Crypton-R- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τέλος πάντων, θα μου πει κάποιος τι να κάνω ωστέ το σύστημα να είναι σταθερό και να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά ρε συ. Δεν αντιδρούν/ανταποκρίνονται όλοι επεξεργαστές και όλα τα κομμάτια με τον ίδιο τρόπο. Εσύ πρέπει να δοκιμάσεις βήμα βήμα και αφού σπαταλήσεις 10αδες ώρες σε test να καταλήξεις κάπου. Η μόνη εγγυημένη επιλογή γι αυτό που ζητάς λέγεται stock frequency, δεν απαιτεί τίποτα και γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. τι να κάνω ωστέ το σύστημα να είναι σταθερό και να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crypton-R- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ok, τέσπα, θα παίξω με τα ρεύματα μέχρι να μη βγάλει πρόβλημα το Prime και μετά οτι είναι να γίνει ας γίνει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Χαχα βρε φιλαρακο θελει δουλεια το ολο θεμα .. Τωρα που ακουσες καποιες αποψεις , με αρκετη υπομονη πρεπει να βρεις την σταθεροτητα του συστηματος σου με καποια σωστα ζευγαρια ρευματον .. Ο φιλος causion ανεφερε εναν παρα πολι καλο τροπο που σου προτινω να ακολουθησεις ..εμεις ευχαριστουμε για το topic και την παρεα. Είχα στο παρελθόν quad και με p45 έχω κάνει 500 φεύγα... Στο bench thread θα βρεις αρκετά results μου. Ποτέ δεν έπαιξα τέτοιες τάσεις, αλλά: Οι τιμές που λέω είναι πάντα πραγματικές MM'd - οπότε αν εσύ παίζεις σε offset και droopάτη giga μπορεί οι διαφορές μας να είναι επί της ουσίας μικρότερες. Από εκεί και πέρα, nb > 1,4 (p45) και termination > 1,38-1,4 (45nm) για 24/7 αέρα, ποτέ δεν μου έδωσαν επιπλέον σταθερότητα. Η πρόταση μου είναι ας ψάξει να βρει το stable 475fsb με χαμηλό multi, χαλαρομένες μνήμες και gtl x67 και τις παραπάνω τάσεις, και μετά θα είναι απλά θέμα vcore/LLC το να πάρει τα 3.8stable. Τώρα για ταβάνι στο vcore δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν δεν ξέρω ψύξη. Γιατί το 60@load που λέει ο TS @ IBT @ 1.36Vcore είναι είτε top αέρας είτε πολύ κακό νερό... Για το PLL ας δόσει και 1.6 ΑΝ βλέπει βελτίωση από εκεί. Cheers Φιλε μου με τι quad μπορεσες να πας με 1,35 v fsb 3,8 ghz αν καταλαβα καλα;; Εγω παλι με εναν q9550 e0 μου γινεται σταθερος στα1,55 v vvt με fsb 450 , χρονισμενο στα 3,8 ghz πανω σε μια giga x48t , απαξ και παω κατω απο το + 0,35 βγενει αμεσος το σφαλμα στο prime95 ,γιαυτο και δεν με παραξενεψε σε αυτο το σημειο το vvt που ειχα αναφερει πριν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Q9550 E0 σε DFI p45, έπαιζε έτσι 24/7 και εδώ μέσα έχω runs με 500+fsb (~4.3GHz) κτλ κτλ, χωρίς τις τάσεις που λες. Πάντως, για να μην σε αδικώ τα P45 (p5q deluxe/p45 ud3p/dfi DK-P45) είναι καλύτερα από τα X48 στους quads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Χμμ βλεποντας αυτα τα θαυματα που εχεις κανει αναθεωρησα χαχα , ετσι λοιπον απο 1,60 που ειχα τερμινασιον καταθερα πατωντας cntr και f1 να εμφανησω στο μενου των ρευματων κατι που εχει δυο gtl το πρωτο ειχε μια ποσοστιεα τιμη 3% η μονη θετικη που υπηρχε σε αυτο το κομματι ενω στο δευτερο gtl ειχε μονο αρνητικες μεχρι -9% ετσι επελεξα μονο το gtl 1 3% επιπλεον αυξηση και καταθερα για πρωτη φορα να σταθεροποιησω το pc με termination και mch στα 1,45 , κουφο ετσι .. Ενω πριν το κανω αυτο δεν με αφηνε να παω κατω απο 1,60 σε 450 fsb .σαν πιο εμπειρος που εισαι θα ειθελα την γνωμη σου σε αυτο το κομματι με το gtl.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι κουφό που με λιγότερη τάση βρήκες σταθερότητα, από ένα σημείο και μετά, δεν είναι the more the better. Τώρα για τα gtl, περίεργα τα λέει η asus αλλά πειραματίσου άφοβα μέχρι +3%. Αν θέλεις να μάθεις τι είναι το GTLREF, το GTL και με ποιόν τύπο συνδέεται με το VTT που δίνεις, εδώ -> http://forum-en.msi.com/index.php?topic=119345.0 τα λέει σχετικά απλά. Αν δεν σε κατατοπίζει google "glt intel quad overclock" και έχουν γραφτεί αρκετά πραγματάκια. Happy Ο/Cing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Να εισαι καλα φιλε μου ευχαριστω για το σουπερ λινκ που μου εστηλες λεει αρκετα προχωριμενα πραματακια !!! Τα λεμε παλι .. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου με τι quad μπορεσες να πας με 1,35 v fsb 3,8 ghz αν καταλαβα καλα;; Εγω παλι με εναν q9550 e0 μου γινεται σταθερος στα1,55 v vvt με fsb 450 , χρονισμενο στα 3,8 ghz πανω σε μια giga x48t , απαξ και παω κατω απο το + 0,35 βγενει αμεσος το σφαλμα στο prime95 ,γιαυτο και δεν με παραξενεψε σε αυτο το σημειο το vvt που ειχα αναφερει πριν.. με 1.45v vtt ετρεχες!στους 45nm cpu εβαζε το bios 1.10v vtt default, στους 65nm 1.20v!δεν ειναι και τοσο χαλια ενας E0 και μια x48t για να θελουν 1.55 vtt για 450 fsb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εφοσον με αυτο που λες οτι για quad μπαινει σε 1,10 auto σημενει οτι εγω ειδη παιζω σε 1,45 αρα ειμαι οκ , με ειχε μπερδευσει το ολο θεμα ..και κατακαιρους καμποσοι μου εχουν πει οτι με το 0,35 επιπλεον που βαζω παω 1,55 αλλα φαινεται πος δεν υπολογιζουν την λεπτομερια που τονισες.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα