payko13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο βιβλιο για την Java καθως θα ηθελα σιγα σιγα να αρχιζω να ασχολουμαι. Εχω ψαξει και εχω κατεβασει το eclipse.Εχω δει καποια βιντεο απο grctutorials στο youtube και σε φορουμ διαφορα που διαβαζω βλεπω για το Thinking in Java 4th edition παρα πολυ καλα λογια.Θα ηθελα και την γνωμη σας!
computeras13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ρίξε μια ματιά στα άπειρα ίδια ακριβώς θέματα που υπάρχουν στο forum Μέσα σε δύο μέρες έχουν γίνει τουλάχιστον 3 θέματα ίδια με το δικό σου.
Shitty Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να μην δώσεις λεφτά για βιβλίο...κι εγώ που έχω πιο πολύ ψάχνω στο internet.Παρόλα αυτά,αυτό που χρησιμοποιώ είναι το "Java Προγραμματισμός" των Paul και Harvey Deitel.Το είχα πάρει από την σχολή και μου φαίνεται πολύ καλό...αλλά σαν το internet τίποτα...
nakayama Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δες και το http://java.sun.com/reference/api/ Όλο το API σε εξαιρετική τεκμηρίωση.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τα Deitel όντως είναι πολύ καλά, αλλά αρκετά κουραστικά. Εναλλακτικά δοκίμασε το Head First Java που είναι πιο "ανάλαφρο" να πάρεις μια ιδέα για τις έννοιες και μετά πας σε κάτι πιο δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα