Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα δες αν σου δίνει η kingston κάποιο toolbox. Αν όχι, ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, αφήνεις τον ssd και τρέχεις σε terminal

>dd if=/dev/zero of=/dev/sdΧ bs=1M

Όπου Χ το γράμμα του δίσκου σου. Λογικά sda θα στο βγάλει. Πρόσεχε αν το κάνεις γιατί αν γίνει λάθος και σβήσεις άλλο δίσκο ούτε εταιρεία recovery δεν το σώνει.

Δημοσ.

Πρώτα δες αν σου δίνει η kingston κάποιο toolbox. Αν όχι, ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, αφήνεις τον ssd και τρέχεις σε terminal

>dd if=/dev/zero of=/dev/sdΧ bs=1M

Όπου Χ το γράμμα του δίσκου σου. Λογικά sda θα στο βγάλει. Πρόσεχε αν το κάνεις γιατί αν γίνει λάθος και σβήσεις άλλο δίσκο ούτε εταιρεία recovery δεν το σώνει.

Την εντολη αυτη φιλε μου, που την πληκτρολογω? τι χρειαζεται να κατεβασω και με ποια διαδικασια θα την τρεξω? ειμαι τελειως ασχετος απο linux. Απο οτι εχω κοιταξει δεν δινει κατι η kingston.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να κατεβασω καποιο cd των linux? και εαν ναι απο ποιο λινκ? και που θα το βρω το τερματικο των linux?

Επεξ/σία από alximistis_82
Δημοσ.

Καλημερα, αγαπητε μου συμφορουμιτη! Συγνωμη που απανταω καθυστερημενα, θα ηθελα να σε ευχαριστησω και να σε ρωτησω κατι τελευταιο, θα μπορουσες να μου δωσεις το λινκ για να κατεβασω το live cd των linux? Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Δημοσ.

Καλημερα, αγαπητε μου συμφορουμιτη! Συγνωμη που απανταω καθυστερημενα, θα ηθελα να σε ευχαριστησω και να σε ρωτησω κατι τελευταιο, θα μπορουσες να μου δωσεις το λινκ για να κατεβασω το live cd των linux? Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

http://www.ubuntu.com/

καψτα σε cd

boot με το cd των lixux

οταν σε ρωτησει για εγκατασταση ή δοκιμη,θα διαλεξεις το δευτερο.

διαλεγεις γλωσσα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ, φιλε μου!!! Να σαι καλα! Και χρησιμοποιω τις εντολες στο τερματικο οπως προανεφερε ο προηγουμενος συμφορουμιτης, για το secure erase, ετσι? Ευχαριστω πολυ ολους σας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...