Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, ενας φιλος θελει ενα HC αυστηρα μεχρι €400. εχει μια LG πλασμα 50" και θελει και το HC για να ολοκληρωσει το θεμα παρακολουθηση ταινιων κ.α.

ακουω προτασεις!

edit: τι θα λεγατε γι αυτο? http://www.skroutz.gr/s/331668/LG-HX906TA.html

Δημοσ.

Φιλος,γνωστης του αντικειμενου , σε αντιστοιχη περιπτωση αυτα που κοιταζεις προτεινε . Πιστευω σε αυτα τα χρηματα και με αυτο το συστημα θα κανει πολυ καλα τη δουλεια του ο φιλος σου...

Δημοσ.

θα δουμε. ειναι ενα βημα πριν την παραγγελια. αυριο-μεθαυριο μαλλον θα το παραγγειλει. οποτε μολις το παραλαβουμε, θα ξερουμε.

παντως εφαγα 2 μερες να ψαχνω, και δεν βρηκα κατι καλυτερο σε αυτο το μπατζετ, σε τεχν. χαρακτηριστικα.

θα δειξει..!!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε. Εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια το LG-HT903WA. Είναι το προηγούμενο μοντέλο απο αυτό που λες και με ασύρματα πίσω ηχεία. Δεν είχε όμως διαφορά με το αντίστοιχο LG-HT903ΤA που ήταν με ενσύρματα πίσω ηχεία.

Link

Δεδομένου ότι τα μοντέλα όλο και βελτιώνονται (πχ εσένα έχει και bluray, εμένα ήταν απλό DVD), αλλά και αφού δηλώνουν ίδια ισχύ, θα είναι στην χειρότερη σαν το δικό μου. Πως είναι το δικό μου? Για την τιμή του και τον χώρο που το χρησιμοποιω, τιμιότατο. Σίγουρα δεν είναι όπως κάποια SAMSUNG των € 1.000 που έχω ακούσει, αλλά είναι πολύ δυνατό παρότι το έχω σε μεγάλο χώρο. Ειδικά για τανίες, εφέ, μπαμ μπουμ κτλ είναι πολύ καλό, αν και του λείπει λίγο μπάσο παραπάνω. Πολύ εύχρηστο, εγώ ακούω και ραδιο με αυτό, και συνδέω και το ipod σε κανένα παρτάκι σπίτι (αν και "μουσικά" δεν λεει πολλά, ο ήχος είναι κάπως σκληρός και δυναμώνοντας κουράζει, χωρίς να παραμορφώνει ωστόσο), συνδέω επίσης PS3 με την οπτική ίνα και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κιχ. Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

Να το πάρεις είναι εγγύηση!!!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε. Εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια το LG-HT903WA. Είναι το προηγούμενο μοντέλο απο αυτό που λες και με ασύρματα πίσω ηχεία. Δεν είχε όμως διαφορά με το αντίστοιχο LG-HT903ΤA που ήταν με ενσύρματα πίσω ηχεία.

Link

Δεδομένου ότι τα μοντέλα όλο και βελτιώνονται (πχ εσένα έχει και bluray, εμένα ήταν απλό DVD), αλλά και αφού δηλώνουν ίδια ισχύ, θα είναι στην χειρότερη σαν το δικό μου. Πως είναι το δικό μου? Για την τιμή του και τον χώρο που το χρησιμοποιω, τιμιότατο. Σίγουρα δεν είναι όπως κάποια SAMSUNG των € 1.000 που έχω ακούσει, αλλά είναι πολύ δυνατό παρότι το έχω σε μεγάλο χώρο. Ειδικά για τανίες, εφέ, μπαμ μπουμ κτλ είναι πολύ καλό, αν και του λείπει λίγο μπάσο παραπάνω. Πολύ εύχρηστο, εγώ ακούω και ραδιο με αυτό, και συνδέω και το ipod σε κανένα παρτάκι σπίτι (αν και "μουσικά" δεν λεει πολλά, ο ήχος είναι κάπως σκληρός και δυναμώνοντας κουράζει, χωρίς να παραμορφώνει ωστόσο), συνδέω επίσης PS3 με την οπτική ίνα και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κιχ. Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

Να το πάρεις είναι εγγύηση!!!

ευχαριστω πολυ, φιλε μου, για τις πληροφοριες.

δεν ειναι για μενα το συστημα, ειναι για εναν κολλητο, αλλα "φορτωσε" εμενα με το ψαξιμο και την επιλογη.

επειδη θα συνδεθει με LG 50", θεωρησα καλυτερο και ολο το συστημα να ειναι ιδιας μαρκας, ωστε να επωφεληθει απο τα οποια bonus!

εξαλλoυ, αυτης της κατηγοριας τα Home Cinema, τα θεωρω σαν μεση λυση, αναμεσα σε ηχεια 5.1 PC (τυπου Ζ5500) και ενα ηχοσυστημα που αποτελειται απο ξεχωριστα κομματια (AV ενισχυτη και ηχεια), αλλα κατα πολυ ακριβοτερο!!

το μονο που κοιταξα εγω, ειναι να εχει οσο πιο πολλες νεες τεχνολογιες, γινεται! BD, wifi, ethernet, βαση iPod, κλπ!

ααα, αν μπορεις να μου πεις, γιατι βλεπω στα χαρακτηριστικα του 906ΤΑ, κατι για LG smart TV και καποιες εφαρμογες Youtube/ Picasa/ Accuweather, λειτουργουν απο το Home Cinema, ασχετως της τηλεορασης που ειναι συνδεδεμενη? αν εχεις κατι αντιστοιχο, θα ξερεις!!

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι! Έχω καταλάβει ότι δεν είναι για σένα το HC, απλά λέω "δικό σου" για χάρη συντομίας! Πάντως χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι ίδιας μάρκας η TV και το HC, καλά έκανες και κατέληξες εκεί σαν επιλογή. Είναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους τα LG. Στα ίδια λεφτα θεωρώ ότι SONY και SAMSUNG είναι υποδεέστερα ή αλλιώς κάτι αντίστοιχο με το LG στις άλλες 2 "καλές" μάρκες είναι πιο ακριβό.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω πλήρως για το τελευταίο, γιατί εμένα είναι πιο παλιό μοντέλο και δεν είχε τέτοια "κόλπα", αλλά εγώ ήξερα κάποιες τηλεοράσεις που το κάνουν αυτό από μόνες τους. Τώρα αν το συγκερκιμένο έχει θύρα ethernet και συνδέεται στο ιντερνετ, μου ακούγεται πολύ λογικό να τα κάνει αυτό ανεξάρτητα από την τηλεόραση που έχει κάποιος, δηλ. θα μπορούσε να τα κάνει και σε μια 14άρα παλιά crt που λέει ο λόγος! Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να διαβάσω το manual για να σου πω σίγουρα, αλλά αν έχει θύρα ethernet ή wifi μου ακούγεται πολύ λογικό, αλλιώς δεν θα το έγραφαν κιόλας ότι υποστηρίζει κάτι τέτοιο (και να εννοούσαν ότι χρειάζεσαι και TV LG, αν είχες τέτοια TV δεν θα χρειαζόσουν το HC).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα και να κατάλαβες τι θέλω να πω! Μην το σκέφτεσαι, είναι καλό! Καλορίζικο στον τυχεράκια φίλο σου! Εγώ για να πάρω κάτι αλλο θα πρέπει να τα παίξει το παλιο κια μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει τίποτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...