LocoBun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μπορω να βαλω να τρεχει στο background και μετα να το ανοιξω και να δω τι εχει πληκτρολογηθει? Το θελω για προσωπικη χρηση για να ελεγχω το μικρο μου αδερφακι διοτι ανησυχω οτι εχει μπλεξει....
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή η κατηγορία προγραμματων λέγονται keylogger
dimitrisOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις απλα με ενα προγραμα να κανεις εγγραφη τις οθονης του
LocoBun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή η κατηγορία προγραμματων λέγονται keylogger Μπορείς να μου δώσεις λινκ για ένα καλό keylogger?
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά... τα άσχετα post διαγράφηκαν.
trykillernoob_0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μπορω να βαλω να τρεχει στο background και μετα να το ανοιξω και να δω τι εχει πληκτρολογηθει? Το θελω για προσωπικη χρηση για να ελεγχω το μικρο μου αδερφακι διοτι ανησυχω οτι εχει μπλεξει.... φιλε αρχικα αμα εχεις Mozilla σου εχω ενα addons για keylogger ωστε να ξερεις οτι κανει ο αδερφος σου ωριστε Link
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 φιλε αρχικα αμα εχεις Mozilla σου εχω ενα addons για keylogger ωστε να ξερεις οτι κανει ο αδερφος σου ωριστε Link Ακριβώς αυτό θα σου πρότεινα και εγώ.Τα καταγράφει όλα και δεν θα πάρει και είδηση τίποτα και μετά με ένα ALT+L (αν θυμάμαι καλά) σου εμφανίζει τι έχει γράψει...
pigeon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει κι αυτό εδώ, freeware: http://kidlogger.net/ ...όμως, "χρησιμοποιήστε υπεύθυνα" που λέει και η διαφήμιση!
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Για google chrome υπαρχει κατι παρομοιο? Summoned by HTC Desire Z (Insomnia app v.2.0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα