gianakop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρωτο μεταχειρισμενο και το αλλο καινουριο.Τι προτεινετε
alimentas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν τιθεται κανενα θεμα συγκρισης αναμεσα σ αυτα 2.δεν υπαρχει τιποτα που να ειναι καλυτερο στο 3gs
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Galaxy S Plus από εμένα. Μπορείς να κοιτάξεις και το Sony Xperia Neo V στα 199€. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
sabpaxa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Galaxy nexus και απο μένα μακράν ότι καλύτερο κυκλοφοράει αυτή τη στιγμή και για κάμποσο καιρό ακόμη! iphone μόνο εάν είσαι iphoneακιας επίσης εάν δε σου φτάνουν τα λεφτά,Google nexus s. και αυτο πολυ δυνατο μηχάνημα αλλα μονοπύρηνο.
lary7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Αμα θες iphone τοτε παρε iphone. Αν σε ενδιαφερει ομως το καλυτερο τοτε οτιδηποτε παρεις με αυτο τα λεφτα θα ειναι καλυτερο απο το iphone,ποσω μαλλον το sg+ που ειναι και εξαιρετικο.
Tlyko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το πρωτο μεταχειρισμενο και το αλλο καινουριο.Τι προτεινετε Πολλοί δεν το ξέρουν πριν αγοράσουν, άλλοι το γνωρίζουν και δεν μιλάνε... Εγώ απλά θα το επισημάνω : ΤΟ IPHONE ΔΕΝ ΣΤΈΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΤΛ) ΜΕ BLUETOOTH(!!!) και αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα Iphone μεχρι σήμερα. Αν αυτό δε σε πειράζει, σε συνδυασμό με την μέτρια (για τα σημερινά δεδομένα) οθόνη του (ίδια ανάλυση με κινητα των 150 ευρώ σήμερα) και το γεγονός ότι είναι μεταχειρισμένο (δεν ξέρεις τι του έχει κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του) νομίζω ότι δεν είναι καν διλλημα : Πάρε Nexus αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια στο κινητό και Galaxy S+ αν σε ενδιαφέρουν όλα τα άλλα (έχει ισχυρότερο cpu από Nexus, περίπου 40%, καλύτερη οθόνη, νεότερη έκδοση Bluetooth, παίρνει εξωτερική μνήμη και χειρότερη gpu, όχι πολύ χειρότερη...απλά χειρότερη) και για να μιλήσω με νούμερα : Iphone : http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1937&c=apple_iphone_3gs_16gb_apple_iphone_2,1 Nexus : http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=3216&c=samsung_gt-i9023_nexus_s Galaxy plus : http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=3043&c=samsung_gt-i9001_galaxy_s_plus__galaxy_s_2011_edition ...Το iphone είναι το χειρότερο και με γενναία διαφορά από τα άλλα δύο. Βασικά το τηλέφωνο είναι προϊόν τρομερού marketing και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα χρήματα ενός πολύ καλού laptop ή desktop που ζητάει (καινουρίο εννοείται), για να σου δώσω ένα μέτρο σύγκρισης στην Αμερική το iphone 4 (όχι το S) πωλούνταν το Ιανουάριο του '11 289 δολλάρια χωρίς συνδεση και στην Ελλάδα 700 ευρώ περίπου... Απλά έχει επιβληθεί στο καταναλωτικό κοινο... Η επιλογή σου αν θέλεις το καλύτερο συνολικά είναι μάλλον το galaxy... ...iphone μόνο εάν είσαι iphoneακιας ... Το κάνεις να ακούγεται σαν να λες gadgetακιας :-D . Ένας αληθινός gadgetακιας δεν αγοράζει Iphone γι αυτό και οι πωλήσεις του είναι πάνω από 10.000.000 παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο... Λες να γίναμε τόσοι πολλοί (gadgetακηδες) σε τόσο μικρό διάστημα... :lol:
manolovas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε το 3gs και πίστεψε με δε θα το μετανιωσεις!!ολα τα αλλα έχουν μικρή σημασία!! Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Galaxy απο εμενα. Αν ηθελες iPhone θα το ειχες παρει.
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Galaxy απο εμενα. Αν ηθελες iPhone θα το ειχες παρει. Μπορει να μην ξαναχε στο παρελθον iOS συσκευη και να το σκεφτεται αν αξιζει την μεγαλυτερη τιμη με τα lower specs το 3gs. Οποτε ο ψυχολογικος τιτλος του θεματος ισως θα βολευε να ηταν.. android η iOS? Απο εμενα +1 στον γαλαξια, μονο η διαφορα οθονης πιστευω ειναι αρκετη στη συγκεκριμενη περιπτωση Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν υπαρχει καποιος λογος να αγορασεις iphone (καποια εφαρμογη που τη θες επαγγελματικα ή λειτουργια) μην το παρεις κυριως λογω του οτι ειναι μεταχειρισμενο. Αν ηταν καινουριο θα σου ελεγα να το παρεις αν το γουσταρεις. Μεταχειρισμενο τηλεφωνο επειδη μου αρεσει ενα μοντελο δε θα επαιρνα ποτε παρα μονο αν υπηρχε καποιος σοβαρος λογος να το κανω και οχι απλα μονο και μονο για να το εχω
tsourakis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν επειδή χθες έπιασα το galaxy s plus(το iphone πολλάκις), θα σου πω ότι είναι έγκλημα το να πάρεις το δεύτερο...Είναι πολύ γρήγορο και έχει υπέροχη οθόνη... Τα μόνο του αρνητικά πιστεύω ότι είναι η έλλειψη flash στην κάμερα, η μη επίσημη ICS, και ότι θα μπορούσε να είχε μια έξοδο hdmi(όπως το neo v μου)...Άμα τα είχε αυτά θα το είχα πάρει...Αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα πάντα...
king2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μακριά απο το 3gs πιο μούφα κινητό δεν έχω δει.Πριν λίγες μέρες πέρασα σε ένα την τελευταία ios μετά απο πολύ παίδεμα με το itunes και το έκανα και jailbreak.Το κινητό σερνόταν και πάλι.Αθλια οθόνη λάγκαρε πολύ και δεν είχε ούτε εφαρμογή μέσα.Σύγκριση με το x5pro που έχω σαν να συγκρίνεις ferrari με hugo.Χτύπα το galaxy να ευχαριστηθείς τηλέφωνο.Απορώ πως πουλάει αυτά τα κινητά η apple στα 600 και 700.Ούτε 200 δεν αξίζουν. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
runner1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε το 3gs και πίστεψε με δε θα το μετανιωσεις!!ολα τα αλλα έχουν μικρή σημασία!! Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη άποψη! Αναρωτιέμαι ποια είναι όλα τα άλλα που έχουν μικρή σημασία που λες(πχ οθόνη,μη ανανεωμένο Ui το οποίο στις τελευταίες αναβαθμίσεις lagαρει,χειρότερη κάμερα,κλειδωμένες σχεδόν όλες οι βασικές λειτουργίες,απλά χαρακτηριστικά που έχουν τηλέφωνα της δεκαετίας του 90 όπως αναφορές παράδοσης κ.α.)! Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 εννοείται το Galaxy!Πολύ καλύτερο σε επιδόσεις κατά την χρήση,πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά και γενικά πολύ πιο πλήρες κινητό από το iphone 3gs το οποίο μην ξεχνάμε ότι είναι μοντέλο του 2009 με ότι αυτό συνεπάγεται και είναι και μεταχειρισμένο!!! Βέβαια και το nexus και το neo v είναι άψογα και ΠΑΡΑ πολύ καλές επιλογές!!!
giannisosfp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μονό και Μονό το γεγονός ότι το iPhone είναι ήδη 2 εκδόσεις πίσω σε ένα κλειστό λειτουργικό νομίζω είναι παράγοντάς να μην το πάρεις. Ποσό μάλλον όταν είναι και μεταχειρισμένο. Τώρα για το Galaxy S Plus είναι αρκετά κάλο για τα λεφτά που δίνεις άλλα σε περίπτωσή που βρεις το Galaxy S πάρε αυτό. Έχει μεγάλη κοινότητα να το υποστηρίζει και καλύτερη GPU από το +. Άσε που εύκολα ρο πας στο 1.4GHz αν θελήσεις. Τώρα αν δεν θες να δώσεις πολλά λεφτά και δεν σκοπεύσεις να το σκαλίζεις με custom ROM κλπ. Πάρε το Neo V (value for money).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα