Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με μια ιστοσελίδα που έφτιαξα. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάποια λύση σε αυτό αλλά το γράφω επειδή υπάρχουν και άτομα που είναι σίγουρα πιο έμπειρα από εμένα. Έχω φτιάξει το όλο site με ajax και γενικά δεν γίνεται ποτέ refresh όλη της σελίδας. Μόνο κομμάτια του site γίνονται refresh. Χρησιμοποιώ πολύ την load και την $.post της jquery. Το θέμα μου είναι με το back κουμπι των browser.Οταν ο χρήστης πατήσει back με πετάει στην προηγούμενη σελίδα που μπορεί να είναι άλλη εκτός από την δική μου.Γράφω για να δω αν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ή θα πρέπει να ξαναφτιάξω το site με url variables κτλ. Δεν ξέρω αν κάποιος φίλος έχει ξανασυναντήσει το ίδιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αφού ουσιαστικά ο browser φορτώνει μόνο μια σελίδα, την κεντρική και τα υπόλοιπα τα φορτώνεις εσύ εσωτερικά, οπότε λογικό είναι το back να τον επιστρέφει στην προηγούμενη σελίδα αφού η λειτουργία του είναι history -1

Επίσης αν σε ενδιαφέρει το SEO θα έχεις πρόβλημα καθώς αυτή τη στιγμή η σελίδα σου φορτώνει μόνο το title, description κλπ της αρχικής σου σελίδας. Εσύ λοιπόν μπορεί να φορτώνεις με ajax 10αδες σελίδες, αλλά στις μηχανές αναζήτησης θα φαίνεται μόνο μία. η αρχική.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω ότι το history plug in είναι κάτι το οποίο διορθώνει το πρόβλημα αλλά μάλλον θα το εφαρμόσω στο επόμενο project.

Όσο για το SEΟ έχεις δίκιο.

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...