greek85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα αυτόν τον media player, ενώ παίζει κανονικά όλα τις μορφές αρχείων ακόμα και τα flv, αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως με το internet το οποίο συνδέεται με ethernet, παώ στις ρυθμισεις της συσκευής και εμφανίζει IP adress αλλά δεν δίνει DNS και εκεί είναι το πρόβλημα και δεν συνδέεται, μπορώ και χειροκίνητα να ορίσω αυτές τις ρυθμίχεις ip adress κλπ εκτός απο Mac adress, το κάνω και αυτό αλλά και πάλι δεν συνδέεται, πιστεω ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι με την mac adress και θέλω να την αλλάξω αλλά δεν υπάρχει επιλογή, εχω κάνει και update στο τελευταίο firmwire http://cache.gawker.com/assets/images/4/2010/01/iomega_screenplay_tv_link_director.jpg
Jimnie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 H mac address είναι μοναδική για κάθε δικτυακή συσκευή και δεν μπορεί να αλλάξει, είναι κάτι σαν ΙΜΕΙ των κινητών. Για τη συσκευή τώρα, αφού ορίσεις με το χέρι τις ρυθμίσεις δικτύου να ταιριάζουν με αυτές που δίνει το ρουτερ σου αυτόματα, πρέπει να τις σώσεις σαν ξεχωριστή διαμόρφωση. Μετά κάθε φορά που θα ανοίγεις τη συσκευή θα πηγαίνεις και θα κάνεις connect τη διαμόρφωση που έχεις σώσει. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι δούλεψε με το τελευταίο firmware, ενώ με αυτό που φορούσε συνδεόταν αυτόματα. Ένα άλλο προβλημα που δεν κατάφερα να λύσω είναι ότι σε δίκτυο ο υπολογιστής με win7, βλέπει και μπορεί να διαχειριστεί αρχεία σε δίσκο συνδεδεμένο στο iomega ενώ αυτό βλέπει τον υπολογιστή αλλά όχι τα shared folders. Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
default Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη το εχει σημερα προσφορα στο γκετιτ μπορειτε να πειτε εντυπωσεις για το μηχανημα, δηλ αν μπορει να διαχειριστει ολα τα αρχεια, αν κολλαει, αν εχει προβλημα με υποτιτλους? Επισης που βρηκατε wi-fi stick και ποσο?
greek85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλα χειροκίνητα τις ρυθμισεις ip adres, dns αυτές που έχει το pc και τις έβαλα και στο iomega έκανα σύνδεση και εμφάνισε τις τιμές που έβαλα αλλά μετά όταν πάτησα να μπς στο youtube κόλησε και δεν υπάκουε σε καμμία εντολή πάταγα το power buton τουλαχιστον να κλείσει και δεν έκλεινε, αυτό το κάνει όταν δίνω τιμές DNS , στο αυτόματο δίνει τα υπόλοοιπα ip και maska χωρίς όμως πύλη και dns στα updates του iomega στο site τους έχουν το upadte που το εκανε κανονικά αλλά υπάρχει και το open source για τη συσκευή για να δουλέψω τις ρυθμίσεις αλλά αυτό δε ξέρω πως δουλεύει στη συσκευή , το κατέβασα αποσυμπιεσα και το βαλα στο usb αλλά στη συσκευή δεν εμφανίζει τιποτα αυτό είναι και το λινκ από την εταιρεία https://iomega-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/22343 δεν εχω βρει ακόμα όμως το πως δουλεύει, μήπως πρέπει να το συνδέσω με το pc για να δουλέψει το open source code?
Jimnie Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για youtube και λοιπές ονλαιν εφαρμογές μην περιμένεις να δουλέψει. Αν δεις και το φορουμ της iomega είναι γεμάτο από διαμαρτυρίες γιατί δεν δουλεύουν οι ονλαιν εφαρμογές. Δες το σαν ένα απλό media player με ελάχιστες δικτυακές δυνατότητες. Άλλωστε εδώ οι no name κινέζικοι media player πάνω κάτω τα ίδια κοστίζουν.
stathisvent2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, αγορασα σημερα αυτο το media player γιατι ηθελα να αναπαραγω αρχεια FLV ομως αποθηκευω στο usb stick αρχεια FLV και ο media player ουτε καν τα εντοπιζει (!)... Μηπως θα πρεπει να κανω κατι για να τα εντοπιζει? παιζει μηπως ρολο οτι δεν εχω καταφερει ακομα να του κανω update??? Σας ευχαριστω προκαταβολικα..
greek85 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 stathisvent2 πρέπει να κάνεις το τελευταίο update και θα παίζουν κανονικά τα flv αρχεια, στο youtube η συσκευή σου συνδέεται κανονικά? εγώ αυτό το πρόβλημα δε μπορώ να λύσω μέχρι τώρα
greek85 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Από αυτό το βίντεο φαίνεται να μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ Όμως στο δικό μου μηχάνημα παρά τις προσπάθειες που κάνω δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδεθώ, εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα με την DNS http://www.youtube.com/watch?v=r_PCJbM5Ya8
Jimnie Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παλιότερα με προηγούμενο firmware και πριν αλλάξει api το youtube δούλευε. Κάποια στιγμή το youtube άλλαξε application programming interface (api) και η iomega δεν κατάφερε να βγάλει firmware για τη συσκευή συμβατό με τα νέα δεδομένα. Ένας από τους λόγους που η iomega έβγαλε το firmaware σαν open source είναι μπας και κάποιος προγραμματιστής μπορέσει να λύσει το πρόβλημα μια και αυτή προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει να το υποστηρίζει.
stathisvent2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Από αυτό το βίντεο φαίνεται να μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ Όμως στο δικό μου μηχάνημα παρά τις προσπάθειες που κάνω δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδεθώ, εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα με την DNS http://www.youtube.com/watch?v=r_PCJbM5Ya8 Καλημερα! μηπως γινεται να μου δειξει καποιος πως γινεται το update του filmware γιατι εχω πελαγωσει!!!! ακολουθω ολα τα βηματα στο sait και δεν γινεται απολυτως ΤΙΠΟΤΑ(!!!) ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ FLV ΑΡΧΕΙΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...... Παλιότερα με προηγούμενο firmware και πριν αλλάξει api το youtube δούλευε. Κάποια στιγμή το youtube άλλαξε application programming interface (api) και η iomega δεν κατάφερε να βγάλει firmware για τη συσκευή συμβατό με τα νέα δεδομένα. Ένας από τους λόγους που η iomega έβγαλε το firmaware σαν open source είναι μπας και κάποιος προγραμματιστής μπορέσει να λύσει το πρόβλημα μια και αυτή προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει να το υποστηρίζει. Καλημερα! μηπως γινεται να μου δειξει καποιος πως γινεται το update του filmware γιατι εχω πελαγωσει!!!! ακολουθω ολα τα βηματα στο sait και δεν γινεται απολυτως ΤΙΠΟΤΑ(!!!) ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ FLV ΑΡΧΕΙΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ......
greek85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλημερα! μηπως γινεται να μου δειξει καποιος πως γινεται το update του filmware γιατι εχω πελαγωσει!!!! ακολουθω ολα τα βηματα στο sait και δεν γινεται απολυτως ΤΙΠΟΤΑ(!!!) ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ FLV ΑΡΧΕΙΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...... ο τροπος είναι να περάσεις το αρχείο που κατέβασες με το update σε ενα άδειο usb flash μετά πατάς συνέχεια επόμενο, με το τελευταίο update όντως παίζει όλα τα flv του youtube, σε μένα δούλεψε με τη σειρά μου να θέσω και ένα άλλο θέμα: αν στο iomega συνδέσω ένα εξωτερικό dvd-reader με καλώδιο usb μεταξύ τους, η αναπαραγωγή των αποθηκευμένων αρχείων mkv, flv σε δισκάκι dvd θα διαβάζονται για απευθείας αναπαραγωγή από το iomega? iomega και εξωτερικό dvd-reader συνδεμένα μεταξύ τους, ελπίζω να έγινα κατανοητός
greek85 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 στο youtube εχουν ανεβασει βιντεο στο οποιο λενε οτι περασαν τα debian σε iomega
greek85 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 βγηκε νεο update που να διορθωνει το προβλημα με το youtube που δεν παιζει;
greek85 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 βγηκε νεο update που να διορθωνει το προβλημα με το youtube που δεν παιζει; ?????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα