KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα...εχω xubuntu 11.10...οταν κατεβαζω καποιες εφαρμογες..πχ κατεβασα το heliospaint..ειναι σε αρχειο .jar..και μου λεει να κανω δεξι κλικ και να το τρεξω σε java...αλλα με το που παταω..μου βγαζει το παρακατω "The file '/home/candyboy/Επιφάνεια εργασίας/HeliosPaint.jar' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit"...πατησα ιδιοτητες αλλα δεν εχει να τσεκαρω για να τρεξει σαν προγραμμα...τι γινεται? μου το εχει κανει και με αλλα προγραμματα..
insomnier12345 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πας όπως είπες στις ιδιότητες, και αυτό που ψάχνεις είναι στην καρτέλα δικαιώματα/permissions.. Σίγουρα δεν υπάρχει;;;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πηγα..εχει τα δικαιωματα την καρτελα..αλλα δεν εχει εκεινο το κουτακι που επιλεγω..εκει που λεει προσβαση..εβαλα "εγγραφη & αναγνωση" να σημειωσω οτι παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το wine...αλλα τα απεγκατεστησα ολα τα πακετα μετα..μηπως εγινε καμια αλλαγη μεσα?
martinoff Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αφού στο λέει .... java έχεις ? *και με read-write δεν γίνετε εκτελέσιμο, μια μαγική εντολή είναι αυτή αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν την χρειάζεσαι >chmod 755 file.name
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μα το λεω και παραπανω..εγκατεστημενη ειναι η java...και με το που παταω εκτελεση με java runtime..μου βγαζει αυτο...
subdee Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 > cd /home/candyboy/Επιφάνεια εργασίας/ sudo chmod u+x HeliosPaint.jar java -jar HeliosPaint.jar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα