Jimie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά θέλω βοήθεια να επιλέξω μνήμες για το PC της υπογραφής, είναι για gaming και multimedia...Θέλω κάπου 8GB αλλά αν κάποιος ΞΕΡΕΙ οτι και με 4GB θα είμαι εντάξει ας μου πεί. Επίσης να ξέρετε οτι δεν θέλω να δώσω τρελά ποσά, κάπου στα 50€ λέω... Έχω δεί αυτές: 1) AMD Performance Edition 8GB 1333MHz 2) Kingston HyperX Grey Edition 8GB 1600MHz 3) AMD Performance Edition 8GB 1600MHz To eshop το έβαλα ενδεικτικά, ΔΕΝ το προτιμάω μιας και είναι στα κλεισίματα και θα αργήσει... 1 + 3 ) --> 2) -->
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Kαι γιατί δεν βάζεις τις vengeance που δεν υπολείπονται σε τίποτα και είναι και φτηνότερες? Επίσης φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι το amd edition έιναι marketing έτσι?
artshadows Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 vengeance αψογες!!και τιμη και 1,5 volt και ψυξη
Thanos1972 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ας παρει καλυτερα με Low heatsinks. Εαν θελει να βαλει μετα καμια ψυχτρα θα ψαχνεται. Επισης δεν κλοκαρουν καλα οι vengeance σε αντιθεση με τις Kingston.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ας παρει καλυτερα με Low heatsinks. Εαν θελει να βαλει μετα καμια ψυχτρα θα ψαχνεται. Επισης δεν κλοκαρουν καλα οι vengeance σε αντιθεση με τις Kingston. Αυτό! Οι συγκεκριμένες kingston υπάρχουν και με CL8;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, και με τα low heatsinks ίδια τιμή έχουν. Θα κλοκάρει και τις μνήμες? Το πλεονέκτημά τους βέβαια σε σχέση με τις kingston είναι ότι δουλεύουν σε χαμηλότερη τάση.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το clockαρισμα στις μνήμες είναι σαν το Αγ.Ορος. Μπορεί να μη χρειαστεί ποτέ, αλλά φτάνει να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Tεσπα, δεν σου απαντάω γιατί θα ξεφύγουμε. Τζίμη κλόκαρε και τις μνήμες αγόρι μου! Στα 3000 θα τις πας, όμως, έτσι? Ο γιος του φίλου μου με τον 960t στα 6 τόσο τις είχε τις μνήμες. Εκεί να δεις επιδόσεις. Κάτι i7 με ταπεινές 1600αρες τους καταπίνει στα games. Μη σου πω και 20 frames παραπάνω.
artshadows Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 960t!!! μα καλα αυτο το παιδι δεν το προλαβες!!!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δουλευουν και με λιγοτερο απο 1.65 οι μνημες στα 1.600. προσωπικα ειμαι με 1.55 εκει αλλα δεν δοκιμασα για παρακατω.
Jimie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που φοβάμαι με τις Vengeance είναι το clockάρισμα μιάς και αργότερα που θα βάλω άλλη CPU μπορεί να χρειαστεί και θέλω να ξέρω οτι θα δουλέψει, επίσης ξέρω οτι οι AMD είναι marketing αλλά κάποιος μου τις είχε προτείνει απλά δεν θυμάμαι ποιός... Οι kingston είναι καλές ; Έχουν ψύξη και θα τρώνε και αέρα απο τον 120άρι του Supercase κατευθείαν πάνω τους άρα 0.15 Volt δεν είναι θέμα νομίζω... Παιδιά όμως μια απόφαση πρέπει να πάρω γιατί οι μνήμες είναι οι επόμενες που θα αγοράσω. Και κάτι άλλο 4GB VS 8GB ;;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Περισσότερη μνήμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. 8 να πάρεις. Κατά τα άλλα θα κλοκάρεις και τις μνήμες? Επίσης ακόμα δεν πήρες την cpu και θα βάλεις άλλη? Ποιά?
Jimie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Περισσότερη μνήμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. 8 να πάρεις. Κατά τα άλλα θα κλοκάρεις και τις μνήμες? Επίσης ακόμα δεν πήρες την cpu και θα βάλεις άλλη? Ποιά? Τις μνήμες δεν θα τις κλοκάρω τώρα αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον, άρα καλό είναι να υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αν και ξέρω οτι δεν προσφέρει τίποτα το κλοκάρισμα στις μνήμες για αυτό που θέλω εγώ το PC αλλά... CPU σκέφτομαι αργότερα μήπως αλλάξω και πάω σε 8-πυρηνο Bulldozer Ναι ξέρω οτι δεν είχαν τρομερές επιδόσεις στα benchmarks αλλά ειλικρινά χέστηκα, μέχρι να τον τσεκάρω ΕΓΩ ο ίδιος για τον λόγο που τον θέλω ΕΓΩ δεν πιστεύω τίποτα ( Εκτός απο τους Insomniacs φυσικά ) , δεν λέω φέτος αλλά μπορεί του χρόνου, τον 960Τ σαν προσωρινό -- δοκιμαστικό τον πήρα και επειδή μου κέντρισε την περιέργεια το ξεκλείδωμα των έξτρα πυρήνων. ΑΡΑ πάω για 8GB αλλά τί ;;; Kingston ? Corsair ? G.Skill ? Geil ? AMD ? Mushkin ? Transcend ? Έχω και την υδρόψυξη να θυμαστε. Και εννοείτε το 1600 στα MHz ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η πιθανότητα να χρειαστεί (δηλαδή να υπάρξει χρεία = ανάγκη) να κλοκάρεις τις μνήμες δεν θα εμφανιστεί ποτέ. Period. Κατά τα άλλα αφού εμπιστεύεσαι τους insomniacs μπες στο σχετικό τόπικ να δεις τι λένε για τους 8πυρηνους (γκουχ γκουχ) bulldozers. Και για να μετράμε και λίγο το παραδάκι: 110 ο 960, 220 ο bulldozer... i7 θα έπαιρνες.
Jimie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η πιθανότητα να χρειαστεί (δηλαδή να υπάρξει χρεία = ανάγκη) να κλοκάρεις τις μνήμες δεν θα εμφανιστεί ποτέ. Period. Κατά τα άλλα αφού εμπιστεύεσαι τους insomniacs μπες στο σχετικό τόπικ να δεις τι λένε για τους 8πυρηνους (γκουχ γκουχ) bulldozers. Ναι αλλά πές πως θέλω να αλλάξω σε τί θα πάω ; Σε 6-πύρηνο ; Θα βγούν καλύτεροι ΑΜ3+ ;;; Και αφού δεν θα χρειαστεί να τις κλοκάρω ακούω α) Brand MHz c) Μαγαζί γιατί είμαι Ιωάννινα και έχω μόνο E-Shop ( ) Multirama GetItNow.gr You.gr και κάτι " μοναχικούς καβαλάρηδες " = ιδιώτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα