washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 E για να μη μιλάει κανείς, φυλακή θα είναι... Όπερ έδει μπήξαι κτλ.
Highlander Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εδώ, πάντα εδώ, λίγο το τέλος πριν να δω...
limplixos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ...ΕΓΏ ΕΊΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ RICARDO ΝΑ "ΠΟΥΛΙΣΩΝ" ΈΝΑ ΚΙΝΗΤΌ BLACBERY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ ΠΟΤΕ..ΜΕΤ’ ΑΠΌ 5 ΜΉΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΏΡΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΝΑΣ ΚΎΡΙΟΣ ΤΗΛ ΑΠΌ ΤΗΝ RICARDO ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΟΦΕΊΛΩ 4,56 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΏΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ...ΤΟΥ ΛΈΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΊΣ ΑΥΤΌ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΈΤΣΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΉΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΈΣ...ΑΥΤΌ ΈΓΙΝΕ ΤΟ 2010!!ΠΡΟΧΤΈΣ ΛΟΙΠΌΝ ΜΟΥ ΈΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΈΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌΣ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΉ 250 ΣΕΛΊΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΉ ΓΙΑ ΤΑ 4.56 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤ’Ω (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΝ ΓΙΑΤΊ ΤΟ KIN ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ)ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΑΠΑΙΤΟΎΝΕ 50 ΕΥΡΏ ΈΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΎ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉ ΚΑΙ 800 ΕΥΡΏ ΈΞΟΔΑ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ...ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΧΕ ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΓΙΝΕ ΕΚΕΊ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ..ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΕΊΝΑΙ ΣΕ 8 ΜΈΡΕΣ ΑΠΌ ΣΉΜΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ|!!!’ Να ρωτήσω κάτι, μπορεί το ricardo (και ο οποιοσδήποτε) να ζητήσει τα έξοδα του δικηγόρου του; Δηλαδή ό,τι και να ζητήσει ο δικηγόρος, όσο εξωφρενικό και αν είναι αυτό το ποσό, ο εναγόμενος θα πρέπει να τα πληρώσει εάν "χάσει" τη δίκη; Γιατί 800 ευρώ μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο ποσό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
orck Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ναι μπορει να ζητησει οτι θελει, το θεμα ειναι τι θα παρει. Πρακτικα νομιζω οτι εαν δεν υπαρξει εξωδικο που να ενημερωνει επισημα την απαιτηση του χρηματικου ποσου δεν μπορει να σταθει καμια κατηγορια, μπορει απλα να πει "δεν με ενημερωσαν, δεν το γνωριζα". Τελικα ποτε δεν μαθαμε τι εγινε, πρεπει να εχουν γεμισει οι φυλακες υψηστης ασφαλειας απο τους απατεωνες του ricardo. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Γιατι βαζετεαγγελιες εκει μεσα.Για να πουλησεις κατι εκει πρεπει να το βαλεις σχεδον τσαμπα.
limplixos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι μπορει να ζητησει οτι θελει, το θεμα ειναι τι θα παρει. Πρακτικα νομιζω οτι εαν δεν υπαρξει εξωδικο που να ενημερωνει επισημα την απαιτηση του χρηματικου ποσου δεν μπορει να σταθει καμια κατηγορια, μπορει απλα να πει "δεν με ενημερωσαν, δεν το γνωριζα". Τελικα ποτε δεν μαθαμε τι εγινε, πρεπει να εχουν γεμισει οι φυλακες υψηστης ασφαλειας απο τους απατεωνες του ricardo. Να ρωτήσω κάτι; Μήπως εάν η αγωγή γίνει σε 100 άτομα για παράδειγμα, όπως αναφέρει ο φίλος που "άνοιξε" το θέμα, η αμοιβή του δικηγόρου μπορεί να πληρωθεί από όλους, για παράδειγμα 800/100 = 8 ευρώ το άτομο; Ή είναι 800 ευρώ το άτομο, δηλαδή 800*100=80000; Τόσα λεφτά βγάζει ένα δικηγόρος της ricardo;!!
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω κάτι; Μήπως εάν η αγωγή γίνει σε 100 άτομα για παράδειγμα, όπως αναφέρει ο φίλος που "άνοιξε" το θέμα, η αμοιβή του δικηγόρου μπορεί να πληρωθεί από όλους, για παράδειγμα 800/100 = 8 ευρώ το άτομο; Ή είναι 800 ευρώ το άτομο, δηλαδή 800*100=80000; Τόσα λεφτά βγάζει ένα δικηγόρος της ricardo;!! O δικηγόρος της Ricardo θα ναι ένας τελειόφοιτος δικηγορίσκος 25 ετών που μετά τους καπουτσίνο και ελληνικούς που έφτιαχνε στην πρακτική, τον πήραν για να φτιάξει το χαρτομάνι για τις αγωγές. Θα τον τοποθέτησαν σε ένα γραφειάκι με 2000 χαρτιά, ένα υπολογιστή, μωρομάντηλα (για να σκουπίζει τον ιδρώτα) και μια 12αδα redbull για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Αμοιβή 800 ευρώ. να δουλεύεις σε εταιρίες που είναι μεσάζοντες και "πουλάνε"για psp απο 35€: Αξία ανεκτίμητη 1
Highlander Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ότι θέλουν ζητάνε, αλλά αν θυμάμαι σωστά, εδώ έχουν γράψει ότι έγινε και εξώδικος συμβιβασμός με 300 ευρά.
limplixos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ότι θέλουν ζητάνε, αλλά αν θυμάμαι σωστά, εδώ έχουν γράψει ότι έγινε και εξώδικος συμβιβασμός με 300 ευρά. Δεν νομίζω κάποιος να το έγραψε αυτό εδώ...
Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΤΑ 110 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ..ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ 35 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΑΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 5-10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΥΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 14 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΤΛ.ΣΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ...Αυτό θυμόμουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εγω πάντα πληρώνω τις μικρο-οφειλές μου στο ρικάρντο σε τακτά χρονικά διαστήματα - Τώρα άμα τα άφησες κανα χρόνο και δεν έδωσες σημασία στα μαιλ και στις ειδοποιησεις που σου έστειλαν δεν φταινε..... http://info.ricardo.gr/ckastam http://info.ricardo.gr/smolaki
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Γιατι βαζετεαγγελιες εκει μεσα.Για να πουλησεις κατι εκει πρεπει να το βαλεις σχεδον τσαμπα. η ουσια ειναι εδω. να αξιζε τον κοπο να καταλαβω να ασχοληθει καποιος. Πολυ δυσκολα μπορεις να βρεις αγοραστη για κατι που πουλας εκτος και αν το ξεπουλας. Και αν κανεις δημοπρασια πολυ δυσκολα γινονται πονταρισματα.
daxakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το ricardo σε ενα μηνα θα απότελει παρελθον . Εμενα το μοναδικο παραπόνο ηταν οτι για να ακυρωσεις συναλαγγη επρεπε να συμφωνησει και ο αγοραστης . Ετσι πχ με εναν τυπό 2 φορες εστειλα κατι και τις 2 με γειωσε -10€ δλδ από εξοδα ΕΛΤΑ σου ζητανε και από πανω 1€ προμήθεια . Τεσπα το εφαγαν το ρικαρντο οι λαμογιες και η ασχετοσυνη των Ελλήνων . Αλλος δεν παραλαμβανε αλλος δεν πληρωνε προμηθειες παπαλα το ρικαρντο Τεσπα εγω εχω ενα υπόλοιπο 10€ αλλα τα 2€ ειναι από ακυρωμενες συναλλαγες . Δεν πιστευω να με κυνηγανε για 2€!!!!! ΥΓ Καποτε δεν μου ακυρωσαν συναλλαγη επειδη λεει δεν εβαλα την σωστη αιτιολογία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις