Nightstrike Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Από ότι διάβασα έχουν βάλει μπροστά για ανασχεδιασμό του UI. Χωρίς κάποιο χρονοδιάγραμμα. Ένα πράγμα που έχει καλό το word, για να μην λέμε κουτουρού είναι το πόσο εύκολα μπορείς να δεις εάν σε βολεύει μία μορφοποίηση κάνοντας απλά mouse over. Με αυτό έχω κερδίσει πάρα πολύ χρόνο τόσο για γραμματοσειρές όσο και για να testareis εφέ, στο powerpoint! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 καθενας βλεπει μεσα απο την πορωση του δηλ...οτι ναναι..το libre ειναι πιο σφαιρατο απο ms2010..μιλαμε για τα ιδια μηχανηματα...(αποθηκευση,εναρξη,copy paste με εικονες κτλ)ειναι που λεμε ελευθερος και ωραιος.Αφου οπως ευστοχα προανεφεραν 99% των χρηστων απλα γραφει...μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας και μην αναγαγουμε ολα τα θεματα σε επιστημονικοτητα και αηδιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntopas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το κατέβασα πολυ καλο και λειτουργικό Sent from my iPhone using Insomnia Αστεράκι είναι γιατί να δίνουμε τζάμπα λεφτά στην Μικρομαλακή... εκτός αν μας περισσεύουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα μια χαζη ισως ερωτηση για μερικους αλλα εγω δεν το εχω καταλαβει, καταρχην στα windows εχω τα 2007 και στα ubuntu τα libre (που ναι και για την δουλεια μου που εχω windows τα εχω περασει και μου κανουνε) Το ερωτημα, οταν ανταλλάσσω mail με φιλους ή πελατες που εχουν τα office 2003 μου παραπονιούνται οτι δεν μπορουνε να ανοιξουνε -ουτε τα 2007 -ουτε τα libre, ειμαι υπερ του libre γιατι εμενα με καλυπτει - τους λήπτες όμως??? και επειδη οι πιο πολυ εχουνε τα 2003 ακομα επειδη τους βολευουνε τι να κανω??? Για να μην πολυλογω διαβαζουνε .doc ουτε καν .docx μπορω απο libre να αποθηκευσω σαν .doc??? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ειμαι υπερ του libre γιατι εμενα με καλυπτει - τους λήπτες όμως??? και επειδη οι πιο πολυ εχουνε τα 2003 ακομα επειδη τους βολευουνε τι να κανω??? Για να μην πολυλογω διαβαζουνε .doc ουτε καν .docx μπορω απο libre να αποθηκευσω σαν .doc??? Ευχαριστω Αυτό είναι πρόβλημα με μη αναβαθμισμένο office 2003. Βεβαίως και μπορεί το 2003, να ανοίξει τέτοια έγγραφα. Αν στο office 2003 βάλεις το SP3 (ως οφείλεις και για λογους ασφαλείας) και μετά το δωρεάν compatibility pack που δέινει η ίδια η MS, τότε το 2003 θα μπορεί και θα ανοίγει .docx, .odf (odt κτλ). Το θέμα είναι ειδικά για τα .odf πόσο καλά θα τα ανοίξει.. Χμμ παίζεται, από τέλια μέχρι άθλια.. Καλύτερα να στέλνεις pdf, ή αν θέλεις να είναι edidable και .rtf γιατί όχι. Νομίζω παρέχει καλύτερη συμβατότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα