PaZaRiOTiS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν την πατησες, επειδη ηταν φθηνο ή επειδη ηταν σε αριστη κατασταση για την τιμη του. Ο τυπος καλλιστα θα μπορουσε να το ειχε πουλησει ακριβοτερα και να μην σου ειχαν μπει υποψιες. Την πατησες επειδη προφανως δεν πηρες αποδειξη. Αυτο επρεπε να σου κινησει την περιεργεια, οχι η χαμηλη τιμη του για την κατασταση του. Αν ειχες αποδειξη, θα το πηγαινες για service/ξεκλειδωμα και θα ειχες ξεμπερδεψει. Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να το χρησιμοποιώ με την sim της cosmote στην Ελλάδα?
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να το χρησιμοποιώ με την sim της cosmote στην Ελλάδα? Νομιζω πως ναι. Νομιζω πως απλα εχουν ειδοποιηθει ολες οι εταιριες κινητης στην Αγγλια να μην επιτρεπουν το κινητο με το ταδε IMEI να πιασει σημα. Σε αλλη χωρα λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Η καλυτερη λυση ειναι να δεις αν δουλευει Ελλαδα και αν δουλευει να το πουλησεις Ελλαδα και να αγορασεις απο εδω καποιο αλλο. Ετσι ουσιαστικα δεν θα δωσεις λεφτα(ειδικα απο την στιγμη που το δικο σου ειναι σε αριστη κατασταση) και μετα θα εχεις ενα κινητο που θα λειτουργει κ Αγγλια.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω πως ναι. Νομιζω πως απλα εχουν ειδοποιηθει ολες οι εταιριες κινητης στην Αγγλια να μην επιτρεπουν το κινητο με το ταδε IMEI να πιασει σημα. Σε αλλη χωρα λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Η καλυτερη λυση ειναι να δεις αν δουλευει Ελλαδα και αν δουλευει να το πουλησεις Ελλαδα και να αγορασεις απο εδω καποιο αλλο. Ετσι ουσιαστικα δεν θα δωσεις λεφτα(ειδικα απο την στιγμη που το δικο σου ειναι σε αριστη κατασταση) και μετα θα εχεις ενα κινητο που θα λειτουργει κ Αγγλια. Με ανακούφισες κάπως. το σκέφτηκα κ γω για πώληση. 8α βγάλω κ το κατιτίς μου με τις τιμές που βλέπω να ζητάνε για 4αρια
gRim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Να υποθέσω δεν έχεις τίποτα στοιχεία του ε; Από site βρήκες την αγγελία;
basilis5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ θα το πουλησεις ετσι ωστε το προβλημα σου να γινει προβλημα για καποιον αλλο; Sent from my iPhone using Insomnia
PaZaRiOTiS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Η τελευταία μου λύση θα είναι να το πουλήσω. anyway, το κιν είναι σε κατάσταση μιας βδομαδας απλα δεν λειτουργεί uk. δεν θα βρω δύσκολα αγοραστή ακόμα κ αν το δηλώσω στην αγγελία.
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 εαν μπορει να δουλέψει σε ελληνικά δικτυα το παιρνω ευχαριστως... Χοντρη ποουστια παντως ο βρωμιάρης ο σκατοαγγλος. Που να του καει το καινουργιο στη μια βδομάδα κ οπως το πηγαίνει για καλυψη εγγυησης να του πεσει σε γουβα με νερά...
Psycho13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παντως θα του εκανα καταγγελια και στον πάροχο με βάση την αγγελια που το πουλουσε και στο site/εφημεριδα?? που ειχε βαλει την αγγελια!Ετσι για να του παρουν πισω το νεο κινητο του βρωμιαρη για να βγει και χαμενος κιολας!
PaZaRiOTiS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παντως θα του εκανα καταγγελια και στον πάροχο με βάση την αγγελια που το πουλουσε και στο site/εφημεριδα?? που ειχε βαλει την αγγελια!Ετσι για να του παρουν πισω το νεο κινητο του βρωμιαρη για να βγει και χαμενος κιολας! Τσάμπα θα χάσω το χρόνο μου.. είναι σαν να ψαχνω ψίλους στα άχυρα. δεν έχω κ πολύ ελεύθερο χρόνο. Πάντως ενώ δοκίμαζα την κάμερα μπροστα του έβγαλα φωτό μέρος του αυτοκινήτου του, αλλά όχι την πινακίδα του. Αν την έβγαζα θα χαμε γλέντια τώρα. Την αγγελία από που την βρήκες??? από εδώ. Ψήθηκες zizu ε? Πραγματικά, ανεβαίνουν αγγελίες για iPhone κάθε 20 λεπτά.
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ θα το πουλησεις ετσι ωστε το προβλημα σου να γινει προβλημα για καποιον αλλο; Sent from my iPhone using Insomnia Κανενα προβλημα δεν θα εχει ο αλλος που θα το αγορασει και θα το χρησιμοποιησει Ελλαδα.
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 φτανει να μην υπαρχει block list imei στα customer service της ελλαδας...χλωμο το κοβω.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 φτανει να μην υπαρχει block list imei στα customer service της ελλαδας...χλωμο το κοβω. τα iPhone δεν χαλάνε..
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τσάμπα θα χάσω το χρόνο μου.. είναι σαν να ψαχνω ψίλους στα άχυρα. δεν έχω κ πολύ ελεύθερο χρόνο. Πάντως ενώ δοκίμαζα την κάμερα μπροστα του έβγαλα φωτό μέρος του αυτοκινήτου του, αλλά όχι την πινακίδα του. Αν την έβγαζα θα χαμε γλέντια τώρα. από εδώ. Ψήθηκες zizu ε? Πραγματικά, ανεβαίνουν αγγελίες για iPhone κάθε 20 λεπτά. Όχι απλά λέω μήπως μπορούσες να βρεις την αγγελία και να το κυνηγήσεις ή αν ήταν κανένα e-bay να απευθυνόσουν στο ίδιο το site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα