denthnpalevw Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 οτι λεει ο τιτλος. το κατεβασα ηδη. δεν ξερω τι λεει σαν παιχνιδι αλλα πιστευω για τους fan του magic the gathering δεν θα ναι ασχημο. Link μαλλον ειναι δωρρεαν το παιχνιδι και οχι προσφορα του steam. αν θελετε το σβηνεται....
takjar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ που το πόσταρες εάν μοιάζει με το magic the gathering Duels of the Planeswalkers τότε προβλέπω να μου καταστρέφει την εξεταστική μου, αλλά σε ευχαριστώ
zizu10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ που το πόσταρες εάν μοιάζει με το magic the gathering Duels of the Planeswalkers τότε προβλέπω να μου καταστρέφει την εξεταστική μου, αλλά σε ευχαριστώ Τι λέει το συγκεκριμένο παιχνίδι??? Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ και από ότι βλέπω είναι online, είναι κάτι σαν L2??? To έβαλα πάντως να κατεβαίνει... Τhanks for the info
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Κατάλαβα καλά ότι θα είναι free to play για πάντα;
Sheriff Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναι καπως ετσι, εχει in game purchases.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα