Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν την πατησες, επειδη ηταν φθηνο ή επειδη ηταν σε αριστη κατασταση για την τιμη του.

Ο τυπος καλλιστα θα μπορουσε να το ειχε πουλησει ακριβοτερα και να μην σου ειχαν μπει υποψιες.

Την πατησες επειδη προφανως δεν πηρες αποδειξη.

Αυτο επρεπε να σου κινησει την περιεργεια, οχι η χαμηλη τιμη του για την κατασταση του.

Αν ειχες αποδειξη, θα το πηγαινες για service/ξεκλειδωμα και θα ειχες ξεμπερδεψει.

Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να το χρησιμοποιώ με την sim της cosmote στην Ελλάδα?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να το χρησιμοποιώ με την sim της cosmote στην Ελλάδα?

Νομιζω πως ναι.

Νομιζω πως απλα εχουν ειδοποιηθει ολες οι εταιριες κινητης στην Αγγλια να μην επιτρεπουν το κινητο με το ταδε IMEI να πιασει σημα.

Σε αλλη χωρα λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

Η καλυτερη λυση ειναι να δεις αν δουλευει Ελλαδα και αν δουλευει να το πουλησεις Ελλαδα και να αγορασεις απο εδω καποιο αλλο.

Ετσι ουσιαστικα δεν θα δωσεις λεφτα(ειδικα απο την στιγμη που το δικο σου ειναι σε αριστη κατασταση) και μετα θα εχεις ενα κινητο που θα λειτουργει κ Αγγλια.

Δημοσ.

Νομιζω πως ναι.

Νομιζω πως απλα εχουν ειδοποιηθει ολες οι εταιριες κινητης στην Αγγλια να μην επιτρεπουν το κινητο με το ταδε IMEI να πιασει σημα.

Σε αλλη χωρα λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

Η καλυτερη λυση ειναι να δεις αν δουλευει Ελλαδα και αν δουλευει να το πουλησεις Ελλαδα και να αγορασεις απο εδω καποιο αλλο.

Ετσι ουσιαστικα δεν θα δωσεις λεφτα(ειδικα απο την στιγμη που το δικο σου ειναι σε αριστη κατασταση) και μετα θα εχεις ενα κινητο που θα λειτουργει κ Αγγλια.

Με ανακούφισες κάπως. το σκέφτηκα κ γω για πώληση. 8α βγάλω κ το κατιτίς μου με τις τιμές που βλέπω να ζητάνε για 4αρια

Δημοσ.

Η τελευταία μου λύση θα είναι να το πουλήσω. anyway, το κιν είναι σε κατάσταση μιας βδομαδας απλα δεν λειτουργεί uk. δεν θα βρω δύσκολα αγοραστή ακόμα κ αν το δηλώσω στην αγγελία.

Δημοσ.

εαν μπορει να δουλέψει σε ελληνικά δικτυα το παιρνω ευχαριστως... :rolleyes:

Χοντρη ποουστια παντως ο βρωμιάρης ο σκατοαγγλος. Που να του καει το καινουργιο στη μια βδομάδα κ οπως το πηγαίνει για καλυψη εγγυησης να του πεσει σε γουβα με νερά...

Δημοσ.

Εγω παντως θα του εκανα καταγγελια και στον πάροχο με βάση την αγγελια που το πουλουσε και στο site/εφημεριδα?? που ειχε βαλει την αγγελια!Ετσι για να του παρουν πισω το νεο κινητο του βρωμιαρη για να βγει και χαμενος κιολας!

Δημοσ.

Εγω παντως θα του εκανα καταγγελια και στον πάροχο με βάση την αγγελια που το πουλουσε και στο site/εφημεριδα?? που ειχε βαλει την αγγελια!Ετσι για να του παρουν πισω το νεο κινητο του βρωμιαρη για να βγει και χαμενος κιολας!

Τσάμπα θα χάσω το χρόνο μου.. είναι σαν να ψαχνω ψίλους στα άχυρα. δεν έχω κ πολύ ελεύθερο χρόνο. Πάντως ενώ δοκίμαζα την κάμερα μπροστα του έβγαλα φωτό μέρος του αυτοκινήτου του, αλλά όχι την πινακίδα του. Αν την έβγαζα θα χαμε γλέντια τώρα.

Την αγγελία από που την βρήκες???

από εδώ. Ψήθηκες zizu ε? Πραγματικά, ανεβαίνουν αγγελίες για iPhone κάθε 20 λεπτά.

Δημοσ.

Δλδ θα το πουλησεις ετσι ωστε το προβλημα σου να γινει προβλημα για καποιον αλλο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Κανενα προβλημα δεν θα εχει ο αλλος που θα το αγορασει και θα το χρησιμοποιησει Ελλαδα.

Δημοσ.

Τσάμπα θα χάσω το χρόνο μου.. είναι σαν να ψαχνω ψίλους στα άχυρα. δεν έχω κ πολύ ελεύθερο χρόνο. Πάντως ενώ δοκίμαζα την κάμερα μπροστα του έβγαλα φωτό μέρος του αυτοκινήτου του, αλλά όχι την πινακίδα του. Αν την έβγαζα θα χαμε γλέντια τώρα.

από εδώ. Ψήθηκες zizu ε? Πραγματικά, ανεβαίνουν αγγελίες για iPhone κάθε 20 λεπτά.

Όχι απλά λέω μήπως μπορούσες να βρεις την αγγελία και να το κυνηγήσεις ή αν ήταν κανένα e-bay να απευθυνόσουν στο ίδιο το site...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...