shooterg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια κοματια Hip Hop old school απο την δεκαετια του 70,80 κτλπα? Ευχαριστω
-nick- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου πω ονοματα Grandmaster Flash (κομματια : The Message , Beatsreet) Africa Bambaata ( κομματια : Looking for the perfect beat) Kurtis Blow Run DMC Kool G rap Marley Marl Big Daddy Kane Awol One (κομματια : Rhythm ) A Tribe Called Quest ( οπως και δηποτε!) =- Ψαξε, αρχικα youtube κ μετα download, οτι προτιμας, και μπορω να βοηθησω κ εγω
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια κοματια Hip Hop old school απο την δεκαετια του 70,80 κτλπα? Ευχαριστω Να πως να περασεις τα επομενα 26 λεπτα σου http://www.youtube.com/watch?v=stUV7cm371s
arianos16 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αυτα που ειπε ο nick plus Public enemy Pig pun(r.i.p) Nate dog(r.i.p) Onyx Eric B & Rakim Wu tang clan Arsonists Guru(r.i.p) Ol' Dirty Bastard(r.i.p) Big L(r.i.p) Ghostface Killah 2Pac Immortal Technique Snowgoons Atmosphere OutKast Heltah Skeltah M.O.P Dilated people Eazy E DMX Nas Gang Starr Ice Cube Lupe Fiasco Methodman & Redman Cypress Hill Notorius B.I.G Eminem N.W.A Xzibit Jedi Mind Tricksedi Mind Tricks R.A. The Rugged Man Μερικα must ακουσματα.. Υπαρχουν και αλλα απειρα και επισης τσεκαρε γαλλικο ραπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα