vagelisx3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γεία σας παιδία.Πρόσφατα αγόρασα την D7000 και από τις πρώτες μέρες εμφανίζει ένα μήνυμα με το οποίο με προειδοποιεί ότι θα κλείσει σε 30 δευτερόλεπτα αν δεν πατήσω οκ. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικά με το θέμα. Αν ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και αν πρέπει να ανησυχώ θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πότε στο βγάζει αυτό? Την έχεις π.χ. σε ένα κανάλι για 2-4 ή 6 ώρες? αν ναι, τότε έχει αυτόματο σβήσιμο μετά από καποιες ώρες ακκινησίας! Πες τη γίνεται πριν σου βγάλει το μήνυμα και πες μας αν έχεις συνδέσει κάποιο dvd player με Anynet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisx3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Όχι δεν μένει σε κάποιο κανάλι για τόσες ώρες.Ούτε έχω κάνει κάτι με το Anynet.Μια απλή σύνδεση dvd υπάρχει και η νόβα.Η αλήθεια είναι ότι μένει ανοιχτή πολλές ώρες αλλά και πάλι είναι λόγος για να εμφανίζεται αυτό?.Απλά εκεί που κοιτάμε εμφανίζεται το μήνυμα. Από ότι είδα ο χρονοδιακόπτης είναι απενεργοποιημένος μόνο η λειτουργία που ανέφερες και συ είναι ενεργή.Μήπως αν αλλάζεις κανάλια από τη νοβα το λαμβάνει ως ακινησία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εκτός αυτού, η τηλεόραση τι λέει; Είσαι ευχαριστημένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναι φίλε! αν δεν κάνεις καμιά απολύτος κίνηση με το τηλεκοντρόλ τις "Τηλεόρασης" τότε είναι σαν ακινησία!εσύ λογικά δουλεύεις μόνο το κοντρόλ τις νόβα! γι αυτό γίνεται αυτό! ξες κάτι? δες πόση ώρα είναι ρυθμησμένω π.χ. 2 ώρες και κράτα χρόνο κάθε πότε βγαίνει το μήνυμα! Και μετά απενεργοποίησετο μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisx3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναί προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος.Πολύ καλή εικόνα σε 2D και σε 3D.Ειδικά στα ψηφιακά και τα hd η εικόνα είναι φοβερή!Σε κάποια από τα αθλητικά κανάλια της Νόβα δεν έχει τέλεια εικόνα χωρίς να ξέρω ακριβώς τον λόγο ίσως φταίει που έχω τον παλιό αποκωδικοποιητή.Στο ίντερνετ μπαίνει κανονικά ασύρματα.Απλά αργεί στο Samsung Apps όμως σε αυτό παίζει ρόλο και η μέτρια ταχύτητα πού έχω.Θα τσεκάρω αυτό με τη νόβα για να δω αν όντως σταματήσει το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CENTAURUS Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ειναι μια ρυθμηση στο μενου, πας "συστημα" και μετά στο "χρονος αυτοματης προστασιας"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα