Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω την βοήθεια σας για να αγοράσω ενα Ασύρματο modem-router για το σπίτι. Να πω ότι θα συνδέονται σε αυτό 2 Pc ενσύρματα, αλλά θέλω να έχει και καλό wifi σήμα. Εχω δει αυτό στο e-shop που είναι και προσφορά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613861 τι γνώμη έχετε για αυτό? Θέλω να έχει καλό wifi σήμα δηλαδή να πιάνει σε απόσταση 20-25 μέτρων. Απο χρήματα μεχρι 50 ευρο.

Δημοσ.

20-25 μετρα δεν ειναι πολλα εκτος αν εχεις πολλα εμποδια.ωραιο ρουτερακι ειναι αυτο και εχει και N αλλα πρεπει να εχεις και καρτες N για να παιξεις n.

σε 25 ευρω χωρις n βεβαια υπαρχει και το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .Απλα μια αλλαγη θελει στο firmware και ειναι ετοιμο.

υπαρχει και τοπικ πως γινεται η αλλαγη.

Δημοσ.

+1 για το vigor νομίζω και εγώ οτι θα σε βολέψει μια χαρά ειναι ανάλογα ομως αν θα υπάρχουν πολλά εμπόδια τοίχοι κτλπ

Δημοσ.

Φίλε έχω και τα 2 router.Εν τροχάδην όσο αναφορά το ασύρματο που θες είναι πεθαμένα και δεν νομίζω να κάνεις την δουλειά σου και ειδικά το Zyxel που έχει ενσωματωμένη κεραία.Χρησιμοποιώ το Vigor αλλά με έχτρα κεραία της D-Link για να κάνω την δουλειά μου και είναι G και όχι N.

Αυτό δείχνει ενδιαφέρων:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm

Δημοσ.

Φίλε έχω και τα 2 router.Εν τροχάδην όσο αναφορά το ασύρματο που θες είναι πεθαμένα και δεν νομίζω να κάνεις την δουλειά σου και ειδικά το Zyxel που έχει ενσωματωμένη κεραία.Χρησιμοποιώ το Vigor αλλά με έχτρα κεραία της D-Link για να κάνω την δουλειά μου και είναι G και όχι N.

Αυτό δείχνει ενδιαφέρων:

http://www.plaisio.g...bps-Annex-A.htm

οτι καποιο εχει ενσωματωμενη κεραια δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα.β.αν δεν τον ενδιαφερει το N και δεν εχει και αντιστοιχες καρτες δεν εχει να κερδισει κατι με το n.ενταξει εχει και vigor Με 3 κεραιες το 2710 αλλα μιλαμε για 130 ευρω.απο εκει και περα ειναι πολλα.οπως εχω δει ατομα με Thomson να μην παιζουν στα 10 μετρα ετσι πχ και εγω με Thomson που δεν εχει τρελο wifi δινω 2 οφοφους κατω σε γειτονα:P.

εχει να κανει και με τον χωρο.οπως βεβαια ολα ειναι 100 Mw οποτε οι κεραιες οι παραπανω οκ κανουν κατι αλλα παλι δεν ειναι και το κατι τρελο.γιατι πολλοι αλλαξαν πχ απο 2db σε 5 και ειχαν το ιδιο σημα.βεβαια μια εξτρα κεραια ουτε 5 ευρω δεν ειναι.αν και μιλαει για μικρη αποσταση μπορει να βαλει και Panelaki.

απο την αλλη σαν modem Router θα προτιμουσα το vigor απο το tp link

Δημοσ.

ότι κάποιο έχει ενσωματωμένη κεραία δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα.β.αν δεν τον ενδιαφερει το N και δεν εχει και αντιστοιχες καρτες δεν εχει να κερδισει κατι με το n.ενταξει εχει και vigor Με 3 κεραιες το 2710 αλλα μιλαμε για 130 ευρω.απο εκει και περα ειναι πολλα.οπως εχω δει ατομα με Thomson να μην παιζουν στα 10 μετρα ετσι πχ και εγω με Thomson που δεν εχει τρελο wifi δινω 2 οφοφους κατω σε γειτονα:P.

εχει να κανει και με τον χωρο.οπως βεβαια ολα ειναι 100 Mw οποτε οι κεραιες οι παραπανω οκ κανουν κατι αλλα παλι δεν ειναι και το κατι τρελο.γιατι πολλοι αλλαξαν πχ απο 2db σε 5 και ειχαν το ιδιο σημα.βεβαια μια εξτρα κεραια ουτε 5 ευρω δεν ειναι.αν και μιλαει για μικρη αποσταση μπορει να βαλει και Panelaki.

απο την αλλη σαν modem Router θα προτιμουσα το vigor απο το tp link

Ρε φίλε είπα ότι το έχω και είναι για πέταμα.Ούτε 5 μετρά δεν πιάνει.Μίλησα για το συγκεκριμένο και μην το γενικεύεις.Το παιδί έβαλε πλαφόν 50 ευρώ τη θες να του πω να πάρει CISCO?

Δημοσ.

Άποψη μου ειναι γενικά για ασύρματα router με ενσωματομένη κεραία οτι ειναι μια χαρά και πάλι ανάλογα τον χώρο που έχεις εμπόδια κτλπ, γενικά ειναι λίγο αόριστα τα πράγματα με τα wifi και με κεραίες να είναι στα πόσα μέτρα θα πιάνουν κτλπ γιατι για κάθε σπίτι ειναι διαφορετικά, μιλώντας πάλι για εμπόδια κτλπ.

To vigor πάντως ειναι πολύ καλή επιλογή και προπάντως φτηνό για vigor και ας ειναι παλιό μοντέλο, τώρα οπως ειπε ο αλέξανδρος μπορεί να πάει και σε 2710 με 3 κεραίες αλλα ανεβάινει πολύ η τιμή.

Δημοσ.

Ρε φίλε είπα ότι το έχω και είναι για πέταμα.Ούτε 5 μετρά δεν πιάνει.Μίλησα για το συγκεκριμένο και μην το γενικεύεις.Το παιδί έβαλε πλαφόν 50 ευρώ τη θες να του πω να πάρει CISCO?

μπας και εχει προβλημα το συγκεκριμενο.εχω δει ρουτερ να μην παιζει στα 5 μετρα αλλα το εχω δει υπο συγκεκριμενες συνθηκες.

συνθηκη α.τον ειχαν βαλει κολλητα στον τοιχο.στα 3 μετρα οπτικη επαφη εχανε ping.

β.το ειχαν βαλει σε πιτα καναλι που καποιος το εσκιζε.

γ.υπηρχε ενδιαμεσα πορτα πυρασφαλειας και εκοβε το σημα στο μισο μετα απο 3-4 μετρα.

δ.το βαζουν μεσα σε rack που γινεται κλωβος.δεν το γενικευω αλλα για να μην παιζει ενα ρουτερ στα 5 μετρα μαλλον κατι αλλο γινεται .και ειδικα για Vigor.δεν ειπα οτι εχει το καλυτερο wireless αλλα αρκετα καλο.το ιδιο και για zyxel.ειχα το 660Hw και εδινα και με αυτο 2 οροφους κατω οπως και με Linksys και με Thomson 780,787,784.

Άποψη μου ειναι γενικά για ασύρματα router με ενσωματομένη κεραία οτι ειναι μια χαρά και πάλι ανάλογα τον χώρο που έχεις εμπόδια κτλπ, γενικά ειναι λίγο αόριστα τα πράγματα με τα wifi και με κεραίες να είναι στα πόσα μέτρα θα πιάνουν κτλπ γιατι για κάθε σπίτι ειναι διαφορετικά, μιλώντας πάλι για εμπόδια κτλπ.

To vigor πάντως ειναι πολύ καλή επιλογή και προπάντως φτηνό για vigor και ας ειναι παλιό μοντέλο, τώρα οπως ειπε ο αλέξανδρος μπορεί να πάει και σε 2710 με 3 κεραίες αλλα ανεβάινει πολύ η τιμή.

καλα ναι απειρα πραγματα να τσεκαρεις απο firmware σε firmware μπορεις να δεις αλλαγη.και οι drivers παιζουν ρολο.και το καναλι κτλ κτλ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...