Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ. Είμαι καινούργιος στο site και ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω το λαπτοπ μου. Η σύνθεση που έχω με έχει βγάλει πολύ καλά ως τώρα(και με το παραπάνω τον έχω περίπου 3 χρόνια) αλλά παρατηρώ ότι σε παιχνίδια πιο καινούργια(witcher 2,assasins creed revalations κλπ) ψιλοσέρνεται ειδικά στο πρώτο. Εννοείται ότι έχω αναβαθμισμένους drivers και όλα τα σχετικά και θα ήθελα να σας παραθέσω τη σύνθεση του λαπτοπ μου και να μου πείτε τι είναι πιο σημαντικό να αλλάξω για να έχω αντοχή για κανα-δυο χρόνια περίπου. Είμαι διατεθειμένος να δώσω κάπου στα 300 ευρώ αλλά εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτες προσφορές με +- 50 ευρώ. Ξέρω ότι σε λάπτοπ είναι λίγο πιο ακριβά τα πράγματα και ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να είχα σταθερό αλλά τον είχα πάρει μέσω του προγράμματος "Δες την Ψηφιακά" λόγω φοίτησης και είχα γλυτώσει 400 ευρώ.

Ο Υπολογιστής

<<< Συνοψη Συστήματος >>>

> Μητρική : HP 3624

> Chipset : Intel PM45

> Επεξεργαστής : Intel Mobile Core 2 Duo P7550 @ 2266MHz

> Φυσική Μνήμη : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )

> Κάρτα Γραφικών : ATI Mobility Radeon HD 4650

> Σκληρός Δίσκος : Seagate ST9500420AS ATA Device (500GB)

> Συσκευή CD-Rom : DTSOFT Virtual CdRom Device

> Συσκευή DVD-Rom : Hewlett-Packard CDDVDW TS-L633M

> Τύπος Οθόνης : AUO - 17 ίντσες

> Τύπος Οθόνης : LG Electronics LG TV - 7 ίντσες

> Κάρτα Δικτύου : Broadcom BCM4310 USB Controller

> Κάρτα Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

> Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)

> DirectX : Έκδοση 11.00

> Windows Performance Index : 5.9 στο 7.9

ευχαριστώ πολύ για τη προσοχή σας!

Δημοσ.

Λαπτοπ και αναβάθμιση δεν πάνε μαζί δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις και πολλά εκτός απο ram και ίσως και κάρτα γραφικών αλλά να ξέρεις δύσκολα θα βρεις στο εμπόριο και θα είναι και ακριβά.

Δημοσ.

Ε κι εγώ εκεί είχα καταλήξει απλά ήθελα να δω εαν υπάρχει καμιά εναλλακτική. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...