slammingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να το χρησιμοποιώ με την sim της cosmote στην Ελλάδα? λογικά ναί και εγώ με ξένο κινητό χρησιμοποίησα κανονικά την microsim της cosmote, αν και το είχα αγοράσει κανονικά στο εξωτερικό....
marios_geo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Η περίπτωση σου με έκανε να πάω πίσω. Έψαχνα στο eBay για ένα iPhone, απο τις ΗΠΑ. Και ενω το ενδιαφέρον μου ήταν να βρω κάποιο που να ξεκλειδώνει, ώστε όταν φύγω ο ΗΠΑ, να βάλω ότι sim θέλω, τώρα έβαλες και αυτο στην εξίσωση. Ποιο καλο παιδ θα μας πει, τι πρεπει να ζητήσουμε απο τον πωλητή (πάντα μέσα απο το eBay) για να είμαστε καλυμμένοι;
PaZaRiOTiS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Η περίπτωση σου με έκανε να πάω πίσω. Έψαχνα στο eBay για ένα iPhone, απο τις ΗΠΑ. Και ενω το ενδιαφέρον μου ήταν να βρω κάποιο που να ξεκλειδώνει, ώστε όταν φύγω ο ΗΠΑ, να βάλω ότι sim θέλω, τώρα έβαλες και αυτο στην εξίσωση. Ποιο καλο παιδ θα μας πει, τι πρεπει να ζητήσουμε απο τον πωλητή (πάντα μέσα απο το eBay) για να είμαστε καλυμμένοι; Μόνο η απόδειξη αγοράς από ότι έχω καταλάβει μπορεί να σε εξασφαλίσει σίγουρα. Δεν ξέρω αν θες να ψαχτείς και για το ποιες χώρες μοιράζονται τις IMEI blacklists τους με τις ΗΠΑ.
katsikoula Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το έψαξα λίγο το θέμα διαβάζοντας τι ακριβώς είναι το IMEI blacklist και κατάλαβα τα εξής: όταν κάποιος χάσει ή του κλέψουν το κινητό του πάει στον πάροχο και στην αστυνομία και αναφέρει το συμβάν και έτσι ο πάροχος κλειδώνει το κινητό βάζοντας σε "μαύρη λίστα" το IMEI που είναι μοναδικό για κάθε συσκευή και δεν αλλάζει. κάποιοι βέβαια εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητα και πουλάνε high end κινητά και μετά κάνουν την παραπάνω διαδικασία και έτσι παίρνουν δωρεάν ένα καινούριο (αφού το έχουν ασφαλίσει πρώτα βέβαια). αυτή είναι κ η περίπτωση σου δυστυχώς... από εκεί και πέρα διάβασα διάφορες εμπειρίες ανθρώπων που την πάτησαν όπως και εσύ και δεν βγάλανε καμία άκρη παρ' όλο που είχαν απόδειξη αγοράς. οπότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. κάποιοι βέβαια προτείνουν να πας το κινητό στην αστυνομία, να εξηγήσεις την κατάσταση, να κάνεις μήνυση και η αστυνομία με την σειρά της να βρει τον πωλητή. τέλος σε κάποια site διάβασα ότι αυτό το IMEI blacklist δουλεύει μόνο στην χώρα που έγινε οπότε αν αυτό ισχύει, μπορείς να το πουλήσεις σε κάποιον από άλλη χώρα.
marios_geo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Βρε παιδιά, τί απόδειξη αγοράς; Έρχεται δει πολλές φορές μια συναλλαγή μεταξύ δυο ιδιωτών να περιλαμβάνει απόδειξη;
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Βρε παιδιά, τί απόδειξη αγοράς; Έρχεται δει πολλές φορές μια συναλλαγή μεταξύ δυο ιδιωτών να περιλαμβάνει απόδειξη; δεν νομίζω ότι εννοούν απόδειξη αγοράς που εκδίδει ο ιδιώτης, αλλά την απόδειξη αγοράς του προιόντος που εξέδωσε το κατάστημα κατά την πρώτη αγορά. Αυτή καλό είναι να την ζητάμε πάντα. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι α. δεν είμαστε κλεπταποδόχοι β. αν πάμε σε αντιπροσωπία ακόμα και εκτός εγγύησης μπορεί να ζητηθεί.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το έψαξα λίγο το θέμα διαβάζοντας τι ακριβώς είναι το IMEI blacklist και κατάλαβα τα εξής: όταν κάποιος χάσει ή του κλέψουν το κινητό του πάει στον πάροχο και στην αστυνομία και αναφέρει το συμβάν και έτσι ο πάροχος κλειδώνει το κινητό βάζοντας σε "μαύρη λίστα" το IMEI που είναι μοναδικό για κάθε συσκευή και δεν αλλάζει. κάποιοι βέβαια εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητα και πουλάνε high end κινητά και μετά κάνουν την παραπάνω διαδικασία και έτσι παίρνουν δωρεάν ένα καινούριο (αφού το έχουν ασφαλίσει πρώτα βέβαια). αυτή είναι κ η περίπτωση σου δυστυχώς... από εκεί και πέρα διάβασα διάφορες εμπειρίες ανθρώπων που την πάτησαν όπως και εσύ και δεν βγάλανε καμία άκρη παρ' όλο που είχαν απόδειξη αγοράς. οπότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. κάποιοι βέβαια προτείνουν να πας το κινητό στην αστυνομία, να εξηγήσεις την κατάσταση, να κάνεις μήνυση και η αστυνομία με την σειρά της να βρει τον πωλητή. τέλος σε κάποια site διάβασα ότι αυτό το IMEI blacklist δουλεύει μόνο στην χώρα που έγινε οπότε αν αυτό ισχύει, μπορείς να το πουλήσεις σε κάποιον από άλλη χώρα. ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα καταλήξαμε.. τουλάχιστον ας μην την πατήσει κάποιος από δω μέσα σε μελλοντική αγορα.
m4jor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 το έψαξα λίγο το θέμα διαβάζοντας τι ακριβώς είναι το IMEI blacklist και κατάλαβα τα εξής: όταν κάποιος χάσει ή του κλέψουν το κινητό του πάει στον πάροχο και στην αστυνομία και αναφέρει το συμβάν και έτσι ο πάροχος κλειδώνει το κινητό βάζοντας σε "μαύρη λίστα" το IMEI που είναι μοναδικό για κάθε συσκευή και δεν αλλάζει. κάποιοι βέβαια εκμεταλλεύονται αυτή τη δυνατότητα και πουλάνε high end κινητά και μετά κάνουν την παραπάνω διαδικασία και έτσι παίρνουν δωρεάν ένα καινούριο (αφού το έχουν ασφαλίσει πρώτα βέβαια). αυτή είναι κ η περίπτωση σου δυστυχώς... από εκεί και πέρα διάβασα διάφορες εμπειρίες ανθρώπων που την πάτησαν όπως και εσύ και δεν βγάλανε καμία άκρη παρ' όλο που είχαν απόδειξη αγοράς. οπότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. κάποιοι βέβαια προτείνουν να πας το κινητό στην αστυνομία, να εξηγήσεις την κατάσταση, να κάνεις μήνυση και η αστυνομία με την σειρά της να βρει τον πωλητή. τέλος σε κάποια site διάβασα ότι αυτό το IMEI blacklist δουλεύει μόνο στην χώρα που έγινε οπότε αν αυτό ισχύει, μπορείς να το πουλήσεις σε κάποιον από άλλη χώρα. Ναι ναι η αστυνομια σε κλοπη σπιτιου ειναι στα @@ρια της για το κινητο θα την νοιαξει
flik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά αυτό μπορεί να γίνει και σε Ελλάδα; Δηλαδή έστω αγοράζει κάποιος κινητό χωρίς απόδειξη, και να το κάνει ο άλλος block; Βασικά το block imei το έχω ξαναακούσει, αλλά επειδή δεν είχα ακούσει για ασφάλιση συσκευής, δεν το συνδύασα ποτέ έτσι.
lamargos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως ο άγγλος είχε καμιά μακρινή καταγωγή από Ελλάδα???
amgamer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια! συγνωμη που ανασυρω αυτο το post αλλα χρειαζομαι λιγη βοηθεια.βρηκε ο κολλητος μου ενα 4s στην Αγγλια που κατα πασα πιθανοτητα ηταν καποιου Γαλλου.φοραγε ios7 το κρατησαμε 10μερες μηπως βγαλει το κλασσικο μυνημα με το find your iphone αλλα τιποτα...προσπαθησα να κανω τα bypass locksreens να δω μηπως βγαλει κατι σχετικα με τον χρηστη τιποτα.. το τηλεφωνο ηρθε ελλαδα...δοκιμασα λοιπον να περασω εξ αρχης με factory reset to ios7 το περασα,αλλα κολλαει στο activation.εκανα την εξης χοντρη βλακεια να κανω log in με το δικο μου itunes account μπας και ξεκολλησει και μου γραψε οτι αυτο το τηλεφνωνο ειναι δηλωμενο με αλλο account και οτι π,ρεπει να ξεκλειδωθει απο κει. πραγμα που σημαινει οτι το κλειδωσε ο χρηστης του αλλα δεν εδωσε κ καποια ινφο ωστε να τον βρουμε... οπως κ να χει, το itunes account μου, περιεχει ακριβη διευθθνση οσο και τηλεφωνα μου, δεν πιστευω να βρω κανα μπελα με τη βλακεια που εμπλεξα...τι με συμβουλευετε να κανω?
spirosd2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορείς να κανεις τίποτα, το κινητό μπορεί να ανοίξει μόνο με το iTunes account του κατόχου.
amgamer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ναι αλλα δεν μπορω και να τον βρω τον κατοχο του!!οπως κ να χει...εμενα με καιει περισσοτερο μη βρω κανα μπελα που εβαλα το δικο μου account. :/ δεν με νοιαζει για το μηλο, εχω lg g2 μη βρω κανα μπελα με νοιαζει
Iphone.expertGr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ναι αλλα δεν μπορω και να τον βρω τον κατοχο του!! οπως κ να χει...εμενα με καιει περισσοτερο μη βρω κανα μπελα που εβαλα το δικο μου account. :/ δεν με νοιαζει για το μηλο, εχω lg g2 μη βρω κανα μπελα με νοιαζει Δεν βρισκεις μπελα.Απλα εχεις ενα τουβλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα