μπουγάδα. Θα βάλω από ένα μανταλάκι στον κάθε ώμο μου.
akpe Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Προβοκάτορας. Μοβ ομπρέλα Πάρε κίτρινη και λέγε σε όλους οτι ΕΣΥ είσαι η μάνα των παιδών του Τed. Εγώ ψάχνω να βρώ μάσκα jigsaw. Είμαι καλεσμένος σε μασκέ το Σάββατο και θέλω να σκάσω μύτη με τη μάσκα πάνω σε παιδικό τρίκυκλο ουρλιάζοντας I WANNA PLAY A GAME ΡΕ Μ$@#ΙΑ. Αλλά δεν βρίσκω πουθενά
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ατακα φιλου. -θα ντυθω πουτσα στις αποκριες. -και πως θα το κανεις αυτο? -θα βαλω ενα μαυρο σεντονι,και θα ανοιξω μια τρυπα κατω και θα την βγαλω εξω.
xreokopia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τι ειναι οι αποκριες? Πολυ ψαγμενη η ερωτηση σου. ατακα φιλου. -θα ντυθω πουτσα στις αποκριες. -και πως θα το κανεις αυτο? -θα βαλω ενα μαυρο σεντονι,και θα ανοιξω μια τρυπα κατω και θα την βγαλω εξω. Η πουτσα αυτη θα ειναι σηκωμενη ή πεσμενη?
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τι θα ντυθειτε τις αποκριες ? ή sellers ή lucifer... δεν ξέρω ακόμα.
Adon1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ατακα φιλου. -θα ντυθω πουτσα στις αποκριες. -και πως θα το κανεις αυτο? -θα βαλω ενα μαυρο σεντονι,και θα ανοιξω μια τρυπα κατω και θα την βγαλω εξω. gloryhole φάση ?
xreokopia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΜΠΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ποιες απόκριες. Και πως τη βγαζεις με ενα βρακι χειμωνα-καλοκαιρι, πενητα φιλε μας? Παντως υπαρχουν λυσεις, δανεισου μια κυλοτα της γυναικας σου. Μηπως υπαρχει καμμια φωτο στην οποια ο συγκεκριμενος υπουργος φοραει και ρουζ εκτος απο μασκαρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα