Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ τους χρωστάω 55 λεπτά εδώ και 3 μήνες ,δεν πιστεύω να με βάλουν να πληρώσω κανένα 30 ευρώ ,γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει mad.png !!!!!!

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ τους χρωστάω 55 λεπτά εδώ και 3 μήνες ,δεν πιστεύω να με βάλουν να πληρώσω κανένα 30 ευρώ ,γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει mad.png !!!!!!

αν εχεις χρωστικη βαλτα και πληρωσετους απο εκει .......

Θα εισαι και ισυχως

Δημοσ.

Here is the story:

Πουλάω ένα M4A1 και κάτι χειροβομβίδες.*

Τελειώνει η δημοπρασία, περιμένω μία ημέρα μήπως και ο αγοραστής επικοινωνήσει μαζί μου, δεν το κάνει και επικοινωνώ εγώ μαζί του.

-"Βρήκα ΑΚ47, δεν με ενδιαφέρει..." μου απαντά.

Στέλνω email στο ricardo να με ενημερώσουν τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση.

Δεν μου απαντούν.

Δεύτερη αποστολή τα ίδια.

Στην τρίτη αποστολή μου απαντούν να κάνω μια διαδικασία μέσα από το site τους για την ακύρωση της συναλλαγής.

Ωστόσω το χρονικό διάστημα έχει περάσει και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ακύρωσης.

Σαν εναλλακτική μου λένε να ενημερώσω τον παραλίγο αγοραστή να στείλει email πως όντως η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε.

Επικοινωνώ πάλι με τον παραλίγο αγοραστή ο οποίος με γράφει κανονικά και μου λέει "και τι με νοιάζει εμένα".

Τους στέλνω τέταρτη επιστολή με όλο πάλι το ιστορικό και επικοινωνεί μαζί μου το τμήμα "εξυπηρέτησης πελατών".

Ο κατά τα άλλα ευγενικός κύριος, μου λέει, πληρώστε το ποσό που "οφείλετε" και εμείς θα σας βάλουμε την επόμενη δημοπρασία στην πρώτη σελίδα.

Απαντώ πως ΔΕΝ έγινε συναλλαγή ΔΕΝ θα πληρώσω και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να μπω στην πρώτη σελίδα.

Ανταλλάξαμε 1-2 email ακόμη και ξεκαθάρισα πάλι το παραπάνω. Απλά ΔΕΝ !

Μου έκαναν φραγή στο λογαριασμό μου (έβαλα το σκύλο μου να κλαίει) και μέχρι στιγμής το θέμα έχει φτάσει εκεί.

Αν το προχωρήσουν δικαστικά, θα έχει μεγάλη πλάκα.

Όλα τα παραπάνω δεν νομίζω ότι έγιναν τυχαία.

Ίσως έχουν fake αγοραστές, προκειμένου να αποκομίζουν χρήματα από αυτούς που θα ψαρώσουν.

*Βάλτε ότι σας αρέσει...

That's all folks :)

Και σε μενα συνέβη κάτι παρόμοιο. Ενώ χτύπησε καποιος το προιον σε δημοπρασία, μετά αρνηθηκε να το παραλάβει. Η εταιρεία δεν μπορουσε να κάνει κάτι για να τον υποχρεώσει και στην συνέχεια με χρέωσε εμένα την προμήθεια γιατί και εγώ άργησα να κάνω την πολύπλοκη διαδικσία ακυρωσης της επιτυχούς δημοπρασίας. Ο αγοραστής μου είχε πει οτι θα έφευγε για δουλειές επαρχία και οταν επέστρεφε θα παραλάμβανε κάτι που δεν έγινε ποτέ... Πραγματικά δεν πήρα ουτε δεκάρα τσακιστη. Και τώρα πρέπει να τρέχω στα δικαστήρια.

Μιλάμε για αγωγή σε άτομα απ΄ όλη την ελλάδα!!! Απο Εβρο μέχρι Κρήτη και νομίζω (δεν είμαι σίγουρος)οτι όλοι αυτοί πρέπει να ερθουν στο ειρηνιδικείο Αθηνών!!

Δημοσ.

Here is the story:

Πουλάω ένα M4A1 και κάτι χειροβομβίδες.*

Τελειώνει η δημοπρασία, περιμένω μία ημέρα μήπως και ο αγοραστής επικοινωνήσει μαζί μου, δεν το κάνει και επικοινωνώ εγώ μαζί του.

-"Βρήκα ΑΚ47, δεν με ενδιαφέρει..." μου απαντά.

Στέλνω email στο ricardo να με ενημερώσουν τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση.

Δεν μου απαντούν.

Δεύτερη αποστολή τα ίδια.

Στην τρίτη αποστολή μου απαντούν να κάνω μια διαδικασία μέσα από το site τους για την ακύρωση της συναλλαγής.

Ωστόσω το χρονικό διάστημα έχει περάσει και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ακύρωσης.

Σαν εναλλακτική μου λένε να ενημερώσω τον παραλίγο αγοραστή να στείλει email πως όντως η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε.

Επικοινωνώ πάλι με τον παραλίγο αγοραστή ο οποίος με γράφει κανονικά και μου λέει "και τι με νοιάζει εμένα".

Τους στέλνω τέταρτη επιστολή με όλο πάλι το ιστορικό και επικοινωνεί μαζί μου το τμήμα "εξυπηρέτησης πελατών".

Ο κατά τα άλλα ευγενικός κύριος, μου λέει, πληρώστε το ποσό που "οφείλετε" και εμείς θα σας βάλουμε την επόμενη δημοπρασία στην πρώτη σελίδα.

Απαντώ πως ΔΕΝ έγινε συναλλαγή ΔΕΝ θα πληρώσω και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να μπω στην πρώτη σελίδα.

Ανταλλάξαμε 1-2 email ακόμη και ξεκαθάρισα πάλι το παραπάνω. Απλά ΔΕΝ !

Μου έκαναν φραγή στο λογαριασμό μου (έβαλα το σκύλο μου να κλαίει) και μέχρι στιγμής το θέμα έχει φτάσει εκεί.

Αν το προχωρήσουν δικαστικά, θα έχει μεγάλη πλάκα.

Όλα τα παραπάνω δεν νομίζω ότι έγιναν τυχαία.

Ίσως έχουν fake αγοραστές, προκειμένου να αποκομίζουν χρήματα από αυτούς που θα ψαρώσουν.

*Βάλτε ότι σας αρέσει...

That's all folks :)

Εσενα δε θα σε στειλουν δικαστηριο για οφειλομενο ποσο, αλλα για τιποτα "συκοφαντικη δυσφημιση στα φορα", "ηλεκτρονικο εγκλημα", "ψυχικη οδυνη στον ιδιοκτητη" κλπ.

Με οσα διαβαζω εδω μεσα, ικανους τους εχω. Μετα λενε οτι βαζουν λουκετα οι επιχειρησεις λογω κρισης...

Δημοσ.

Άντε σε λίγο λέω να καλέσουν και την αντιτρομοκρατική!!! Έλεος ρε παιδιά ομαδική αγωγή για 30 και 50 ευρώ??? Βρίσκουν άνθρωποι τον μπελά τους με αστείες αφορμές. Την απειλή μήνυσης δεν την έχουν ακουστά πριν πάνε στο ψητό και η μπάλα πάρει και ανθρώπους που ίσως σκόπευαν να πληρώσουν?????

Δημοσ.

Στα υπ΄οψιν οτι όλοι οι εναγόμενοι είναι πωλητές. Δεν είδα να κάνουν αγωγή σε κάποιον που κέρδισε μια δημοπρασία και αρνήθηκε να παραλάβει, γιατί άραγε? Επίσης αναφέρει στην αγωγή ότι μας έστειλε μέσω e-mail χρεωστικά σημειώματα, κατι που δεν έγινε ποτέ σε μένα. Στο site τους αναφέρουν:

Το τιμολόγιο (ή ενημερωτικό χρεωστικό σημείωμα όταν πρόκειται για ιδιώτη), αποστέλλεται μέσω Email. Στο τιμολόγιο (ή ενημερωτικό χρεωστικό σημείωμα όταν πρόκειται για ιδιώτη) θα αναφέρονται οι κινήσεις λογαριασμού του προηγούμενου κύκλου τιμολόγησης και το τρέχον υπόλοιπο λογαριασμού. Το μέλος υποχρεούται να πληρώσει, ακόμα κι αν δεν λάβει το τιμολόγιο (ή ενημερωτικό χρεωστικό σημείωμα όταν πρόκειται για ιδιώτη) για τεχνικούς λόγους.

Δηλαδή, μονά ζυγά δικά μας!!! Εγω αυτό καταλαβαίνω.

Δημοσ.

...αν αυτοί είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχουν ξεσκιστεί να διαφημίζουν στα κανάλια ότι "αγοράζουν χρυσά κοσμήματα", no wonder για τό τί ρόλο βαράνε... 

Δημοσ.

Εσενα δε θα σε στειλουν δικαστηριο για οφειλομενο ποσο, αλλα για τιποτα "συκοφαντικη δυσφημιση στα φορα", "ηλεκτρονικο εγκλημα", "ψυχικη οδυνη στον ιδιοκτητη" κλπ.

Με οσα διαβαζω εδω μεσα, ικανους τους εχω. Μετα λενε οτι βαζουν λουκετα οι επιχειρησεις λογω κρισης...

Το έχω στα υπόψιν και αυτό πλέον.

Το καλό με εμένα είναι ότι δεν έδωσα αληθή στοιχεία, παρά μόνο διεύθυνση εργασίας, οπότε να πάνε να beep.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου ηρθε και εμενα αγωγη και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να πληρωσω απλα τα 11.80 που χρωσταω και θα την αποσυρουν, του ρωτησα μονο τα 11.80 η θα πρεπει αν πληρωσω και κατι αλλο και μου ειπαν μονο τα 11.80

Ελα ομως που εγω πληρωσα τα λεφτα μου ηρθε ενα email οτι οκ πληρωσατε αλλα για να ακυρωθει η αγωγη θα πρεπει να πληρωσετε και 40 ευρω για το κοστος επιδοσης αγωγης κατι που εμενα μου το βεβαιωσαν δυο φορες οτι μονο τα 11.80 πρεπει να πληρωσω.

Φυσικα εχουν κρατηθει αυτα που ειπαμε τηλεφωνικως :devil:

Και η πλακα τα 7+4.80 ευρω ειναι απο δυο Laptop που το ενα ηταν φιλου και το μετανοιωσε και δεν μου το εδωσε να το δωσω και ο ανθρωπος που το κερδισε δεν μου εβαλε καθολου αξιολογηση και το δευτερο παλι Laptop το οποιο εκανα λαθος στο πως βαζω επιθυμητη τιμη και δεν δεχτηκα να το δωσω στην πολυ χαμηλη τιμη που το κερδισε ο αλλος.

Αποτελεσμα απο δυο αγγελιες σε αυτο το site να εχω μια αρνητικη και καμια θετικη. πως ειναι δυνατον να ζητανε ποσοστα απο αγγελιες που δεν εχουν ολοκληρωθει με θετικες αξιολογησεις;

Ειμαι χρονια στο Emarket με το nik SadAngels και εχω μονο θετικες και φυσικα και εδω στο Insomnia που παλι εχω μονο θετικες αξιολογησεις.

Δημοσ.

Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου;

Αν εσύ θέλεις να βρεις το δίκιο σου, στέλνοντας εξώδικο σε κάποιο κατάστημα που πουλάει είδη τεχνολογίας, επειδή ήταν χαλασμένο και δεν σου το άλλαζαν κλπ και το κατάστημα τελικά σου έκανε την αλλαγή, δεν θα ήθελες να πληρωθούν και τα έξοδα του δικηγόρου από το κατάστημα;

Θέλω να πω το ότι εσύ δεν ήσουν καλοπληρωτής, δεν είναι ευθύνη του καταστήματος. Ποιος θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα δικηγόρου;

Αυτό το λέω με καθαρά φιλική διάθεση, γιατί αυτές τις μέρες έχω τρεξίματα με τη Systemgraph. Αν δω ότι συνεχίζει το πρόβλημα μου, θα βάλω δικηγόρο. Δεν θα πρέπει να πάρω αν τελικά έχω δίκιο και αποζημίωση για τα έξοδα του δικηγόρου μου;

Φιλικά. :)

Δημοσ.

Και εγώ "χρωστάω" 9 η 10 euro...

Είχα κάνει μια αγγελία στην οποια πάτησε κάποιος να την αγοράσει αλλα τελικά έγινε άφαντος.. δεν πλήρωσε και φυσικά εγώ δεν έστειλα το προϊόν.. είχα συνδεδεμένο ηλεκτρονικό λογαριασμό moneybookers τότε και πίστεψα ότι από την στιγμή που δεν είδαν κίνηση δεν θα με χρεώσουν και τίποτα...

μετά από ένα χρόνο θυμήθηκαν να μου στείλουν mail ότι χρωστάω τους απάντησα στο mail ότι δεν πούλησα τίποτα και μου απάντησαν πως έχει ήδη καταγραφει στο λογιστήριο τους οποτε πρέπει να τους πληρώσω και πως θα μου πιστώνανε 10 euro δώρο για να τα χρησιμοποιήσω σε επομενη αγγελία...

εγώ φυσικά τους είπα εντάξει αλλα τους "έγραψα" γιατί πολύ απλά δεν έμεινα γενικά (και για άλλους λόγους) ευχαριστημένος από το ricardo και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μπλέκω εγώ σε φασαρίες και με το ζόρι να πρέπει να να κάνω και νέα αγγελία ?

Ας κανονίζανε αυτοί καλύτερα τα λογιστικά τους!

Τέλος ΝΑΙ, είναι τραγικό να περιμένεις να γλιτώσεις το φουντάρισμα (εάν κιόλας κινδυνεύεις με φούντο μιας και σιγά τα λειτουργικά έξοδα που έχει η ricardo) εκβιάζοντας μικροοφειλέτες των 3 ευρω που δεν σου δημιουργήσανε κανένα λειτουργικό έξοδο (δεν σου κατανάλωσαν τον καφέ ούτε σου κάψανε ρεύμα κτλ)!!!

καμια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της δεν θα έπεφτε τόσο χαμηλά απλα για λογους image!

Έχει τώρα αρκετά χρονια αυτό που σας λέω και μέχρι σήμερα δεν έτυχε κανένας να μου δώσει κανένα χαρτί...

Πρέπει να τους κάνουμε βούκινο διαφημίζονται παντού με χαζομάρες που δεν ισχύουν (πχ ps3 με 30 euro...) προτιμώ να δώσω 20 euro στο google ads για να βγάλω δυσφημιστικά banners που να ενημερώνουν για την ξεφτίλα αυτής της κίνησης που επίλεξε το ricardo παρα να δώσω έστω και 1 euro εκβιαστικά σε αυτούς !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...