soulguard Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Περίπου από το καλοκαίρι το PC μου, δεν γνωρίζω για πιο λόγο αλλά στα καλά καθούμενα κάνει shut down. Επίσης μόλις έκανα format άρα λογικά δεν πρέπει να έφταιγε το software. Και το πρόβλημα συνεχίζεται και τώρα είναι πιο συχνό. Πίστευα ότι ήταν λόγω θερμοκρασίας και γιαυτό δεν το έψαξα πολύ το καλοκαίρι μιας και δεν με πειράζει αφού δεν το έχω για gaming, μόνο για την σχολή δλδ κάνα word, κάνα πρόγραμμα τις σχολής, και για surf. Αυτό που δεν ξέρω είναι ότι λίγο πριν αρχίσουν αυτά τα προβλήματα το PC όταν ήταν κλειστό (και όταν είναι κλειστό) κάνει έναν περίεργο θόρυβο, όχι κάποιο βουητό αλλά πιο πολύ κάτι σαν έναν υψησυχνο ήχο. Στην αρχή νόμιζα ήταν από το UPS αλλά όταν έκλεισα τον διακόπτη από το τροφοδοτικό τότε σταμάτησε. Και λέω μήπως φταίει το τροφοδοτικό για αυτό το πρόβλημα. Γιατί μόνο με 2-3 καρτέλες στον browser ανοικτές το PC κλείνει. Επίσης δεν έχω και καμία ιδέα από hardware και θα ήθελα πριν το παω σε κάποιον τεχνικό και μου φύγουν χρήματα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτές τις λίγες πληροφορίες θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ.
alex89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το μυαλό μου πάει στο τροφοδοτικό. Αν μπορείς από κάποιον να δανειστείς...Ας πει όμως και κανένας άλλος φίλος από το φόρουμ τη γνώμη του
johnniewolker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ξερεις ειχα και εγω αυτο το προβλημα για ενα διαστημα.Στην δικια μου περίπτωση εφτεγε η τροφοδοσια της μητρικης... http://www.youtube.com/watch?v=A45lrJ0XfAc&feature=related (στο 0,39 να το πας το βιντεο) Για να σου δοσω να καταλαβεις εμενα ειναι σε 2 κομματια αυτο το καλωδιο και επρεπε να συνδεσω πρωτα το μικρο κομματι γιατι αν εβαζα πρωτα το μεγαλο μετα δεν εκανε καλη επαφη το μικρο και ετσι ειχα ανεπιθύμητα shut down.
106kostas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι το τροφοδοτικο σου faulty αλλα υπαρχει και η πιθανότητα να φταιει η τροφοδοσια στην μητρικη_motherboard... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι ειτε απο καποιον φιλο να βαλετε το τροφοδοτικο του,(οπως ειπε και ο φιλος alex89) εαν και εφοσον ειναι συμβατο, ή να μετρησεις το δικο σου με ενα πολυμετρο,εαν εχεις παντα. καλη συνεχεια!
soulguard Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ. 106kostas μία ερώτηση μόνο. Πολύμετρο έχω. Να μετρήσω την έξοδο στο πινάκι της μητρικής εννοείς??? Και πόση πρέπει να είναι η τάση??? Ευχαριστώ και πάλι.
manosmod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αφου λες οτι κανει αυτον τον θορυβο ειναι σιγουρα τροφοδοτικο. και αφου το ανοιξεις κοιτας μηπως η ψυκτρα εχει μπουκωσει απο σκονη οποτε με μια σκουπα το ρουφας..
soulguard Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Thanos1972 ευχαριστώ πολύ. Θα το δω αύριο λογικά. manosmod το σκέφτηκα και αυτό και θα το ρίξω ένα ξεσκόνισμα αλλά δεν το βλέπω να το γλιτώνω το καινούργιο το τροφοδοτικό. Παίδες βοηθήσατε πολύ και πάλι. Χίλια ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα