leecherman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά στρατό δηλαδή. Κάνει ένας τη μαλακία και την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι. No further comments... Έχεις δύναμη Mr Αθάνατε,το πληκτρολόγιό σου και τα δάχτυλά σου! Μπορείς με τη σειρά σου να τους πας αμιώντας μέχρι τη δευτέρα παρουσία,εύκολο είναι και κάθε φορά που θα ανθιστείς ότι κάποιο επίδοξο ψάρι πάει να πιαστεί στα δίχτυα τους (είπαμε,phising κάνουνε όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες και η διαφοροποίησή τους απ' τις άλλες Νιγηριανές σκαμεριές είναι η ύπαρξη δικτυακών προστατών,δικηγόρων -no offence αγαπημένε μου peradw8e-),μπορείς να τον αποθαρύνεις εκθέτοντάς του την απάτη που σου παίξανε. Να δούμε μετά πόσο θα κρατήσουν όρθιοι με τέτοιες μαϊδουδερές αρπαχτές. Τόχω κάνει επώνυμα σε πάρα πολύ μεγάλο ηψώφ του εξωτερικού (έχει και τηλέφωνο στο Ελλάντα,αλλά είναι gtbk η αντιπροσώπευσή του εδώ...) και μόνο magic life δεν μου πήρανε μετά. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ τους χώνω τον αγλέουρα (με πραγματικά στοιχεία και γεγονότα,αλλά και επώνυμα πάντα!) και δεν φαντάζεσαι τη κάβλα που νοιώθω όταν καταλαβαίνω εκείνη την ώρα ότι εξ αιτίας μου χάσανε έναν ακόμα πελατάκο. Πορεύου και συ και ποίει ομοίως,έχουμε μιλήσει για τη "δύναμη-του-πληκτρολογίου" παλιά.
dimitrisOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ αγχώθηκαν πάλι με την παραπάνω αγωγή και είπα να πάρω ένα τηλέφωνο στο ricardo επειδή είχα διαγράψει των λογαριασμό μου και είπαν πως ευτυχώς δεν χρωστάω τίποτα δεν είχα βάλει για πούλημα τίποτα μόνο μια αγορά πήγα να κάνω αλλά την ακύρωσα
m00nlight Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς με τη σειρά σου να τους πας αμιώντας μέχρι τη δευτέρα παρουσία,εύκολο είναι και κάθε φορά που θα ανθιστείς ότι κάποιο επίδοξο ψάρι πάει να πιαστεί στα δίχτυα τους (είπαμε,phising κάνουνε όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες και η διαφοροποίησή τους απ' τις άλλες Νιγηριανές σκαμεριές είναι η ύπαρξη δικτυακών προστατών,δικηγόρων -no offence αγαπημένε μου peradw8e-),μπορείς να τον αποθαρύνεις εκθέτοντάς του την απάτη που σου παίξανε. Να δούμε μετά πόσο θα κρατήσουν όρθιοι με τέτοιες μαϊδουδερές αρπαχτές. Συγγνώμη αλλά αν με αυτά εδώ...... καταφέρνει ένα site να "ψαρεύει" πελάτες και να τους "τρώει" τα λεφτά, τότε χαλάλι τους και καλά τους κάνει. Και αν αυτό θεωρείται "Νιγηριανή σκαμεριά" όπως είπε κι ο φίλος από πάνω, τότε οι συμπαθέστατοι Νιγηριανοί καλό θα είναι να βλέπουν και να μαθαίνουν από εμάς που πάντα μας κλέβουν και ποτέ δεν κλέβουμε... Στη λαμογιά, στην κλάψα και στην ξερολιά πάντα πρώτοι... 2
Thanos233 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά γειά σας! Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς χρήστες των αγγελιών του insomnia και κάποτε του ricardo. Λοιπόν χρωστάω κι εγώ στο ricardo 5 ευρώ και μου είχε σταλεί mail που έλεγε ότι πρέπει να τα πληρώσω, ΑΛΛΙΩΣ , θα μου διαγράψουν τον λογαριασμό μου. Τελικά δεν τα πλήρωσα και παρ'όλα αυτά ο λογαριασμός συνέχισε να υπάρχει και λειτουργούσε κανονικότατα ( μιλάω για μήνες πριν, πάνω από 5)! Τέλος πάντων κάτι γίνεται πριν από λιγες μέρες και με βάζει σε σκέψεις που δεν είχα κάνει ποτέ ( έχω ανοίξει θέμα στο μπλα μπλα με τίτλο αγγελιες insomnia παρανομες ή νομιμες ).. Τελικά πάω πίσω στα mail μου, κοιτάω και τον λογαριασμό μου στο ricardo και τελικά θα μου έρθει καινούρια ειδοποιήση για το ποσό που χρωστάω στις 4/10/2012 ( σε λιγες μερες δλδ ). Έτσι λοιπόν όπως ειμαι σήμερα πρωί πρωί μόλις ανοίξουν οι τράπεζες έχω πάει και το έχω εξοφλήσει το όφελος!! Γίνεται χαμός με όλες αυτές τις αγγελιές τελικά!! Κι εγώ φοιτητής είμαι και πουλάω διάφορα για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου, αλλά έλα που θα πρέπει να σταματήσω γιατί θελω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!! είμαι πολύ νέος ακόμα και δεν θέλω να τρέχω με δικασήρια και πρόστημα.. 1
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λύσε μου μια απορία ρε φίλε, λες οτι χρωστάς εδώ και καιρό 5 ευρώ, και εσύ δεν τα πλήρωσες, γιατί? Χρησιμοποίησες ή όχι τελικά την υπηρεσία τους? Έκανες πώληση (φαντάζομαι - για αγορές δεν σε χρεώνουν), και ο αγοραστής, δεν προχώρησε τελικά στην αγορά? Και αν έγινε το παραπάνω, γιατί δεν επικοινώνησες με το ricardo προκειμενου να το διευθετήσεις χωρίς να χρεωθείς? Κανένας χαμός δεν γίνεται με τις αγγελίες πάντως, ούτε στο insomnia, ούτε στο ricardo ούτε και στο ebay. Λαμόγια υπήρχαν πριν αυτά τα sites και θα υπάρχουν και μετά απο αυτά. Λίγη (και όχι πολλή) κριτική ικανότητα να έχεις, μπορείς να τους αποφύγεις. Μαλάκες που θα θέλουν να αγοράσουν iPhone5 με 120 ευρώ πάντα θα υπάρχουν, καθώς και λαμόγια που είναι πρόθυμα να τους εξυπηρετήσουν (στέλνοντας τους στην καλύτερη ένα τούβλο με κούριερ). Τώρα το κάνουν μέσω internet , παλιότερα στην "πέφτανε" έξω απο τα super market και σου πουλούσανε μαιμού προιόντα. Όσο λοιπόν υπάρχουν μαλάκες (αγαθοί - άβγαλτοι - γεννημένοι χθες - πες το όπως θες) , θα υπάρχουν και τα λαμόγια που θα τους τα πέρνουν. Υπάρχουν βέβαια τρόποι, να προστατευθείς (συναλλαγές χέρι με χέρι, να χρησιμοποιείς το buyer protection του ebay κ.ο.κ), και έτσι να μειώσεις κατά πολύ την πιθανότητα να σου κάτσει στραβή.
Thanos233 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου εξηγήσω.. 18 χρονων είμαι και να φανταστείς πουλούσα στο ricardo κανά χρόνο πριν. Γενικά τότε είχαν αρχίσει να διαφημίζονται και όλα τα αυτά τα site με τις αγγελίες και έτσι δημιούργησα account. Εν αγνοία μου κι εγώ, λέω, οκ τους χρωστάω τα 5 ευρώ και απειλούμαι μόνο με τη διαγραφή από το site, το μυαλλό μου δεν πήγε πιο μακρυά από αυτό.. και το θέμα τώρα δεν είναι τα 5 ευρώ. Προκειμένου να παθεις τπτ σαν αυτά που λένε οι παραπάνω για 2-3 ευρώ σιγά, πας και τα πληρώνεις ( όπως οφείλεις άλλωστε ). Απλά κι εγώ με τον καιρό σταμάτησα να ασχολούμαι με το ricarod και δεν λαμβανα και κανα mail για το χρεωστικό υπόλοιπο κι έτσι το άφηνα κι εγω( δεν το εκανα σκόπημα δλδ ).
leecherman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Συγγνώμη αλλά αν με αυτά εδώ...... καταφέρνει ένα site να "ψαρεύει" πελάτες και να τους "τρώει" τα λεφτά, τότε χαλάλι τους και καλά τους κάνει. Και αν αυτό θεωρείται "Νιγηριανή σκαμεριά" όπως είπε κι ο φίλος από πάνω, τότε οι συμπαθέστατοι Νιγηριανοί καλό θα είναι να βλέπουν και να μαθαίνουν από εμάς που πάντα μας κλέβουν και ποτέ δεν κλέβουμε... Στη λαμογιά, στην κλάψα και στην ξερολιά πάντα πρώτοι... λεβέντη μου,είδες τί έγραψε ο Highlander;Παρακολούθησες καθόλου τα διαμοιβόμενα; Δεν πούλησα ούτε αγόρασα κάτι απ' το ricardo,συνεπώς ποσώς με αφορά ο πλυθηντικός στη γενίκευσή σου "Στη λαμογιά, στην κλάψα και στην ξερολιά πάντα πρώτοι..." Πάντα τέτοια νάχετε,πάντα να κλαίτε και να ξερολιάζετε,την ευχή μου σας δίνω.
DJTHOMAS23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΤΑ 110 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ..ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ 35 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΑΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 5-10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΥΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 14 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΤΛ.ΣΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ... 1
Thanos233 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και ξεμπέρδεψες! Δεν είναι καιροί για να έχεις τραβήγματα, να τρέχεις και να μην φτάνεις! Και λογικά για να σου λένε δώσε ότι εχεις πάνω σου σημαίνει ότι και αυτοί από τη μεριά τους είχαν τρύπες στην υπόθεση.. Ποιος ξέρει?? Μπορεί αν έμπαινες στη δίκη να τους έπαιρνες και τα σόβρακα 3
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δίκαιο έχεις αλλά δεν παίζεις γιατί αν του παίρνανε αυτοί τα σόβρακα .... τι θα γινόταν ;
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΤΑ 110 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ..ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ 35 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΑΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 5-10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΥΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 14 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΤΛ.ΣΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ... Θα γίνω λίγο κακός, και θα σου πω, πως όπως δεν διάβασες τους όρους και τις προυποθέσεις του ricardo , δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τους όρους του insomnia. ΟΧΙ κεφαλαία λοιπον γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Γενικότερα διαπιστώνω οτι κάποιοι θα έπρεπε να πάψουν να χρησιμοποιούν υπολογιστή και να ανοίξουν επιτέλους κανα βιβλίο (με προτεινόμενο "Η Γλώσσα μου" της Ε' δημοτικού...) 1
DJTHOMAS23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θα γίνω λίγο κακός, και θα σου πω, πως όπως δεν διάβασες τους όρους και τις προυποθέσεις του ricardo , δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τους όρους του insomnia. ΟΧΙ κεφαλαία λοιπον γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Γενικότερα διαπιστώνω οτι κάποιοι θα έπρεπε να πάψουν να χρησιμοποιούν υπολογιστή και να ανοίξουν επιτέλους κανα βιβλίο (με προτεινόμενο "Η Γλώσσα μου" της Ε' δημοτικού...) ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ.... ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ...ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΡΟΚΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ.... ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ...ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΡΟΚΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ....ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ POST ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ.... ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ. ...μια διόρθωση : δεν υπάρχει παροιμία "-Τί κάνεις Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω". Προφανώς πρόκειται για εσφαλμένη μείξη των παροιμιών "-Καλησπέρα μπάρμπα. -Κουκιά σπέρνω" (που υποδηλώνει failure of communication με τον μπάρμπα) και "Τί 'χες Γιάννη; - Τί 'χα πάντα" (που υποδηλώνει ότι το βιολάκι του ο Γιάννης). Μείξη που τείνει να καταστεί status quo και πολύ μου τη δίνει, καθώς το να ρωτάει κανείς τον Γιάννη τί κάνει κι αυτός ν' απαντά κανονικότατα (που σημαίνει ότι έχει ακούσει και καταλάβει - άρα πάει περίπατο το νόημα της παροιμίας) περί μίας δραστηριότητας (όσο κι αν ακούγεται και πολύ κουφ αυτή) είναι τόσο overstating the obvious όσο είναι η κάθε δήλωση του κάθε κυβερνητικού ever εκπροσώπου. 2
kostastnt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά ολόκληρο ricardo με δικηγόρο ζήτουσε ψιλά σαν τα γυφτάκια? Κάτι δεν πάει καλά εδώ.. Πάντως όσοι είχαν επιτυχημένη πώληση ή χρησιμοποιήσαν έξτρα υπηρεσίες έπρεπε να πληρώσουν και αν όχι να τους κυνηγήσει το ricardo.. Για αυτούς που τους ζητάνε κερατιάτικα έπρεπε να λύσουν το θέμα άμεσα και όχι 100 μήνες μετά.. Καμιά άλλη εμπειρία από κανέναν που τον κυνηγούσαν?
orck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Τελικα ειστε ολοι φυλακη; Θα μας πει κανεις τι εχει γινει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις