MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας.Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα.Έγινα μέλος στο ricardo για να βγάλω χρήματα και να πουλησω πράγματα που δεν μου χρειάζονται.Έχω πουλήσει το 1/4 αυτών που ανέβασα και το ricardo μου ζητάει 45 ευρώ και με απειλεί με δικηγόρους και τέτοια...Το πρόβλημα είναι πως εγώ είμαι ανήλικη(15 χρονών)και οι γονείς μου δεν έχουν ιδέα τι κάνω. Σε αυτήν την περίπτωση το ricardo θα ζητήσει τα χρήματα από τους γονείς μου; Δ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ 1. Δικαιοπρακτική ικανότητα Η συμμετοχή ως μέλος είναι δυνατή μόνο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Από την απόκτηση ιδιότητας μέλους αποκλείονται ανήλικα άτομα (άτομα κάτω των 18 ετών). Συν τοις αλλοις κατα την εγγραφη σου δηλωσες και ψευδη ημερομηνια γεννησης με λιγα λογια. Δε ξερω κατα ποσο θα το κυνηγησουν και ποιος μπλεκει, αλλα αν το κυνηγησουν πιθανως μπλεκεις για παραπανω λογους απτους υπολοιπους.
artemis100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Δηλαδή... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από artemis100
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δηλαδή έχω μπλέξει άσχημα.Επίσης εγώ από το ricardo έχω βγάλει περίπου 60 ευρώ και περισσότερα από τα μισά θα μου τα πάρει το ricardo;Αυτό είναι άδικο. Δεν ξερω αν εχεις μπλεξει. Σιγουρα παντως σε περιπτωση που μπλεξεις δεν ειναι υπερ σου οτι εχεις αθετησει εναν βασικο ορο του σαιτ! Δεν γνωριζω τι παιζει με το ρικαρντο, ουτε νομικα κατεχω, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω η να σε συμβουλεψω περαιτερω.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να μιλήσεις στους γονείς σου για όλο αυτό και να δουν αυτοί τί γίνεται και τί δεν γίνεται. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που το να τους μιλήσεις δεν επιφέρει κάποιου είδους "καταστροφή" (δε μιλάω για απλές φωνές ή "τιμωρίες" - αυτά καλά θα κάνεις να τα υποστείς, αν οι δικοί σου είναι "νορμάλ" άνθρωποι. Και οι νορμάλ οικογένειες δικαιούνται, έστω εκ των υστέρων, να ξέρουν τί κάνουν τα έφηβα παιδιά τους για να τα συμβουλέυουν/καθοδηγούν αναλόγως. Έστω και "αυστηρά".). Αν πάλι τυχόν τίθεται ΧΟΝΤΡΟ θέμα αν το μάθουν, αλλάζει το πράγμα και περίμενε έστω για κάποιες μέρες μπας και δώσει κανείς σχετικός κάποια "σωτήρια" απάντηση εδώ και βλέπουμε...
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δηλαδή έχω μπλέξει άσχημα.Επίσης εγώ από το ricardo έχω βγάλει περίπου 60 ευρώ και περισσότερα από τα μισά θα μου τα πάρει το ricardo;Αυτό είναι άδικο. Αν εχεις πουλησει προιοντα αξιας 60 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσαν τελη πωλησης 45 ευρω αρα η μας κοροιδευεις η καποια κομπινα εκανες. συγκεκριμενα τα τελη ειναι 60ευρω Χ 3% = 1.8 ευρω τελη, εχω πουλησει πολλα πραγματα στο ricardo και ποτε δεν με εχουν υπερχρεωσει.
sabpaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αν εχεις πουλησει προιοντα αξιας 60 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσαν τελη πωλησης 45 ευρω αρα η μας κοροιδευεις η καποια κομπινα εκανες. συγκεκριμενα τα τελη ειναι 60ευρω Χ 3% = 1.8 ευρω τελη, εχω πουλησει πολλα πραγματα στο ricardo και ποτε δεν με εχουν υπερχρεωσει. μπορει να εννοει το κερδος που εβγαλε απο τα προϊόντα που πουλησε
artemis100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 εννοώ το κέρδος που έβγαλα.ανέβασα πάρα πολλα πράγματα αλλα πούλησα πολύ λίγα.
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τι πουλησες δηλαδη για πες απο περιεργεια? ποσα πραγματα ενα 15 χρονο μπορει να εχει που το καθενα στοιχιζει 50 ευρω μεσο ορο πρεπει να πουλησες καμια 30αρια πραγματα που το βρισκω πολυ δυσκολο εκτος και αν εισαι πλουσια αλλα αν ησουν πλουσια δεν θα χρειαζοταν να τα πουλησεις αρα ακομα πιστευω οτι μας τρολαρεις
artemis100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Πούλησα... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από artemis100
Timour21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Επέλεγα να χρεώνομαι 0,70 ευρώ για την καθε αγγελία γιατί απ ότι είχα καταλάβει θα έβλεπαν περισσότεροι άνθρωποι αυτό που πουλούσα.Αλλά δεν είχα σκοπό να τα πληρώσω. Θα σου ζητούσα να αναπτύξεις λίγο την σκέψη σου, όσον αφορά το "δεν είχα σκοπό να τα πληρώσω", αλλά αν απαντήσεις, και την θέση σου ενδεχομένως να επιβαρύνεις αλλά και να επιβεβαιώσεις την βλακεία που περιέγραφα σε προηγούμενα μηνύματά μου. Φιλική συμβουλή λοιπόν: σταμάτα να μιλάς (και να γράφεις) γενικότερα...
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πούλησα περίπου 10 πράγματα για 5-10 ευρώ το ένα και όχι για 50 ευρώ το ένα.Επέλεγα να χρεώνομαι 0,70 ευρώ για την καθε αγγελία γιατί απ ότι είχα καταλάβει θα έβλεπαν περισσότεροι άνθρωποι αυτό που πουλούσα.Αλλά δεν είχα σκοπό να τα πληρώσω.Πίστευα πως όταν φτάσω το πιστωτικό όριο θα διαγραφόταν ο λογαριασμός μου και δεν θα γινόταν όλη αυτή η φασαρία. Λαθος σου τοτε και θα εχει συνεπειες, ενημερωσε τους γονεις σου και πες τους οτι ηθελες απλα να βγαλεις χαρτζηλικι και παραδεξου οτι εκανες λαθος, πληρωσε οσα χρωστας και τελος. Οπως ειπε και ο timour21 μην γραφεις παραπανω και ισως να σβησεις και το μηνυμα σου γιατι επιβαρυνεις την θεση σου, ολοι κανουμε λαθη το θεμα ειναι να τα παραδεχομαστε και να αντιμετωπιζουμε τις συνεπειες
DJTHOMAS23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ...ΕΓΏ ΕΊΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ RICARDO ΝΑ "ΠΟΥΛΙΣΩΝ" ΈΝΑ ΚΙΝΗΤΌ BLACBERY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ ΠΟΤΕ..ΜΕΤ’ ΑΠΌ 5 ΜΉΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΏΡΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΝΑΣ ΚΎΡΙΟΣ ΤΗΛ ΑΠΌ ΤΗΝ RICARDO ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΟΦΕΊΛΩ 4,56 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΏΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ...ΤΟΥ ΛΈΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΊΣ ΑΥΤΌ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΈΤΣΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΉΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΈΣ...ΑΥΤΌ ΈΓΙΝΕ ΤΟ 2010!!ΠΡΟΧΤΈΣ ΛΟΙΠΌΝ ΜΟΥ ΈΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΈΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌΣ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΉ 250 ΣΕΛΊΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΉ ΓΙΑ ΤΑ 4.56 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤ’Ω (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΝ ΓΙΑΤΊ ΤΟ KIN ΔΕΝ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ)ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΑΠΑΙΤΟΎΝΕ 50 ΕΥΡΏ ΈΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΎ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉ ΚΑΙ 800 ΕΥΡΏ ΈΞΟΔΑ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ...ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΧΕ ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΓΙΝΕ ΕΚΕΊ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ..ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΕΊΝΑΙ ΣΕ 8 ΜΈΡΕΣ ΑΠΌ ΣΉΜΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ|!!!’
Highlander Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Βρήκαν τρόπο να βγάλουν χρήματα αυτοί ! Είδαν ότι δεν μπορούν να συναγωνιστούν το ebay και το έχουν ρίξει στα δικαστικά. Ρε ούστ ! 1
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (άμεση προσωπική εμπειρία δεν έχω, με παρόμοιο ζήτημα, αλλά τα παρακάτω τα γνωρίζω έμμεσα, και περιλαμβάνουν γνώμες δικηγόρων) ...δυστυχώς, Thomas, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε δικηγόρο. Εάν πάντως δεν έχεις κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά σου (αμάξι, ακίνητο κτλ), ώστε να κατασχεθεί, πάνε στο δικαστήριο, πες ό,τι είναι να πεις (παρουσίασε και ό,τι τυχόν αποδείξεις έχεις, όπως εικόνα του "λογαρισμού" σου στο site όπου ΥΠΟΘΕΤΩ θα φαίνονται οι αγοραπωλησίες σου ως μηδενικές), και μετά το πέρας της διαδικασίας "απλώς" θα έχεις "επιβαρυνθεί" με ένα ποσό (αυτό το γύρω στο χιλιάρικο) το οποίο δεν θα μπορείς να πληρώσεις (προσωποκράτηση για ιδιωτικά χρέη, δεν παίζει). Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, μπαίνει το όνομά σου στον γνωστό "Τειρεσία" (=υπηρεσία καταχώρησης λίστας οφειλετών), πράγμα που σε εμποδίζει να πάρεις δάνειο από τράπεζα (...από τον οποίο μάλιστα "Τειρεσία", δύσκολα,,,βγαίνεις ενίοτε, ακόμη και εάν πληρώσεις το χρέος. Οπότε εάν έχεις βλέψεις για δάνειο μελλοντικά, κανόνισε ανάλογα τον χειρισμό που σκοπεύεις να κάνεις σχετικά με την υπόθεσή σου....)
barman_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 καλα ελεος δλδ για 5 ευρω πρεπει να πληρωσει 1000?και μαλιστα για αντικειμενο που δεν πωληθηκε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις