Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχες δίκιο. Το ξαναέχτισα κ το εγκατέστησα κ όλα μία χαρά. Σας ευχαριστώ πάρα πολυ παιδιά κ αυτή την φορα με βοηθήσατε πάρα πολύ...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθόλου δεν μετανιωσα. Ξέρω τι διανομή έχω βάλει κ ξέρω ότι αν χαλάσει κάτι θα μπορώ να το φτιάξω επειδή ξέρω τι έχω βάλει κ τι ρυθμίσεις έχω κάνει. Το λατρεύω το Arch...!!!!!

BTW Tritona δοκιμάζω το fbsplash. Μόλις το φτιάξω θα πω εντυπώσεις.

Μια βοήθεια για αυτό:

If you start Xorg using a DAEMON (kdm, gdm, etc.), also set the appropriate rc.d-script name to avoid VT/keyboard struggle between Xorg and the splash daemon:

SPLASH_XSERVICE="gdm"

Που την προσθέτω ή πειράζω αυτην την γραμμή;

Δημοσ.

στο /etc/rc.d/functions.d/fbsplash-basic.sh λογικα.

δεν χρησιμοποιω γραφικο login manager οποτε δεν το εχω δοκιμασει.

ξεκιναει αυτοματα X μου μεσω mingetty στο /etc/inittab μου.

επισης το fbsplash δεν το eye-candy του plymouth , υποψην.

δες το στο youtube για να παρεις μια ιδεα.

Δημοσ.

Λοιπόν. Δουλεύει μια χαρά. Μοναδικό "πρόβλημα" ότι πρέπει να προσθέσω αυτήν την γραμμή. Δεν υπάρχει στο /etc/rc.d/functions.d/fbsplash-basic.sh. Να την προσθέσω; Για θέμα έχω βάλει το arch-black-spin. Μια χαρά είναι. Σε ποια θέση έχεις βάλει το fbsplash στο mkinitcpio.conf;

Δημοσ.

εχω

base usb udev fbsplash autodetect pata scsi sata filesystems

σε μενα υπαρχει η γραμμη.anyway αμα δουλευει αστο,αλλιως αν δεις προβλημα προσθεσε την.

επισης την ωρα που δειχνει την boot screen , πατωντας f2 σε γυριζει στο κανονικο text mode , για περιπτωση αναγκης.

Δημοσ.

Σε υπερευχαριστω για την βοήθειά σου. Κ εσένα κ τον Martinoff. Mένει μόνο το merge του kdmrc με το καινουριο. Κ πάλι ευχαριστώ.

Εdit: Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις ή να ποσταρεις το που υπάρχει αυτή η γραμμή στο αρχείο;

Δημοσ.

ε ρε μεγαλεία με τα flash screen

πόση ώρα κάνει boot και βάζετε grub2, και δεν βλέπετε αν έσκασε και κάνας δαίμονας στο boot :P

grub 0.95 ftw ρε

*κάποια μέρα πρέπει να ασχοληθώ για να το μάθω και αυτό :D

Δημοσ.

δεν ειναι flash.

png ειναι.

δεν θελουμε να βλεπουμε γραμματα ρε.

ειμαστε οπτικοι τυποι.

:P :P :P

:lol: :lol: :lol:

παντως ναι , μετα απο καθε σοβαρο update , ειμαι με το f2 στο χερι.

Δημοσ.

Α ολα κ όλα εγώ έχω τον παλιό καλό GRUB 0.95 :-D :P Θα ήθελα να βάλω τον 2 αλλά ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ. Δεν είναι θέμα χρόνου στο bootarisma, πρέπει να έχεις στυλ.... :-D :-D :mrgreen: :-(

Δημοσ.

Α ολα κ όλα εγώ έχω τον παλιό καλό GRUB 0.95 :-D :P Θα ήθελα να βάλω τον 2 αλλά ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ. Δεν είναι θέμα χρόνου στο bootarisma, πρέπει να έχεις στυλ.... :-D :-D :mrgreen: :-(

i686 ?

sure ?

wtf .....

υπάρχει ακόμα στα repo αυτό ?

*πλάκα κάνω, πριν κάνα μήνα πέρασα σε pentium3 & 756MB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...