djuan1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 2:32 ΠΜ, gustom2008 είπε με χρεωση παραληπτη το εκανες? Στις 10/1/2022 στις 2:52 ΠΜ, ougxar είπε Ειναι προπληρωμενες οι ετικετες τους,δε πληρωνεις κατι στη dhl απλα το παραδιδεις Ακριβώς, δεν πληρώνεις τίποτα. Έχω γυρίσει παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δωρεάν. Και έχω παρατηρήσει ότι με το που φτάσει Αθήνα το δέμα επιστρέφουν τα χρήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα.Τελικα πληρωσα εγω τα μεταφορικα.Μου ειπαν απο την amazon οτι θα πρεπει να πληρωσω εγω τα μεταφορικα και να τους στειλω το αποδεικτικο για να μου επιστρεψουν τα χρηματα.Το εστειλα με γενικη ταχυδρομικη η οποια συνεργαζεται με την ups και πληρωσα 49,10 ευρω.Ενα αγχος το εχω για ολη αυτη την διαδικασια....
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Ξεθαβω. Εχω να κάνω επιστροφή σε αμαζον εντός ΕΕ για επιστροφή χρημάτων ποια η φθηνότερη εταιρία κούριερ η ακόμα και ΕΛΤΑ; Πρέπει να γίνει μεσα σε ένα μήνα. Μου είπαν ότι καλύπτουν μέχρι 5ε ενώ οι χρεώσεις που βλέπω στα κούριερ είναι σίγουρα 20+.
Billator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Ξεθαβω. Εχω να κάνω επιστροφή σε αμαζον εντός ΕΕ για επιστροφή χρημάτων ποια η φθηνότερη εταιρία κούριερ η ακόμα και ΕΛΤΑ; Πρέπει να γίνει μεσα σε ένα μήνα. Μου είπαν ότι καλύπτουν μέχρι 5ε ενώ οι χρεώσεις που βλέπω στα κούριερ είναι σίγουρα 20+. ACS - EU ECONOMY https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/ Αν μιλάμε για κάτι σχετικά βαρύ με κανονικό όγκο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2024 από Billator
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Billator said: ACS - EU ECONOMY https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/ Αν μιλάμε για κάτι σχετικά βαρύ με κανονικό όγκο. Ειναι μικρό, κατω απο κιλό. Αν μιλαμε για 5-10 εργασιμες ειμαστε οκ. Κοιτούσα τον παραπάνω πίνακα και πονεσε λιγο το 20+ . Ευχαριστώ!
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 On 12/03/2024 at 12:08, Billator said: ACS - EU ECONOMY https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-metaforwn-ekswterikou/timokatalogos/ Αν μιλάμε για κάτι σχετικά βαρύ με κανονικό όγκο. Δεν το δέχτηκαν γιατί στην ετικέτα που δίνει η αμαζον να εκτυπώσεις δεν έχει τηλέφωνο. 😕
achilles_g_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Στη δική μου περίπτωση που παρέλαβα κάτι ελαττωματικό, με dhl ήταν δωρεάν.
jobous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Επιστροφή στην Amazon με DHL που γίνεται ??? Έχω να επιστρέψω κάτι ελλατωματικό και μου βγάζει ετικέτα DHL . Προσπαθω να καταλάβω που θα το παραδώσω γιατί βγάζει και DHL SwipBox (Boxnow στην ουσία !!!!). Μπορεί να γίνει και μέσω των Elta-Courier ?? Υ.Γ. : Τελικά βρήκα το σύστημα της επιστροφής στην DHL μέσω του boxnow. Για όποιον ενδιαφέρεται ας κοιτάξει εδώ : DHL BOXNOW Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2024 από jobous 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα