Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/1/2022 στις 2:32 ΠΜ, gustom2008 είπε

με χρεωση παραληπτη το εκανες?

Στις 10/1/2022 στις 2:52 ΠΜ, ougxar είπε

Ειναι προπληρωμενες οι ετικετες τους,δε πληρωνεις κατι στη dhl απλα το παραδιδεις

Ακριβώς, δεν πληρώνεις τίποτα. Έχω γυρίσει παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δωρεάν.

Και έχω παρατηρήσει ότι με το που φτάσει Αθήνα το δέμα επιστρέφουν τα χρήματα.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα.Τελικα πληρωσα εγω τα μεταφορικα.Μου ειπαν απο την amazon οτι θα πρεπει να πληρωσω εγω τα μεταφορικα και να τους στειλω το αποδεικτικο για να μου επιστρεψουν τα χρηματα.Το εστειλα με γενικη ταχυδρομικη η οποια συνεργαζεται με την ups και πληρωσα 49,10 ευρω.Ενα αγχος το εχω για ολη αυτη την διαδικασια....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω. Εχω να κάνω επιστροφή σε αμαζον εντός ΕΕ για επιστροφή χρημάτων ποια η φθηνότερη εταιρία κούριερ η ακόμα και ΕΛΤΑ; Πρέπει να γίνει μεσα σε ένα μήνα. Μου είπαν ότι καλύπτουν μέχρι 5ε ενώ οι χρεώσεις που βλέπω στα κούριερ είναι σίγουρα 20+. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Ξεθαβω. Εχω να κάνω επιστροφή σε αμαζον εντός ΕΕ για επιστροφή χρημάτων ποια η φθηνότερη εταιρία κούριερ η ακόμα και ΕΛΤΑ; Πρέπει να γίνει μεσα σε ένα μήνα. Μου είπαν ότι καλύπτουν μέχρι 5ε ενώ οι χρεώσεις που βλέπω στα κούριερ είναι σίγουρα 20+. 

ACS - EU ECONOMY
https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/
Αν μιλάμε για κάτι σχετικά βαρύ με κανονικό όγκο. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
1 hour ago, Billator said:

ACS - EU ECONOMY
https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/

Ειναι μικρό, κατω απο κιλό. Αν μιλαμε για 5-10 εργασιμες ειμαστε οκ. Κοιτούσα τον παραπάνω πίνακα και πονεσε λιγο το 20+ . Ευχαριστώ!

Δημοσ.
On 12/03/2024 at 12:08, Billator said:

ACS - EU ECONOMY

Δεν το δέχτηκαν γιατί στην ετικέτα που δίνει η αμαζον να εκτυπώσεις δεν έχει τηλέφωνο. 😕

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Επιστροφή  στην Amazon με DHL που γίνεται ??? Έχω να επιστρέψω κάτι ελλατωματικό και μου βγάζει ετικέτα DHL . Προσπαθω να καταλάβω που θα το παραδώσω γιατί βγάζει και DHL SwipBox (Boxnow στην ουσία !!!!). Μπορεί να γίνει και μέσω των Elta-Courier ??

Υ.Γ. : Τελικά βρήκα το σύστημα της επιστροφής στην DHL μέσω του boxnow. Για όποιον ενδιαφέρεται ας κοιτάξει εδώ : 

DHL 

BOXNOW

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...