Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κοσνολα η δικια μου και ενος φιλου παρουσιασε το εξης προβλημα: μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας το ανεμιστηρακι αρχιζει και λειτουργει παρα πολυ δυνατα, κανοντας εναν θορυβο που σε εμποδιζει μεχρι και να ακουσεις το παιχνιδι που παιζεις.

ο φιλος μου το ανοιξε, καθαρισε τους αεραγωγους και εβαλε παστα αλλα το προβλημα επανεμφανιστηκε.

μηπως εχει συμβει και σε κανεναν απο εσας, τι μπορουμε να κανουμε, πρεπει να ανυσηχουμε μη καει η κονσολα? βρηκαμε εναν τυπο που λεει με 20 ευρω θα μας το καθαρισει θα βαλει παστα και χαλκο στις ψυκτρες αυτο ομως εχει νοημα η τσαμπα θα το κανουμε δεδομενου οτι ο φιλος μου το εκανε και ξανα τα ιδια

μηπως ειναι προβλημα του αισθητηρα θερμοκρασιας

Δημοσ.

η κοσνολα η δικια μου και ενος φιλου παρουσιασε το εξης προβλημα: μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας το ανεμιστηρακι αρχιζει και λειτουργει παρα πολυ δυνατα, κανοντας εναν θορυβο που σε εμποδιζει μεχρι και να ακουσεις το παιχνιδι που παιζεις.

ο φιλος μου το ανοιξε, καθαρισε τους αεραγωγους και εβαλε παστα αλλα το προβλημα επανεμφανιστηκε.

μηπως εχει συμβει και σε κανεναν απο εσας, τι μπορουμε να κανουμε, πρεπει να ανυσηχουμε μη καει η κονσολα? βρηκαμε εναν τυπο που λεει με 20 ευρω θα μας το καθαρισει θα βαλει παστα και χαλκο στις ψυκτρες αυτο ομως εχει νοημα η τσαμπα θα το κανουμε δεδομενου οτι ο φιλος μου το εκανε και ξανα τα ιδια

μηπως ειναι προβλημα του αισθητηρα θερμοκρασιας

Υποθέτω έχεις το fat έτσι?

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού πιάσε πίσω τις γρίλιες που βγαίνει ο αέρας και δες αν βγάζει κρύο ή ζεστό αέρα.

Αν βγάζει κρύο αέρα, σημαίνει δεν κάνει καλή επαγωγή της θερμότητας.

Εφόσον λες πως άλλαξες πάστα και το καθάρισες, το πιο πιθανό είναι να έχει πάνω 15άρη ανεμιστήρα (άρα μοντέλο μάλλον 60gb ή και 80gb) και να έχεις πέσει σε μοντέλο ανεμιστήρα που δεν κάνει καλή ανακύκλιση του αέρα (faulty ανεμιστήρας).

Το να φταίει ο αισθητήρας θερμοκρασίας είναι η μικρότερη πιθανότητα.

H άποψή μου είναι να αντικαταστήσεις τον ανεμιστήρα με 19άρη ανεμιστήρα (δηλαδή ανεμιστήρα με 19blades) που τους πουλάνε oem στο ebay και να ξανακαθαρίσεις το ps3, να βάλεις ξανά πάστα πάνω (προτείνω arctic silver mx-2 ή arctic silver 5) και να σιγουρευτείς πως η ψύκτρα πατάει καλά πάνω στα 2 chips.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...