Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Στις 19 Ιανουαρίου αγόρασα ένα stick της wind με 30GB στα 24,90 € το μήνα. Άρχισα να το χρησιμοποιώ από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι χτες που είχα καταναλώσει τα 30GB απ'οτι με ενημέρωσαν από την Wind.

Μέσα στο πρόγραμμα της wind από το pc από 20/1 έως 13/2 είχα καταναλώσει 26,1 GB . Με ενημέρωσαν χτες ότι η συνδεση διακόπηκε γιατί καταναλώθηκαν τα 30GB από τις 24/1 που αρχίζει ο λογαριασμός και όχι από τις 20/1 Που άρχισα να το χρησιμοποιώ

Να τονίσω ότι το internet το έχω στο σπίτι και το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου με τα παιδιά για κανα youtube , facebook ,mail . Όλες λειτουργίες μέσω explorer δηλαδή

Εγώ αντε να κατεβάσω κανα πρόγραμμα η κανα extension για το Joomla και να ενημερώσω το site Που εχω μέσω filezilla

Γιατί μου φαίνεται ότι με κλέψαν λίγο?? Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να σου μετράει τα GB σωστά??Αν ήταν 1,2 gb η διαφορά δεν θα γκρίνιαζα αλλά είναι πάνω από 5-6 έτσι όπως το βλέπω

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ενημερώνεσαι online για το υπόλοιπο των δεδομένων σου;

Αν έχεις Windows 7, υπάρχουν ακόμα και widgets που είναι ακριβώς αυτό που θες, traffic counters.

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0

• Super Moderators
Δημοσ.

30GB σε λιγότερο από ένα μήνα και μέσω δικτύου κινητής είναι υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση οπότε η χρήση δεν έγινε για "κάνα youtube & facebook" μόνο! Και πάλι καλά που έγινε η διακοπή και σε ενημέρωσαν γιατί αλλιώς θα ερχόταν λογαριασμός που δεν θα σου άρεσε και πολύ! Εισαι σε δύσκολη περιοχή και δεν επιλέγεις μια τυπική adsl σύνδεση για το σπίτι?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπάρχει ένα πρόγραμμα "networx" googlare to που μετράει download + upload.

ψάξε ακόμα μήπως κάνεις τίποτα αυτόματα updates χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει.

Από ταχύτητα είναι καλό γιατι σκέφτομαι να το χτυπήσω κι εγώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...