manolovas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη άποψη! Αναρωτιέμαι ποια είναι όλα τα άλλα που έχουν μικρή σημασία που λες(πχ οθόνη,μη ανανεωμένο Ui το οποίο στις τελευταίες αναβαθμίσεις lagαρει,χειρότερη κάμερα,κλειδωμένες σχεδόν όλες οι βασικές λειτουργίες,απλά χαρακτηριστικά που έχουν τηλέφωνα της δεκαετίας του 90 όπως αναφορές παράδοσης κ.α.)! Φίλε μου ο καθένας έχει άλλη άποψη.η ειρωνία δεν μου αρέσει γιαυτο και δε το συνεχίζω!οσο για το κινητο που θέλει να πάρει το παιδι εγω προτείνω 3gs γιατι τα έχει όλα και είναι πολυ απλό στη χρήση! Sent from my iPhone using Insomnia
christs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη άποψη! Αναρωτιέμαι ποια είναι όλα τα άλλα που έχουν μικρή σημασία που λες(πχ οθόνη,μη ανανεωμένο Ui το οποίο στις τελευταίες αναβαθμίσεις lagαρει,χειρότερη κάμερα,κλειδωμένες σχεδόν όλες οι βασικές λειτουργίες,απλά χαρακτηριστικά που έχουν τηλέφωνα της δεκαετίας του 90 όπως αναφορές παράδοσης κ.α.)! Φίλε μου ο καθένας έχει άλλη άποψη.η ειρωνία δεν μου αρέσει γιαυτο και δε το συνεχίζω!οσο για το κινητο που θέλει να πάρει το παιδι εγω προτείνω 3gs γιατι τα έχει όλα και είναι πολυ απλό στη χρήση! Sent from my iPhone using Insomnia φιλε μου , οταν ομως αντικειμενικα ενα κινητο ειναι πολυ καλυτερο, απο ενα αλλο, δεν ειναι και προφανες και πρεπει να ενημερωθει αναλογα και ο ανθρωπος που ρωταει??
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Προτεινετε σε καποιον να παρει μεταχειρισμενο ενα παλιο κινητο με χαμηλοτερα Specs, την στιγμη που δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε κατι παρομοιο, επειδη το προτιματε εσεις; Δεν αντιλαμβανεστε οτι η μαχη ειναι ανιση; Εδω μιλανε για Bluetooth, αναφορες μηνυματων, κλπ. Δεν προκειται καποιος Αντροϊντακιας να εκτιμισει ποτε το iOS. Ακομα και να το εκτιμισει, παντα θα σφιγγεται. Υπαρχουν αρκετοι iPhonάκιδες που ειναι επισης Αντροϊντακιδες και απλα δεν το ξερουν. Εχουν κανει λαθος επιλογη. Καποιος που θελει iPhone θα παει να το παρει χωρις να ρωτησει τιποτα. Οχι μονο 3GS, ακομα και 3G! Καποιος που θελει iMac, θα παρει ακομα και 2009 μοντελο και ας του χαριζουν PC με i7.
Tlyko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προτεινετε σε καποιον να παρει μεταχειρισμενο ενα παλιο κινητο με χαμηλοτερα Specs, την στιγμη που δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε κατι παρομοιο, επειδη το προτιματε εσεις; Δεν αντιλαμβανεστε οτι η μαχη ειναι ανιση; Εδω μιλανε για Bluetooth, αναφορες μηνυματων, κλπ. Δεν προκειται καποιος Αντροϊντακιας να εκτιμισει ποτε το iOS. Ακομα και να το εκτιμισει, παντα θα σφιγγεται. Υπαρχουν αρκετοι iPhonάκιδες που ειναι επισης Αντροϊντακιδες και απλα δεν το ξερουν. Εχουν κανει λαθος επιλογη. Καποιος που θελει iPhone θα παει να το παρει χωρις να ρωτησει τιποτα. Οχι μονο 3GS, ακομα και 3G! Καποιος που θελει iMac, θα παρει ακομα και 2009 μοντελο και ας του χαριζουν PC με i7. Θα συμφωνήσω με την παραπάνω άποψη μόνο αν δεχτώ ότι υπάρχουν οπαδοί και των 2 εταιρειών (σε επίπεδο λειτουργικού), όμως δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν θα ρωτούσε ο disqualified τη γνώμη μας. Σε κάτι τέτοιους ανθρώπους "πατάνε" οι εταιρείες και παίρνουν τα λεφτά μας. Για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο λειτουργικά είναι το ίδιο πράγμα να εξεικιωθεί. Εχω χρησιμοποιήσει και τα δύο και θεωρώ ότι είναι εξίσου εύκολα στη χρήση. Επειδή όμως ξέρω κάποια πράγματα από ηλεκτρονικά θεωρώ ότι μεταχειρισμένο κινητό δεν αξίζει να αγοράζει κάποιος γιατί πάντα περιέχει ρίσκο... Εκτός κι αν μιλάμε για κάτω από 100€ και εντός εγγύησης... Αν για παράδειγμα έχει πέσει νερό και το πουλήσει κάποιος εγκαίρως τα πρόβλημα δε θα φανεί, μετά από λίγο καιρό ομως... και η αντιπροσωπεία φυσικά θα το καταλάβει και θα το βγάλει εκτός εγγύησης...
ektor7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εχει ειπωθει χιλιαδες φορες! Τα προιοντα της apple δε χαλανε και γι'αυτο χρυσοπουλιούνται μεταχειρισμενα και χωρις εγγυηση. Δεν υπαρχει αλλος λογικος λογος,γι'αυτο το φαινομενο!
Tlyko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εχει ειπωθει χιλιαδες φορες! Τα προιοντα της apple δε χαλανε και γι'αυτο χρυσοπουλιούνται μεταχειρισμενα και χωρις εγγυηση. Δεν υπαρχει αλλος λογικος λογος,γι'αυτο το φαινομενο! Δηλαδή τα ηλεκτρονικά τους μπορούν να αντέξουν το νερό ή το ποτό;! .. Ουάου! Αυτό είναι παγκόσμια καινοτομία στην ιστορία των ηλεκτρονικών!.. Έχεις κάποια δήλωση που να το επιβεβαιώνει από κάποιο υπεύθυνο της Apple; Αν έχεις, αύριο το πρωί πάω να αγοράσω iphone! Παρεπιπτόντως, ποια "ηλεκτρονικά της Apple"; Ο επεξεργαστής τους είναι της Samsung,η τεχνολογία της οθόνη από την Fingerworks και η κατασκευή της από την LG και η κάμερα του 3Gs από την Omni vision απ' όσο γνωρίζω... http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_3GS Να αναφέρω και το γεγονός ότι έχει μονο 256MB RAM; Ακόμα και μοντέλα των 150€ έχουν τη διπλάσια σήμερα και ότι πρέπει να του κάνεις Jailbreak για να εγκαταστήσεις εφαρμογές που δεν είναι του apple store χάνοντας την εγγύηση;...Δηλαδή σαν να μην έφτανε το υπερτιμημένο προιόν τους, πρέπει να συνεχίσεις να τους τα ακουμπάς αλλιώς σου κόβουν την εγγύηση! Κάποιοι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού μετά από έντονη χρήση και η APPLE τους είπε να μην το αφήνουν στον ήλιο(!) Να μην αναφέρω και το πρόβλημα κεραίας των iphone4... Ή το πρόστιμο που έφαγε η Apple στην Ιταλία γιατί "ξέχασε" να ενημερώσει τους καταναλωτές ότι η εγγύηση των "ποιοτικών" ηλεκτρονικών της είναι 1 και όχι 2 έτη όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία... Πολύ αξιόπιστη εταιρεία... Για κάθε κατασκευαστικό της λάθος είχε πάντα μια καλή δικαιολογία και από την κάθε νομοθετική αστοχία πέρασε ανέπαφη!!! http://www.mediagate.gr/Technologia/item/12301-Prostimo-900-000-eyro-stin-Apple-apo-tis-italikes-arhes Πραγματικά οι ΘΕΟΙ του (κακώς εννοούμενου) marketing!!!(Αυτή είναι η απάντησή σου στο γιατί πουλιούνται μεταχειρισμένα και σε τόσο καλή τιμή, γιατί κατά τα άλλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, επιπλέον τρέφουν ιδιαίτερα χαμηλό σεβασμό στον καταναλωτή...) http://pc-news.gr/home/14/334-apple-thebigscum.html
Haldol Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για κανένα λόγο δε θα πρότεινα σε κάποιον να πάρει κινητό τηλέφωνο δύο ετών. Ακόμα και να ήθελε συγκεκριμένα iPhone, θα του έλεγα να πάρει νεότερο μοντέλο, όχι κάτι τόσο παλιό. Οπότε και η δική μου πρόταση είναι για το Samsung Galaxy S Plus, ακόμα και αν δε το ξέρω καθόλου σα συσκευή. Καλό θα ήταν όμως, όσοι κάνετε συγκρίσεις, να τις κάνετε σε πράγματα που έχει νόημα να συγκριθούν. Κάπου είδα να παρουσιάζεται ως μειονέκτημα του Galaxy S Plus το ότι δεν έχει φλας η κάμερά του. Δε διαφωνώ, δεν έχει. Αλλά δεν έχει ούτε το iPhone, οπότε δεν έχει νόημα να αναφερθεί καν κάτι τέτοιο. Πιο κάτω διάβασα για χειρότερα specs του iPhone. Το Android όμως διαχειρίζεται αρκετά χειρότερα τους διαθέσιμους πόρους από το iOS, οπότε ούτε εκεί έχει νόημα να γίνεται σύγκριση. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε πάντα για επιλογή ανάμεσα σε δύο συγκεκριμένες συσκευές.
Nomedor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, το θεωρώ αστείο. Το Galaxy είναι χρόνια μπροστά. Βέβαια το Galaxy Plus δεν είναι ένα κινητό που θα διάλεγα γιατί δεν θεωρώ πως έχει καλή τιμή/απόδοση αφού στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις το Motorola Atrix.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θα συμφωνήσω με την παραπάνω άποψη μόνο αν δεχτώ ότι υπάρχουν οπαδοί και των 2 εταιρειών (σε επίπεδο λειτουργικού), όμως δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν θα ρωτούσε ο disqualified τη γνώμη μας. Σε κάτι τέτοιους ανθρώπους "πατάνε" οι εταιρείες και παίρνουν τα λεφτά μας. LOL, δε θελω εγω να αγοράσω τηλέφωνο Δηλαδή τα ηλεκτρονικά τους μπορούν να αντέξουν το νερό ή το ποτό;! .. Ουάου! Αυτό είναι παγκόσμια καινοτομία στην ιστορία των ηλεκτρονικών!.. Έχεις κάποια δήλωση που να το επιβεβαιώνει από κάποιο υπεύθυνο της Apple; Αν έχεις, αύριο το πρωί πάω να αγοράσω iphone! Παρεπιπτόντως, ποια "ηλεκτρονικά της Apple"; Ο επεξεργαστής τους είναι της Samsung,η τεχνολογία της οθόνη από την Fingerworks και η κατασκευή της από την LG και η κάμερα του 3Gs από την Omni vision απ' όσο γνωρίζω... http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_3GS Να αναφέρω και το γεγονός ότι έχει μονο 256MB RAM; Ακόμα και μοντέλα των 150€ έχουν τη διπλάσια σήμερα και ότι πρέπει να του κάνεις Jailbreak για να εγκαταστήσεις εφαρμογές που δεν είναι του apple store χάνοντας την εγγύηση;...Δηλαδή σαν να μην έφτανε το υπερτιμημένο προιόν τους, πρέπει να συνεχίσεις να τους τα ακουμπάς αλλιώς σου κόβουν την εγγύηση! Κάποιοι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού μετά από έντονη χρήση και η APPLE τους είπε να μην το αφήνουν στον ήλιο(!) Να μην αναφέρω και το πρόβλημα κεραίας των iphone4... Ή το πρόστιμο που έφαγε η Apple στην Ιταλία γιατί "ξέχασε" να ενημερώσει τους καταναλωτές ότι η εγγύηση των "ποιοτικών" ηλεκτρονικών της είναι 1 και όχι 2 έτη όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία... Πολύ αξιόπιστη εταιρεία... Για κάθε κατασκευαστικό της λάθος είχε πάντα μια καλή δικαιολογία και από την κάθε νομοθετική αστοχία πέρασε ανέπαφη!!! http://www.mediagate.gr/Technologia/item/12301-Prostimo-900-000-eyro-stin-Apple-apo-tis-italikes-arhes Πραγματικά οι ΘΕΟΙ του (κακώς εννοούμενου) marketing!!!(Αυτή είναι η απάντησή σου στο γιατί πουλιούνται μεταχειρισμένα και σε τόσο καλή τιμή, γιατί κατά τα άλλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, επιπλέον τρέφουν ιδιαίτερα χαμηλό σεβασμό στον καταναλωτή...) http://pc-news.gr/home/14/334-apple-thebigscum.html Tlyko το παραπανω Post ειναι ο ορισμος της παραπληροφορησης, δεν το λεω επειδη εχω Apple το μονο προιον της που εχω στην κατοχη μου ειναι ενα ipod nano και αυτο απο δωρο. Δε μπορεις να συγκρινεις τα specs σε 2 διαφορετικα λειτουργικα ετσι αμεσα Η apple απο οτι εχω καταλαβει εγω δεν εφαγε προστιμο για αυτο το λογο που λες, αν θελεις ψαχτο υπαρχει Thread εδω στο Insomnia στο οποιο θα σου λυθουν οι αποριες και για την εγγυηση των προιοντων. Ο σεβασμος στον καταναλωτη για μενα σημαινει οχι απο το ποσα ζηταει για ενα προιον αλλα τι γινεται αφου το αγορασει καθως τα android και οι ενημερωσεις των εταιριων τους δεν τα παν καλα. Καλλιστα θα μπορουσε να πει κανεις οτι η Apple σεβεται περισσοτερο τον αγοραστη του προιοντος της αφου τα κινητα της δεν χανουν τοσο ευκολα την αξια της με την τιμολογιακη πολιτικη της. Ναι κι εγω ομως θα προτιμουσα να δινει μεγαλυτερη εγγυηση. Υπερθερμανση σε κινητο δεν εχει μονο η apple Φυσικα και το δικο μου LG εχει και σε εντονη χρηση το θεωρω και αρκετα φυσιολογικο. Επισης με jailbreak δε νομιζω οτι χανεται η εγγυηση καθως μπορεις να επαναφερεςι το τηλεφωνο. Αν κανω καπου λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος φιλικα παντα αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται οταν ειναι λαθος. Στο οτι τα προιοντα της apple χαλανε και αυτα ναι εχεις δικιο οπως και το οτι δεν κατασκευαζει η apple ολα τα εξαρτηματα του κινητου της
nikoskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τα προϊόντα της Apple δεν χαλάνε; Αν έχετε γνωστό που δουλεύει σε service ρωτήστε τον αν χαλάνε τα iPhones καθώς και για την πολιτική αντικατάστασης της Apple στην Ευρώπη(όχι στην Αμερική). Προσπαθείτε να μην υπερβάλλετε και να μην σας συνεπαίρνει το πάθος σας. edit: Μια συσκευή την παίρνεις για να την χρησιμοποιήσεις και οχι για να την μεταπωλήσεις.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 edit: Μια συσκευή την παίρνεις για να την χρησιμοποιήσεις και οχι για να την μεταπωλήσεις. Συμφωνω αλλα οπως φαινεται εδω οταν εχεις αποφασισει να αλλαξεις συσκευη για οποιονδηποτε λογο καποιοι ειναι ακομα προθυμοι να αγορασουν κατι παλιο και μεταχειρισμενο στην τιμη φανταζομαι των 200€.
Tlyko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 LOL, δε θελω εγω να αγοράσω τηλέφωνο Το ότι έχεις ανοίξει συζήτηση σημαίνει αυτομάτως ότι ζητάς τη γνώμη μας, αυτό είναι γεγονός. Ο λόγος που το κάνεις δεν είναι αυτονόητος : για να σου πουν αυτά που θέλεις να ακούσεις ή γιατί πραγματικά το σκέφτεσαι. Καλοπροαίρετα θεωρώ ότι αναζητείς το δεύτερο. Το ότι έχεις Apple σε κάνει σίγουρα αντικειμενικό... Αν απλά θέλεις να το συζητήσεις άνοιξε το thread στην κατηγορία "Γενική συζήτηση". Tlyko το παραπανω Post ειναι ο ορισμος της παραπληροφορησης, δεν το λεω επειδη εχω Apple το μονο προιον της που εχω στην κατοχη μου ειναι ενα ipod nano και αυτο απο δωρο. Έχω παραπομπές και άρθρα που ενισχύουν την άποψή μου, μακάρι όλοι να "παραπληροφορούσαν" με έγκαιρα και έγκυρα στοιχεία τα οποία όπου ήταν δυνατόν ήταν και στα ελληνικά, για να μπορούν να τα διαβάσουν όλοι. Δε μπορεις να συγκρινεις τα specs σε 2 διαφορετικα λειτουργικα ετσι αμεσα Γιατί προσβάλλονται; Το hardware δεν το υπολογίζουν στο κόστος στην Apple; Η apple απο οτι εχω καταλαβει εγω δεν εφαγε προστιμο για αυτο το λογο που λες, αν θελεις ψαχτο υπαρχει Thread εδω στο Insomnia στο οποιο θα σου λυθουν οι αποριες και για την εγγυηση των προιοντων. Το thread δεν είναι ενημέρωση, είναι συζήτηση. Το άρθρο είναι ενημέρωση... Ο σεβασμος στον καταναλωτη για μενα σημαινει οχι απο το ποσα ζηταει για ενα προιον αλλα τι γινεται αφου το αγορασει καθως τα android και οι ενημερωσεις των εταιριων τους δεν τα παν καλα. Ενώ στην Apple μια χαρά... Καινούρια έκδοση λειτουργικού = καινουριο μοντέλο = άλλα 600-700€ + Applestore x€ = ένας πλήρως εξοπλισμένος laptop τελευταίας τεχνολογίας και μένουν και ρέστα για tablet... Καλλιστα θα μπορουσε να πει κανεις οτι η Apple σεβεται περισσοτερο τον αγοραστη του προιοντος της αφου τα κινητα της δεν χανουν τοσο ευκολα την αξια της με την τιμολογιακη πολιτικη της. Ναι κι εγω ομως θα προτιμουσα να δινει μεγαλυτερη εγγυηση. Υπερθερμανση σε κινητο δεν εχει μονο η apple Φυσικα και το δικο μου LG εχει και σε εντονη χρηση το θεωρω και αρκετα φυσιολογικο. Δεν διάβασες το άρθρο για τα κόλπα marketing της Apple... Διάβασέ το και ξαναγράψε... Η τιμολογιακή πολιτική της είναι απάτη και η τιμή ενός μεταχειρισμένου εξαρτάται κατά κύριο λόγο από της προσφορά και τη ζήτηση, δηλ. πόσοι το προσφέρουν, πόσοι το ζητάνε και σε τι τιμή σκοπεύουν να το πληρώσουν. Βασική οικονομική αρχή... Να ανοίγουμε και κανά βιβλίο πριν ανοιξουμε το στόμα μας... Επισης με jailbreak δε νομιζω οτι χανεται η εγγυηση καθως μπορεις να επαναφερεςι το τηλεφωνο. Αν κανω καπου λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος Σωστό, αν το κινητό ανοίγει, αν όχι... την "πάτησες"!..Αυτό που νομίζουν όλοι ότι οι αντιπροσωπείες είναι βλάκες... φιλικα παντα αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται οταν ειναι λαθος. Στο οτι τα προιοντα της apple χαλανε και αυτα ναι εχεις δικιο οπως και το οτι δεν κατασκευαζει η apple ολα τα εξαρτηματα του κινητου της Φιλικά πάντα, είπα τη γνώμη μου επειδή τη ζήτησες από τη στιγμή που άνοιξες thread, αν διαφωνείς κάνε αυτό που θέλεις και μην ξαναζητήσεις τη γνώμη κάποιου... Αν και μάλλον έχεις ήδη αποφασίσει... και μην προσβάλλεις τους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από σένα, δεν είναι σωστό. Συμφωνω αλλα οπως φαινεται εδω οταν εχεις αποφασισει να αλλαξεις συσκευη για οποιονδηποτε λογο καποιοι ειναι ακομα προθυμοι να αγορασουν κατι παλιο και μεταχειρισμενο στην τιμη φανταζομαι των 200€. Στην Ελλάδα του '12 μπορεί, στην Ελλάδα του '14 αμφιβάλλω με αυτή τη κρίση...
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τlyko δε νομιζω οτι εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν εχω ανοιξει εγω το thread και δε ψαχνομαι να αγορασω τηλεφωνο. Εγω ειπα απλα τη γνωμη μου στο τι να αγορασει το παιδι και μαλιστα τον προτρεπω να αγορασει το samsung στην ουσια. Οσων αφορα τα υπολοιπα quotes και προσωπικες επιθεσεις του στυλ να ανοιγουμε κανενα βιβλιο κλπ δεν εχω κατι να σχολιασω δε με ενδιαφερει να σου επιτεθω προσωπικα με καποιο τροπο. Η τιμη ενος μεταχειρισμενου εκτος απο την προσφορα και τη ζητηση καθοριζεται και απο το ποσο πουλαει η εταιρεια το προιον της. Αν αυριο το εδινε στο 1/3 της τιμης στα καταστηματα της τοτε η ιδια θα καθοριζε ακομα περισσοτερο την ιδια τη ζητηση. Η φραση ειναι απατη η τιμολογιακη της πολιτικη πραγματικα δε νομιζω οτι εχει καποια βαση σε οποιονδηποτε κανονα της ελευθερης αγορας. Τη στιγμη μαλιστα που κρινεται υπερεπιτυχημενη ως εταιρεια. Τα αρθρα περι marketing που αναφερεις ταιριαζουν περισσοτερο σε αλλες εταιρειες που ξεκινουν απο υψηλη τιμη και στη συνεχεια η τιμη πεφτει κατακορυφα ωστε να θεωρηθει ευκαιρια. Αλλα marketing και κολπα χρησιμοποιουν ολες οι εταιρειες και οχι μονο η Apple δεν καταλαβαινω γιατι δαιμονοποιεις μονο την Apple και επιτιθεσαι σε εμενα που δεν εχω αγορασει Apple προιον ωστε να μου κανεις μαθημα οτι εχω πεσει θυμα της Apple. Τελος εκει που λες οτι το thread ειναι συζητηση και το αρθρο ενημερωση να πω οτι σχολιασα το συμπερασμα που εβγαλες εσυ και οχι οποιοδηποτε αρθρο, το οποιο φυσικα δε σημαινει οτι οτιδηποτε γραφεται σε ενα αρθρο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Αλλα το θεμα μου δεν αφορα οποιοδηποτε αρθρο. Μεχρι εδω λοιπον γιατι δε με ενδιαφερει να κανω συζητηση για οτιδηποτε αλλο εγραψες ή εκανες quote γιατι ειναι ματαιο απο πολλες οπτικες γωνιες και μαλιστα απο τη στιγμη που στο ξαναεγραψα και που δεν εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ THREAD ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
Tlyko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Λεγοντας στο παραπάνω σχόλιό σου ότι παραπληροφορώ, νομίζω ότι πρώτος άρχισες μια αντιπαράθεση. Προσωπικά θεωρώ την παραπληροφόρηση σχεδόν ίση με το ψέμα και αυτό με πείραξε. Προφανώς δε ζητώ αντιπαράθεση και γι αυτό δε συνεχίζω κι εγώ τη συζήτηση σε αυτό τον τόνο. Η τιμή του μεταχειρισμένου έχει πολύ μικρή αξία σε σχέση με τη αξία αγοράς και η προσφορά/ζητησή τη μεγαλύτερη, πχ πόσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο 3000κ.εκ. σήμερα και πόσο ένα (μεταχειρισμένα εννοείται) diesel 1600κ.εκ.; Σχεδόν την ίδια. Οι καμπύλες προσφοράς και ζήτησης μετατοπίζονται βάσει του ισοδήματος των καταναλωτών, τις προβλέψεις των καταναλωτών, την κατάληλλη ή μη εποχή (πχ παγωτά το καλοκαίρι) κ.α. Δεν είπε κανείς ότι είναι απλό. Δε το λέω με τη μορφή αντιπαράθεσης, απλά τυχαίνει να γνωρίζω και βασικά οικονομικά... Συγνώμη αν παρεξήγησα το προηγούμενό σου post.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Συγνωμη αν σε πειραξε δεν υπονοησα οτι λες ψεματα με αυτην τη εννοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα