Jimie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οι HyperX απο Vision Studio με πιστωτική αν πληρώσω μου έρχονται 51,41€. Μάλλον αυτές θα πάρω. Υπάρχει και η πιθανότητα για Grey Series απο you.gr αλλά 55€. Ποιοές είναι καλύτερες ;
val007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποιοές είναι καλύτερες ; το Corsair Vengeance και Corsair Vengeance Low Profile.
Jimie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 το Corsair Vengeance και Corsair Vengeance Low Profile. Δεν κλοκάρονται λέμε Και θέλω να έχω αυτή την δυνατότητα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποιά δυνατότητα ρε Τζίμι? Έτσι όπως το πας το pc στο τέλος θα χρειάζεται όντως oc για να δουλέψει. Πάρε εκεί όποιες βρεις φτηνότερες.
Jimie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οι HyperX απο Vision Studio με πιστωτική αν πληρώσω μου έρχονται 51,41€. Πάω εδώ μόλις γυρίσω απο Αθήνα. ΕΚΤΟΣ αν κάποιος ξέρει απο Amazon.co.uk ας μου πεί αν συμφέρει καλύτερα αυτό: http://www.amazon.co...29246098&sr=1-2 Είναι στα 46€...και τσάμπα μεταφορικά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ για να γλυτώσεις 5 ευρώ είσαι διατεθειμένος να μπλέξεις με ξένο κατάστημα?
Jimie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ για να γλυτώσεις 5 ευρώ είσαι διατεθειμένος να μπλέξεις με ξένο κατάστημα? Μιλάμε για ΞΕΝΟΥΣ όμως άρα καλύτερη εξυπηρέτηση και περισσότερη εμπιστοσύνη απ'ότι στους Έλληνες... Αλλά και πάλι λέω ΑΜΑ ξέρει κάποιος απο AMAZON.CO.UK να μου πεί αν συμφέρει. Και τα 5€ για εμένα σημαίνουν φαγητό μιας μέρας που άμα δεν τα έχω σημαίνουν πείνα, μην ξεχνάς οτι είμαι φοιτητής και κάθε € που μπορώ να γλυτώσω ΠΡΕΠΕΙ να το γλυτώνω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έλα τώρα. Όποιος δεν έχει να φάει δεν πετάει 60 ευρώ για να πάρει μια ψύκτρα. 12 γεύματα σου κόστισε για το τίποτα. Κατά τα αλλά μνήμη θα πάρεις όχι γυναίκα, χαλάρωσε. Ποιά εξυπηρέτηση? Πάνε στην Αθήνα, μπες σ ένα μαγαζί και παρτες.
Jimie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 οκ ΤΕΛΟΣ βαρέθηκα και αποφάσισα θα πάρω τις HyperX απο το Vision Studio οταν γυρίσω. Επίσης, τα " 12 γεύματα " τα μάζευα απο πρίν δεν τα χάλασα απο τα λεφτά που είχα μονομιάς, έτσι πήρα τα πάντα ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ απλά βαρέθηκα να αποταμιέυω, θέλω να το δώ σε δράση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα