Προς το περιεχόμενο

htc hd 2 android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιιγες μερες αγορασα το παραπανω κινητο με windowns 6.5 θα ηθελα να με βοηθησεται με εναν απλο οδηγο να εγκαταστησω android στο κιντο

ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους ασχοληθηκαν

Δημοσ.

εδω και λιιγες μερες αγορασα το παραπανω κινητο με windowns 6.5 θα ηθελα να με βοηθησεται με εναν απλο οδηγο να εγκαταστησω android στο κιντο

Κανε λιγη υπομονη μεχρι το Σαβατοκυριακο,να τελιωσουν οι εξετασεις και θα κανω ενα οδηγο για android στο hd2!

Ως τοτε κοιτα εδω!

Αν σου ειναι κινεζικα,υπομονη μεχρι το Σαββατο! :-D

Δημοσ.

Ο οδηγος ειναι αυτος,αλλα θα σου προτεινα στη θεση του D: Install NAND Android,να περασεις τα android στην SD(υπαρχουν κ αλλες ρομς για SD,αλλα ο τροπος να τις περασεις ειναι ο ιδιος) για να εχεις και τα δυο λογισμικα!

Αναλυτικα με λινκς,φωτος,βιντεος κ.τ.λ. και για τους 2 τροπου SD/NAND,το Σαββατοκυριακο!;)

Καινουριο ή μεταχειρισμενο και ποσα?

Δημοσ.

Ο οδηγος ειναι αυτος,αλλα θα σου προτεινα στη θεση του D: Install NAND Android,να περασεις τα android στην SD(υπαρχουν κ αλλες ρομς για SD,αλλα ο τροπος να τις περασεις ειναι ο ιδιος) για να εχεις και τα δυο λογισμικα!

Αναλυτικα με λινκς,φωτος,βιντεος κ.τ.λ. και για τους 2 τροπου SD/NAND,το Σαββατοκυριακο!;)

Καινουριο ή μεταχειρισμενο και ποσα?

μεταχειρισμενο στα 200ευρω

Δημοσ.

Video http://www.youtube.c...player_embedded

rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

faq http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10702852&postcount=2

Ο οδηγός είναι παλιός και όταν το είχα κάνει για ένα φίλο έπρεπε να προσθέσω 2 αρχεία για το gps κάτι libs αλλά δεν θυμάμαι πια αυτή τη στιγμή

Μπορείς φυσικά να βάλεις και άλλο ρομ πιο φρέσκο αλλά ο οδηγός είναι οτι πρέπει για αρχή. Αν δυσκολεύεσαι αναλαμβάνω με το αζημίωτο devil.png

Δημοσ.

Video http://www.youtube.c...player_embedded

rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

faq http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10702852&postcount=2

Ο οδηγός είναι παλιός και όταν το είχα κάνει για ένα φίλο έπρεπε να προσθέσω 2 αρχεία για το gps κάτι libs αλλά δεν θυμάμαι πια αυτή τη στιγμή

Μπορείς φυσικά να βάλεις και άλλο ρομ πιο φρέσκο αλλά ο οδηγός είναι οτι πρέπει για αρχή. Αν δυσκολεύεσαι αναλαμβάνω με το αζημίωτο devil.png

Εσυ θελεις να τον ριξεις στα βαθεια απο την αρχη.Αστο να ξεκινησει με τη πιο απλη διαδικασια και μετα αν ψαχτει περνα οτι αλλο θελει!

Προβλημα η διαδικασια,δεν εχει,γιατι απλα ειναι η ιδια διαδικασια με αυτη που αναφερα,με τη μονη διαφορα οτι δε θα περασει το ClockWorkMod.

Αυτο που μπορει να του εκανε θεμα του φιλου σου ηταν η rom που περασε!

Και δε του χρειαζετε να εχει προ στο παρον ClockWorkMod!

Και για αρχη καλυτερα να μη περασει ουτε το MAGLDR και να εχει dualboot win/android μεσο haret.exe!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας....

Έπεσα επάνω στην συζήτηση σας διαβάζοντας στο subforum (κάτοχος Galaxy SII) και έχω μείνει έκπληκτος...

Από τα links που δώσατε παραπάνω έριξα μια γρήγορη ματιά και βλέπω ότι με την rom που έχει βγει δουλεύουν όλα σχεδόν στο κινητό, κάτω από Android...???

ektor7 περιμένω κι εγώ τον οδηγό σου φίλε μου για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους βέβαια, για να δω τι άλλο θα φτιάξουν αυτά τα παλικάρια εκεί στο xda-developers....

Επεξ/σία από lewnidas_
Δημοσ.

Με τον οδηγο που linkara δουλευουν ΟΛΑ και οχι σχεδον ολα... Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην τρεχεις pure android. Για πιο λογο να σου τρωνε τα winmo χωρο? Αχρειστο λειτουργικο ειναι

Δημοσ.

Με τον οδηγο που linkara δουλευουν ΟΛΑ και οχι σχεδον ολα... Δεν υπαρχει κανενας λογος να μην τρεχεις pure android. Για πιο λογο να σου τρωνε τα winmo χωρο? Αχρειστο λειτουργικο ειναι

Γιατι ειναι πολυ σωτηριο μερικες φορες να εχεις 2λογισμικα!Κυριως οταν δοκιμαζεις διαφορες roms στα android(ιδιως αυτες που ειναι σε πρωιμο σταδιο κ θες να πειραματιστεις πανω τους)!

Και δε σου τρωνε χωρο,γιατι τα winmo ειναι στην nand κ τα android στην sd!

Καλημέρα σας....

Έπεσα επάνω στην συζήτηση σας διαβάζοντας στο subforum (κάτοχος Galaxy SII) και έχω μείνει έκπληκτος...

Από τα links που δώσατε παραπάνω έριξα μια πρόσφατη ματιά και βλέπω ότι με την rom που έχει βγεί δουλεύουν όλα σχεδόν στο κινητό, κάτω απο Android...???

ektor7 περιμένω κι εγώ τον οδηγό σου φίλε μου για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους βέβαια, για να δω τι άλλο θα φτιάξουν αυτά τα παλικάρια εκεί στο xda-developers....

Το hd2 εχει αρκετες android roms που ειναι πληρως λειτουργησημες!

Εγω προσωπικα προτιμω αυτες που ειναι με sense.Τωρα εχω μια με sense 3 και περιμενω να βγει κ η final στη rom με sense3.5(του sensetion XL)!

Φυσικα εχω και μια δευτερη sd,που τη χρησημοποιω για να πειραματιζομαι στο ics!

Δημοσ.

τον οδηγο τον εβαλα γιατι ειναι πολυ αναλυτικος και ουσιαστικα σε βαζει στο παιχνιδι βημα βημα και οε χι τοσο για την rom που ειναι 5 λεπτα υποθεση να την αλλαξεις. Παντως ειχα εντυπωσιαστει ποσα καλα υποστηριζετε το android σε hd2. Για την ακριβια εχει πιο πολλες επιλογες και απο καθαρα android κινητα :P

Η sd λύση ειναι αρκετα αργη παντως. Δοκιμαζοντας και τα 2 τον καιρο που ψαχνομουνα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα

Ο φιλος μου ειπε οτι πρωτη φορα ενιωσε πως το τηλεφωνο του αξιζε τα λεφτα που εδωσε.

Προσωπικα δεν συμπαθω το sense. Αισθάνομαι οτι με περιορίζει. Ενω μια cm based rom μπορεις να την παραμετροποιησεις αρκετα περισσοτερο.

Τελος να αναφέρω οτι συνεργάζετε και πολυ καλα με a2sd darktremors script. Με ενα 2gb ext partition εχεις και πολυ χωρο για εφαρμογες ενω απο την μαμα του εχει λιγο χωρο.

Δημοσ.

τον οδηγο τον εβαλα γιατι ειναι πολυ αναλυτικος και ουσιαστικα σε βαζει στο παιχνιδι βημα βημα και οε χι τοσο για την rom που ειναι 5 λεπτα υποθεση να την αλλαξεις. Παντως ειχα εντυπωσιαστει ποσα καλα υποστηριζετε το android σε hd2. Για την ακριβια εχει πιο πολλες επιλογες και απο καθαρα android κινητα :P

Η sd λύση ειναι αρκετα αργη παντως. Δοκιμαζοντας και τα 2 τον καιρο που ψαχνομουνα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα

Ο φιλος μου ειπε οτι πρωτη φορα ενιωσε πως το τηλεφωνο του αξιζε τα λεφτα που εδωσε.

Προσωπικα δεν συμπαθω το sense. Αισθάνομαι οτι με περιορίζει. Ενω μια cm based rom μπορεις να την παραμετροποιησεις αρκετα περισσοτερο.

Τελος να αναφέρω οτι συνεργάζετε και πολυ καλα με a2sd darktremors script. Με ενα 2gb ext partition εχεις και πολυ χωρο για εφαρμογες ενω απο την μαμα του εχει λιγο χωρο.

Γι'αυτο φτιαχνω πιο αναλυτικο οδηγο και για nand και για sd!

Αν η sd ειναι class2,4&6 τρεχει το ιδιο με το να ηταν στην nand!Φυσικα εξαρταται και τη μαρκα της sd.Για παραδειγμα εγω χρησημοποιω sandisk class4 για τα android&mango και φυσαει το μηχανημα!

Το sense περιοριζει και μειωνει το smooth αρκετα,απλα μ'αρεσουν αυτα που προσφερει! :-D

Στο παραδειγμα θα βαλω CM,απλα δυσκολευομε να βρω τα λινκ για download,τωρα που σταματησαν οι βασικοι file hosters να διαμοιραζουν! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...