panos0100 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σας έχω ενα πρώβλημμα όταν καμια φορα παω να κλεισω τα windows xp δεν κλεινουνε κολαει στο σειμειο που παει να κλεισει, εκει που λεει εγγραφη μη αποθηκευμενων αρχειων, στα 7 που εχω εκεινα κλεινουνε κανονικα ξερει κανεις τι παιζει να πω οτι τα 7 ειναι σε αλλο σκληρο δισκο
Aspidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Βγάλε τυχόν εσωτερικούς δίσκους που έχεις συνδεδεμένους με USB.
Boltaz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σας έχω ενα πρώβλημμα όταν καμια φορα παω να κλεισω τα windows xp δεν κλεινουνε κολαει στο σειμειο που παει να κλεισει, εκει που λεει εγγραφη μη αποθηκευμενων αρχειων, στα 7 που εχω εκεινα κλεινουνε κανονικα ξερει κανεις τι παιζει να πω οτι τα 7 ειναι σε αλλο σκληρο δισκο Ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα που ειχαν/εχουν τα xp ... Κανε backup αρχεια σου και οποτε μπορεις ενα format ...
panos0100 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχει περιπτωση να χτυπησε ο δισκος? γιατι κολαει στο συμειο που ακουγεται αυτο το τσακ και μαζευονται οι κεφαλες του δισκου υπαρχει τετοια περιπτωση? ευχαριστω υπαρχει περιπτωση να χτυπησε ο δισκος? γιατι κολαει στο συμειο που ακουγεται αυτο το τσακ και μαζευονται οι κεφαλες του δισκου υπαρχει τετοια περιπτωση? ευχαριστω οι εξωτερικοι και οι 2 ειναι εκτος συνδεσης
panos0100 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 και εχτες παλι μου εκανε το ειδιο πρωβλημμα μπωρουμε να αποφυγουμε το φορματ? λεω εγω τωρα αν υπαρχει καποια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα