vasilismartsis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ένα πρόβλημα. Έκανα χωρίς να ξέρω, και τώρα μετανιώνω, διαγραφή διπλοτύπων αρχείων με το PC Tools registry mechanic και έχασα μερικά σημαντικά αρχεία της microsoft και δεν ξέρω πως να τα επαναφέρω. Επίσεις κάτι έγινε και, όταν πάω να διαγράψω τα Microsoft office 2007 απ' τον υπολογιστή μου μου λέει ότι δεν μπορώ να τα διαγράψω επιδεί λείπουν κάτι αρχεία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να τα επαναφέρει, ή άλλη λύση, γα το πρόβλημά μου;
kkostas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σημαντικά αρχεία?Τι εννοείς? Υπάρχει δυσλειτουργία των windows δηλαδή?
vasilismartsis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Όταν πάω να απεγκαταστήσω τα microsoft office enterprise 2007 μου λέει: Microsoft Office Enterprise 2007 unistall did not complete successfully. Error 1316. setup cannot read from file C:\WINDOWS\Instaler\OfficeMUI.msi. Check your connection to the network, or CD-ROM drive. For other potential solutions to this problem, see C:DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\Stup00000390\SETUP.CHM. Ενώ όταν πάω να το ξαναεγκαταστήσω από πάνω σταματάει και μου λέει:Setup cannot find Office.en-us\OfficeLR.cab. Browse to a valid installation source, and then click OK. Ελπίζω να βοήθησα στην κατανόηση.
kkostas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Kατέβασε αυτό και δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις πάλι. revo
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Βασίλη πρέπει να κάνεις διορθωτική εγκατασταση του office. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να τους κάνεις κανονική απεγκατασταση
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Βασίλη πρέπει να κάνεις διορθωτική εγκατασταση του office. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να τους κάνεις κανονική απεγκατασταση Μην πούμε και των windows...
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Καλή φάση... Έκανες έλεγχο για διπλότυπα αρχεία σε φάκελους συστήματος και το πρόγραμμα σου το επέτρεψε και σε άφησε μάλιστα να σβήσεις και τα διπλά αρχεία που βρήκε. Βέβαια δεν φταίει το πιστόλι που σκοτώνει αλλά το δάχτυλο που πατάει την σκανδάλη. Εγώ στην θέση σου θα έκανα μια επαναφορά συστήματος για αρχή σε παλαιότερη ημερομηνία. Αν δεν δουλέψει, τότε επιδιόρθωση του λειτουργικού. Για απεγκατάσταση του office δες εδω (http://support.microsoft.com/kb/928218/en-us), ίσως το fixit (το 2ο) τα καταφέρει, αλλιώς πας για manual remove. Όταν διρθωθούν όλα διλεγραψε τελείως το pc tools και μην ξαναχρησιμοποιήσεις τέτοια προγράμματα μέχρι να κατανοήσεις πλήρως την λειτουργία τους και το τι χρειάζεται και τι όχι. Άντε μόνο το ccleaner για καθαρισμό σκουπιδιών και μόνο με τις default ρυθμίσεις.
alex89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε επαναφορά συστήματος. Ίσως γλυτώσεις τίποτα.
JimaraZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Βάλε το Recovery CD των Windows, γιατί σίγουρα θα διέγραψες κι άλλα αρχεία, όχι μόνο του Office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα