aris4me Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά χαιρετώ και ελπίζω να είστε καλά. Θυμάμαι παλαιότερα γνώριζα μία σελίδα που έβαζες το e-mail και σου έδειχνε τη δραστηριότητα αυτού του e-mail στον ιστό. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
akakios20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά χαιρετώ και ελπίζω να είστε καλά. Θυμάμαι παλαιότερα γνώριζα μία σελίδα που έβαζες το e-mail και σου έδειχνε τη δραστηριότητα αυτού του e-mail στον ιστό. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω κάτι υπόψιν μόνο για το email checker που σου δείχνει εάν το email είναι υπαρκτό ή όχι ξέρω.
aris4me Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ναι δεν είναι αυτό που ψάχνω.. Είναι μία σελίδα που βάζεις τη διεύθυνση e-mail και σου δείχνει τη παρουσία της στον ιστό..
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά χαιρετώ και ελπίζω να είστε καλά. Θυμάμαι παλαιότερα γνώριζα μία σελίδα που έβαζες το e-mail και σου έδειχνε τη δραστηριότητα αυτού του e-mail στον ιστό. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τι εννοείς με το "δραστηριότητα αυτού του e-mail στον ιστό" ; Σε ποιες ιστοσελίδες εμφανίζεται;
aris4me Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 είναι μία σελίδα (όχι ιστοσελίσες) στην οποία είχα βάλει το e-mail μου και μου έβγαλε σε αποτελέσματα σε ποια sites έχω κάνει εγγραφή ή οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο έχει εμφανιστεί η διεύθυνση μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα