Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις. Μια χαρά θα είναι αυτός. Όλο σου το σκεπτικό είναι από την αρχή λάθος αφού αγόραζες χωρίς να ξέρεις τι θέλεις (πέρα από επιμέρους λάθος επιλογές)

α) Κατά τα άλλα σαν ονόματα νομίζω kingston και corsair είναι ενα κλικ πιο πάνω, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό.

β) 1600 αλλά αν βρεις αισθητά φτηνότερες 1333 (δύσκολο αλλά λέμε), πήγαινε σε κείνες.

γ) μοναχικούς καβαλάρηδες.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις. Μια χαρά θα είναι αυτός. Όλο σου το σκεπτικό είναι από την αρχή λάθος αφού αγόραζες χωρίς να ξέρεις τι θέλεις (πέρα από επιμέρους λάθος επιλογές)

α) Κατά τα άλλα σαν ονόματα νομίζω kingston και corsair είναι ενα κλικ πιο πάνω, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό.

β) 1600 αλλά αν βρεις αισθητά φτηνότερες 1333 (δύσκολο αλλά λέμε), πήγαινε σε κείνες.

γ) μοναχικούς καβαλάρηδες.

Δεν είναι οτι δεν ήξερα τι ήθελα αλλά όταν έχεις κάποιο συγκεκριμένα χρήματα και δεν ξέρεις αν καν θα έχεις τόσα την ώρα που θα φτιάξεις το PC πάς με τις καλύτερες επιλογές που θα στηρίξουν τον λόγο για τον οποίο φτιάχνεις το μηχάνημα. Και ΑΝ αργότερα έχεις την δυνατότητα να πάς σε καλύτερα πράγματα το κάνεις.

Αποφάσισα: Αφού δεν θα χρειαστεί να κλοκάρω ( όπως είπα σας εμπιστεύομαι ) θα πάω σε Vengeance 1600άρες αλλά απο " Lonely Riders " θα τις πάρω φθηνότερα ;;; Επίσης κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ 16GB ;;; Λέω τώρα, γενικές γνώσεις. Και αν ναι γιατί ; Το ρωτάω γιατί θα έχω 2 κενές θέσεις στη mobo άρα αν είναι να χρειαστώ στο μέλλον ΑΠΛΑ θέλω να ξέρω.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας :mrgreen:

Δεινόσαυρε --> http://www.youtube.com/watch?v=FZst0f56TWI

Δημοσ.

Να μην ξεχναμε οτι O/C κανεις και με FSB οποτε καλο ειναι να υπαρχουν καλες μνημες.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα μαλλον κερδιζει η AMD-Patriot που μονο διαφημιστικο κολπο δεν ειναι.Οποιος πιστευει το αντιθετο παρακαλω να μου παραθεση μνημες με τα ιδια timings σε αυτα τα λεφτα.

Και δεν καταλαβα απο ποτε ειναι διαφημιστικο κολπο η εξαγορα μιας εταιρειας που κατασκευαζε μνημες εδω και παρα πολλα χρονια?

Μερικα post τελικα γινονται απλα για να γινονται :whistle:

Δημοσ.

Να μην ξεχναμε οτι O/C κανεις και με FSB οποτε καλο ειναι να υπαρχουν καλες μνημες.

Βεβαίως. Η χρησιμότητα αμφισβητήθηκε. Μάλλον θα εννοούσες μνήμες που κλοκάρουν. Καλές μνήμες δεν είναι αυτές που κλοκάρουν, είναι αυτές που λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα μαλλον κερδιζει η AMD-Patriot που μονο διαφημιστικο κολπο δεν ειναι.Οποιος πιστευει το αντιθετο παρακαλω να μου παραθεση μνημες με τα ιδια timings σε αυτα τα λεφτα.

Πάλι δεν κατάλαβες. Εννοούσα ότι δεν σημαίνει πως συνεργάζονται λόγω ονόματος καλύτερα από άλλες με amd επεξεργαστές. Όσο για τα timings 8-9-8 έχουν, δεν είναι και κάτι διαστημικό (και 60 ευρώ βέβαια)

Και δεν καταλαβα απο ποτε ειναι διαφημιστικο κολπο η εξαγορα μιας εταιρειας που κατασκευαζε μνημες εδω και παρα πολλα χρονια?

Πάλι δεν είπε κανένας τίποτα τέτοιο.

Μερικα post τελικα γινονται απλα για να γινονται :whistle:

Το ίδιο λέω και γω. Για κάποιο λόγο τώρα εσύ θίχτηκες και είπες κάτι να γράψεις. Χαλάρωσε.

Δημοσ.

Καλές μνήμες είναι αυτές με τις οποίες μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Αν θες να τις βάλεις σε ένα μηχάνημα και να μη το ξανακοιτάξεις ποτέ, τότε ναι, καλές θεωρούνται αυτές που δε θα χαλάσουν ποτέ.

Αν θες να τις βάλεις σε ένα μηχάνημα το οποίο θες να το pushαρεις καθημερινά χωρίς να σκέφτεσαι "τι θα γίνει αν δεν μου κρατήσει 20 χρόνια αλλά μόνο 12" τότε καλύτερες είναι αυτές που clockάρουν.

Δημοσ.

Δεινόσαυρος σε ολα τα post με flame πας?

"Επίσης φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι το amd edition έιναι marketing έτσι? "

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit.htm τσαμπα παιδι μου πιασε 2 σετ.

Και ποιος θιχτηκε?Χαλαρα boy τετοια ωρα. :-D

Δημοσ.

Και οι υπολογιστές και τα αυτοκίνητα προορίζονται σε γενικές γραμμές για συγκεκριμένους σκοπούς. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο ελληνικός λαός έχει ήδη βρει χαρακτηριστική λέξη για να αποκαλέι αυτόν που χωρίς λόγο (ο ίδιος πάντα νομίζει ότι έχει) σκυλοπειράζει το αυτοκίνητό του και γι αυτόν που κάνει το ίδιο με τον υπολογιστή του δεν έχει ευφεύρει κάποια ή έστω να χρησιμοποιήσει μια ήδη γνωστή. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα είναι θέμα ωριμότητας. Και οι μεν και οι δε, κάποτε μεγαλώνουν. Τουλάχιστον όταν μεγαλώσουν έχουν να αναπολούν το 3 νούμερα μεγαλύτερο καρμπυρατέρ στο μηχανάκι που το έκανε να πετάει (κι ας μπούκωνε) και το ανάλογό του στους υπολογιστές, κάποιον δύσμοιρο επεξεργαστή κατά 1000MHz ανεβασμένο.

Δεινόσαυρος σε ολα τα post με flame πας?

Εσύ δεν έγραψες ότι "κάποα ποστ γράφονται μόνο για να γράφονται"? Αν έλειπε αυτή η γραμμή σου δεν θα είχα πρόβλημα. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με το μαρκετινγκ.

Δημοσ.

Το +1000 είναι κοντά!

Η διαφορά μεταξύ μπαμπουράιου και αυτουνού που κάνει oc είναι ότι ο δεύτερος δεν το κάνει με σκοπό να ρίξει γκόμενες και να καλύψει το μικρό του τσουτσούνι (τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ δηλαδή) + ότι αντίθετα με τους μπάμπουρες, δεν χρειάζεται να είναι Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή στο μαστρο-Γιάννη.

Το oc δεν είναι μόδα, είναι νοοτροπία κατά την άποψή μου (τα έχω ξαναπεί, μην επαναλαμβάνομαι).

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχουν διαφορές. Και αυτές και άλλες. Δεν έχω πρόθεση να κατηγορήσω κανέναν για μικροτσούτσουνο αλλά όταν θέλεις να κλοκάρεις τον 2700Κ πχ., κάτι δεν πάει καλά.

Και τον ρωτάς τον άλλον: Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, παρατήρησες κάπου να μην πηγαίνει καλά? Δε σε καλύπτει? Γιατί? Και σου απαντάει: Ε, αφού κλοκάρει. Απάντηση δλδ παρόμοια με το "έχει αθηναϊκές πινακίδες".

Αναφορικά με τη νοοτροπία τώρα: Για έναν λόγο παραδέχομαι την apple και αν είχα λεφτά θα είχα mac. Σου έλεγε ο jobs: Αυτό είναι κύριε, αν σ αρέσει. Βίδα να πειράξεις, τον πούλο. Εγώ που ξέρω έφτιαξα το καλύτερο. Αν εσύ και το φιλαράκια σου θέλετε να το παίζετε μαστροχαλαστές, παρτε pc. O πάσα ένας, θέλει να βελτιώσει το ένα, να πουσάρει το άλλο κτλ. Που πας ρε καραμήτρο? Ξέρεις πόσες χιλιάδες ώρες ειδικών ξοδεύτηκαν για να αποφασίσουν σε ποιά συχνότητα, θερμοκρασία, κατανάλωση θα λειτουργεί ο κάθε συγκεκριμένος επεξεργαστής;

Εγώ τον Τζίμι λυπάμαι που ενθουσιάζεται με ότι διαβάζει και θα το χαλάσει το μηχάνημα πριν καν το πάρει. Και να είχε, να πω οκ. Κομμάτι κομμάτι τα παίρνει.

Δημοσ.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Μικρό παιδί είμαι ΡΕΕΕΕ :confused: ;;;

Επίσης, 2 επιλογές εδώ και τώρα

1 --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552666

2 --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552717

Πείτε μου ποιές προτιμάτε. Έχω χρησιμοποιήσει και Kingston και Corsair στον παλιό και ευχαριστημένος ήμουνα μόνο με Kingston γι'αυτό αποφάσισα να πάω σε Kingston και για τον καινούριο.

Δεινόσαυρε πές μου γιατί θα τον καταστρέψω.

Δημοσ.

Το ότι μπορεί ένας απ τους λόγους που αγόρασα τον υπολογιστή μου να ήταν το oc έχει περάσει απ το μυαλό σου; Δεν είναι μόνο το να κάνεις απλώς τη δουλειά σου, αλλά και να την κάνεις με στυλ, οπως υποστήριζε μέχρι αηδίας ο φίλος σου ο Στηβ.

Δημοσ.

Το ότι μπορεί ένας απ τους λόγους που αγόρασα τον υπολογιστή μου να ήταν το oc έχει περάσει απ το μυαλό σου; Δεν είναι μόνο το να κάνεις απλώς τη δουλειά σου, αλλά και να την κάνεις με στυλ, οπως υποστήριζε μέχρι αηδίας ο φίλος σου ο Στηβ.

Δημοσ.

Βεβαίως. Εγώ δεν έχω το δικαίωμα να σε κρίνω γι αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...