Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το Sony Vaio VPC-CW2S1E και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα!!! Το laptop μου έχει CPU τον Intel Core i3 330M @ 2.13GHz (Arrandale 32nm Technology) και κάρτα γραφικών την Nvidia GeForce GT 330M ανάλυση 1366x768 @ 59Hz. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι όταν βλέπω βίντεο, κολλάει είτε από youtube ή ταινία! Σαν να χάνει frame. Όταν παίζω παχνίδια π.χ PES 2012 δεν έχω κανένα πρόβλημα (Το κάνει και με την μπαταρία πάνω και χωρίς!) Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν το format όπου του πέρασα καθαρά windows 7 pro x64 και όχι από το recovery αλλά και πάλι τα ίδια!!! Δεύτερο βήμα που έκανα αφού είχα παρατηρήσει ότι είχα λίγο υψηλές θερμοκρασίες ήταν να το λύσω να το καθαρίσω και του βάλω θερμοαγώγιμη πάστα σε CPU και κάρτα γραφικών! Είδα διαφορά στην θερμοκρασία από 60 -70 βαθμούς Κελσίου τώρα έχω 38 - 48 βαθμούς αλλά πάλι τα ίδια!!! Μήπως έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να έχει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες!Με ποιο browser μπαινεις;Εχεις κατεβασει το τελευταιο adobe flash;στο youtube στο κανει μονο σε 1080p ή και σε 720;Τις ταινιες με ποιο player τις παιζεις και ποιο codec pack χρησιμοποιεις;Στο player στο κανει μονο σε 1080 ή και σε 720p;Εχεις βαλει τους σωστους forceware για τη καρτα γραφικων σου;

edit: αν η μεγιστη ανάλυση της οθονης του φορητου ειναι 1366x768 δεν αξιζει να streamareis/κατεβαζεις 1080p, μεινε στα 720 εκτος και αν το συνδέεϊς σε εξωτερικη οθονη.

edit2: Kαλως ορισες! :-)

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε αναπαραγωγή video στο youtube, τότε μιλάμε καθαρά για θέμα γραμμής του internet. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Σε κάθε άλλη περίπτωση το πιθανότερο είναι να ευθύνεται κάποιος driver της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Καταρχήν παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!

Στο μου το κάνει με όλες τις αναλύσεις και στο web και όταν βλέπω ταινία... Παλιότερα έβλεπα κανονικά ότι ήθελα και 1080 χωρίς πρόβλημα!!! Χρησιμοποιώ firefox 10.0.1 και flash player 11.0.1.152 τα τελευταία δηλαδή!!! Επίσης για drivers μου έχουν βρεί τα windows μόνα τους και μετά έβαλα από το site της vaio αυτά που είχε γιατί όταν πάω να βάλω αυτά εδώ το 285.62 international μου βγάζει σφάλμα!!!

Στο web ενώ έχει φορτώσει το video το βάζω ξανά να παίξει και κολλάει σε άλλο σημείο το ίδιο και στις ταινίες(και σε dvdrip)!!

Τι να κάνω να το σπάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...