anests75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έπεσα πάνω σε ένα site που λεει ότι δίνει επιστροφή μετρητών αν αγοράσω κάτι μέσα από αυτό. λέγεται www.e-cashback.gr αλλα πώς γίνεται αυτό; το εχει χρησιμοποιήσει κανεις; να το εμπιστευτώ; Σκέφτομαι να κάνω μία αγορά από ένα dealsite αλλα διστάζω λίγο.
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έπεσα πάνω σε ένα site που λεει ότι δίνει επιστροφή μετρητών αν αγοράσω κάτι μέσα από αυτό. λέγεται www.e-cashback.gr αλλα πώς γίνεται αυτό; το εχει χρησιμοποιήσει κανεις; να το εμπιστευτώ; Σκέφτομαι να κάνω μία αγορά από ένα dealsite αλλα διστάζω λίγο. Δεν έχω προσωπική γνώμη για το site αλλά site που ασχολούνται με χρήματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, εχω μαθει να ΜΗΝ τα εμπιστευομαι. Μου μυρίζει η δουλεια!
PETROS13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να ρωτήσεις ένα από τα site που συνεργάζονται να σου πουν για αυτό.
szaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Παιδιά το συγκεκριμένο site το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες, κυρίως για αγορές από deal sites και αγορές αεροπορικών εισητηρίων. Το πως ακριβώς καταλαβαίνουν ότι πας στο site και πράγματι αγοράζεις κι εγώ το έχω απορία..παντως δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα, όλες οι επιστροφές περάστηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και η πληρωμή του ποσού που μάζεψα έγινε κανονικά. Παρόμοια site υπάρχουν και στο εξωτερικό (πχ το quidco.com ή το topcashback.com για Αγγλία). Νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε, στο κάτω κάτω δεν πληρώνεται κάτι παραπάνω. Απλώς ακολουθείτε το link τους για να πάτε στα διάφορα sites που θέλετε να κάνετε αγορές!
REDGRAY Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 To e-cashback συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά e-shops και είναι απολύτως αξιόπιστο! Η ιδέα είναι απλή. Όταν κάνετε κάποια αγορά μέσα από τους συνδέσμους μας, τα καταστήματα δίνουν σε εμάς κάποια προμήθεια και εμεις μοιραζόμαστε το ποσό αυτό με εσάς. Από παράλειψη τις πρώτες μέρες λειτουργίας της σελίδας μας, δεν είχαν φορτωθεί αναλυτικές πληροφορίες για την εταιρία μας καθώς και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά έχουν φορτωθεί εδω και πολύ καιρο. Πάντα στη διέθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 To e-cashback συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά e-shops και είναι απολύτως αξιόπιστο! Η ιδέα είναι απλή. Όταν κάνετε κάποια αγορά μέσα από τους συνδέσμους μας, τα καταστήματα δίνουν σε εμάς κάποια προμήθεια και εμεις μοιραζόμαστε το ποσό αυτό με εσάς. Από παράλειψη τις πρώτες μέρες λειτουργίας της σελίδας μας, δεν είχαν φορτωθεί αναλυτικές πληροφορίες για την εταιρία μας καθώς και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά έχουν φορτωθεί εδω και πολύ καιρο. Πάντα στη διέθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε Εγώ πάντως κάνα δύο αγορές που έχω κάνει μέσω του site, δεν έχω δει να έχει περαστεί κάποια επιστροφή.
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Κάνε λίγη υπομονή. Σε 3-4 μήνες θα πάρεις απάντηση απο καποιο αλλο λογαριασμό αερόστατο.
pantpesl2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μόλις βρήκα αυτό το site επιστροφής χρημάτων για αγορές μέσω Internet! Με μια γρήγορη ματιά (μόνο στην κατηγορία Η/Υ), είδα ότι έχει λίγα καταστήματα αλλά τα περισσότερα είναι γνωστά (e-shop, ElectroWorld, mutirama, public, you). Πως λειτουργεί?? Με το άνοιγμα του λογαριασμό, σου δίνει δώρο 3€ στο λογαριασμό σου και κάθε φορά που αγοράζεις από κάπου πατώντας το link τους, θα πιστώνεται στον λογαριασμό το αντίστοιχο ποσό. Αύριο θα κάνω την πρώτη μου παραγγελία και θα ενημερώσω! EDIT Είχα ανοίξει θέμα με την παραπάνω περιγραφή και συγχωνεύτηκε από τον moderator επειδή υπήρχε ήδη. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2012 από pantpesl2
szaf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το χρησιμοποιώ κι εγώ το site, είχα γράψει τις εντυπώσεις μου κι εδώ Συμφέρει πολύ, αν κάποιος κάνει συχνές αγορές!
pantpesl2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έκανα αναζήτηση αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν το πέτυχα.
bakass Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 απ οτι καταλαβα ακολουθεις συνδεσμο για το καθε καταστημα...οποτε οταν πληρωνεις,δεν υπαρχει περιπτωση η εταιρια αυτη να εχει προσβαση στα δεδομενα σου....?? Sent from my iPad using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 δε ξερω,αλλα η συνεργασια με e-shop,getitnow,public,dominos μονο θετικη δε μπορει να ειναι
zizu10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αυτοι δινουν 3 ευρω cash back αλλα αυτο που με πονηρευει ειναι αλλο... Το κερδος τους ποιο ειναι;;;
Alxnks Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το θεμα ειναι λεμε οτι εγω που εχω κανει αγορες κατι μηνες τωρα, cashback δεν εχω δει. και γερες αγορες που επρεπε να εχω καλουτσικο cashback. οποτε δεν ξερω τι μουφα παιζει.
pantpesl2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλημέρα! Έκανα χθες την πρώτη μου αγορά μέσω του εν λόγω site και δεν πιστώθηκε κάποια επιστροφή. Έστειλα mail λοιπόν, και μου απάντησαν ότι οι επιστροφές περνάνε στο σύστημα 1-2 φορές την εβδομάδα και οπωσδήποτε πάντως κάθε δευτέρα. Άντε να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα