Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι HyperX απο Vision Studio με πιστωτική αν πληρώσω μου έρχονται 51,41€. Μάλλον αυτές θα πάρω. Υπάρχει και η πιθανότητα για Grey Series απο you.gr αλλά 55€. Ποιοές είναι καλύτερες ;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι HyperX απο Vision Studio με πιστωτική αν πληρώσω μου έρχονται 51,41€.

Πάω εδώ μόλις γυρίσω απο Αθήνα.

ΕΚΤΟΣ αν κάποιος ξέρει απο Amazon.co.uk ας μου πεί αν συμφέρει καλύτερα αυτό:

http://www.amazon.co...29246098&sr=1-2

Είναι στα 46€...και τσάμπα μεταφορικά.

Δημοσ.

Δλδ για να γλυτώσεις 5 ευρώ είσαι διατεθειμένος να μπλέξεις με ξένο κατάστημα? :confused:

Μιλάμε για ΞΕΝΟΥΣ όμως άρα καλύτερη εξυπηρέτηση και περισσότερη εμπιστοσύνη απ'ότι στους Έλληνες... Αλλά και πάλι λέω ΑΜΑ ξέρει κάποιος απο AMAZON.CO.UK να μου πεί αν συμφέρει. Και τα 5€ για εμένα σημαίνουν φαγητό μιας μέρας που άμα δεν τα έχω σημαίνουν πείνα, μην ξεχνάς οτι είμαι φοιτητής και κάθε € που μπορώ να γλυτώσω ΠΡΕΠΕΙ να το γλυτώνω.

Δημοσ.

Έλα τώρα. Όποιος δεν έχει να φάει δεν πετάει 60 ευρώ για να πάρει μια ψύκτρα. 12 γεύματα σου κόστισε για το τίποτα. Κατά τα αλλά μνήμη θα πάρεις όχι γυναίκα, χαλάρωσε. Ποιά εξυπηρέτηση? Πάνε στην Αθήνα, μπες σ ένα μαγαζί και παρτες.

Δημοσ.

οκ ΤΕΛΟΣ βαρέθηκα και αποφάσισα θα πάρω τις HyperX απο το Vision Studio οταν γυρίσω. Επίσης, τα " 12 γεύματα " τα μάζευα απο πρίν δεν τα χάλασα απο τα λεφτά που είχα μονομιάς, έτσι πήρα τα πάντα ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ απλά βαρέθηκα να αποταμιέυω, θέλω να το δώ σε δράση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...