mask2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Είχες δίκιο. Το ξαναέχτισα κ το εγκατέστησα κ όλα μία χαρά. Σας ευχαριστώ πάρα πολυ παιδιά κ αυτή την φορα με βοηθήσατε πάρα πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ηθελε και αυτο την libpng ε? gg ζωαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να μην μετανιωσες την υπογραφή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καθόλου δεν μετανιωσα. Ξέρω τι διανομή έχω βάλει κ ξέρω ότι αν χαλάσει κάτι θα μπορώ να το φτιάξω επειδή ξέρω τι έχω βάλει κ τι ρυθμίσεις έχω κάνει. Το λατρεύω το Arch...!!!!! BTW Tritona δοκιμάζω το fbsplash. Μόλις το φτιάξω θα πω εντυπώσεις. Μια βοήθεια για αυτό: If you start Xorg using a DAEMON (kdm, gdm, etc.), also set the appropriate rc.d-script name to avoid VT/keyboard struggle between Xorg and the splash daemon: SPLASH_XSERVICE="gdm" Που την προσθέτω ή πειράζω αυτην την γραμμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 στο /etc/rc.d/functions.d/fbsplash-basic.sh λογικα. δεν χρησιμοποιω γραφικο login manager οποτε δεν το εχω δοκιμασει. ξεκιναει αυτοματα X μου μεσω mingetty στο /etc/inittab μου. επισης το fbsplash δεν το eye-candy του plymouth , υποψην. δες το στο youtube για να παρεις μια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν. Δουλεύει μια χαρά. Μοναδικό "πρόβλημα" ότι πρέπει να προσθέσω αυτήν την γραμμή. Δεν υπάρχει στο /etc/rc.d/functions.d/fbsplash-basic.sh. Να την προσθέσω; Για θέμα έχω βάλει το arch-black-spin. Μια χαρά είναι. Σε ποια θέση έχεις βάλει το fbsplash στο mkinitcpio.conf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εχω base usb udev fbsplash autodetect pata scsi sata filesystems σε μενα υπαρχει η γραμμη.anyway αμα δουλευει αστο,αλλιως αν δεις προβλημα προσθεσε την. επισης την ωρα που δειχνει την boot screen , πατωντας f2 σε γυριζει στο κανονικο text mode , για περιπτωση αναγκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σε υπερευχαριστω για την βοήθειά σου. Κ εσένα κ τον Martinoff. Mένει μόνο το merge του kdmrc με το καινουριο. Κ πάλι ευχαριστώ. Εdit: Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις ή να ποσταρεις το που υπάρχει αυτή η γραμμή στο αρχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ε ρε μεγαλεία με τα flash screen πόση ώρα κάνει boot και βάζετε grub2, και δεν βλέπετε αν έσκασε και κάνας δαίμονας στο boot grub 0.95 ftw ρε *κάποια μέρα πρέπει να ασχοληθώ για να το μάθω και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι flash. png ειναι. δεν θελουμε να βλεπουμε γραμματα ρε. ειμαστε οπτικοι τυποι. :P :lol: παντως ναι , μετα απο καθε σοβαρο update , ειμαι με το f2 στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Α ολα κ όλα εγώ έχω τον παλιό καλό GRUB 0.95 Θα ήθελα να βάλω τον 2 αλλά ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ. Δεν είναι θέμα χρόνου στο bootarisma, πρέπει να έχεις στυλ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Α ολα κ όλα εγώ έχω τον παλιό καλό GRUB 0.95 Θα ήθελα να βάλω τον 2 αλλά ΒΑ-ΡΙΕ-ΜΑΙ. Δεν είναι θέμα χρόνου στο bootarisma, πρέπει να έχεις στυλ.... i686 ? sure ? wtf ..... υπάρχει ακόμα στα repo αυτό ? *πλάκα κάνω, πριν κάνα μήνα πέρασα σε pentium3 & 756MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ορίστε τι κάνατε τώρα τίτλος "πρόβλημα σε arch" και 5 σελίδες καπάκι μετά θέλετε να βάλουν arch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ναι οντως , mask2011 βαλε ενα SOLVED στον τιτλο του thread - μπροστα μπροστα με παχια - στιβαρα γραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα