PaZaRiOTiS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παλικάρια μάλλον την έχω πατήσει. Είμαι Αγγλία, βρήκα το Σάββατο πολύ ελκυστική αγγελία online για iPhone4 16GB 250λίρες. Βρίσκομαι λοιπόν με τον τύπο κ γίνεται το deal αφού τσεκάρω ότι είναι ξεκλείδωτο αυθεντικό κτλ. Πάω τώρα στον πάροχο μου για να πάρω microsim και στη συζήτηση απάνω με ρωτάει αν φοβάμαι μην ο προηγούμενος μου μπλοκάρει το IMEI αν τυχον έχει insurance. Πάγωσα!!! Τέτοιο μούτρο που ήταν ο τύπος που μου το πούλησε κ η κατάσταση του κιν (σχεδόν καινούργιο) με κάνει να πιστέυω ότι την πάτησα.. Ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα sim κ επίσης καλού κακού την έβγαλα απο το κιν. Μπορώ να καβατζωθώ κάπως? Του πέρασα από το Σάββατο redsnow 5.0.1. Υπάρχουν custom firmware που να με καβατζώνουν? Βρήκα προς το παρόν αυτό. Μου κάνει? Αν κάνω ανταλλαγή με φιλαράκι μ από Ελλάδα το iPhone θα ισχύει το μπλοκάρισμα στον ελληνικό πάροχο (πχ Cosmote)? Γιατί διαβάζω ότι εκτός UK θα λειτουργεί το κινητό. Οποιαδήποτε ιδέα θα μου ήταν χρήσιμη. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από PaZaRiOTiS
xristos636 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα απο αποψη χρηματων οντως ηταν αρκετα χαμηλη η τιμη που στο πουλησε.η ισοτημια το βγαζει στα 300 ευρο.κανονικα στις πωλησεις οι τιμες κυμαινονται απο 450-380(πανω κατω).ο λογος που το πουλαει χαμηλα δεν στον ειπε...;εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυθεντικο;δεν νομιζω παντος να σου κανει κατι.δεν εχω ξαναακουσει κατι παρομοιο.θα το ψαξω και θα σου απαντησω σιγουρα. το σιτε που δινεις δεν σου κανει διοτι ειναι για αλλο πραγμα.εσυ το κινητο το ενεργοποιησες ετσι;γιατι αυτο κανει.οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος για να το κανεις απο την στιγμη ειπες οτι ειναι ξεκλειδωτο δεν θα εχεις κανενα προβλημα στην ελλαδα.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα απο αποψη χρηματων οντως ηταν αρκετα χαμηλη η τιμη που στο πουλησε.η ισοτημια το βγαζει στα 300 ευρο.κανονικα στις πωλησεις οι τιμες κυμαινονται απο 450-380(πανω κατω).ο λογος που το πουλαει χαμηλα δεν στον ειπε...;εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυθεντικο;δεν νομιζω παντος να σου κανει κατι.δεν εχω ξαναακουσει κατι παρομοιο.θα το ψαξω και θα σου απαντησω σιγουρα. το σιτε που δινεις δεν σου κανει διοτι ειναι για αλλο πραγμα.εσυ το κινητο το ενεργοποιησες ετσι;γιατι αυτο κανει.οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος για να το κανεις απο την στιγμη ειπες οτι ειναι ξεκλειδωτο δεν θα εχεις κανενα προβλημα στην ελλαδα. Tο κινητό είναι σε κατάσταση κουτιού, πριν το πάρω ο τύπος του άλλαξε δυο sim και είδα ότι είναι ξεκλείδωτο σίγουρα. Tο κανα jailbreak σε δύο ώρες αφότου το πήρα κ είναι fully functional το μόνο που μένει είναι να βάλω την sim μέσα. Όπως είπα η τόσο χαμηλή τιμή για την κατάσταση του κ η συναλλαγή έγινε τόσο γρήγορα που με κάνουν να πιστεύω ότι το έχει ασφαλισμένο για κλοπή κ ότι θα το μπλοκάρει ο πάροχος μου αργά η γρήγορα κ ο τύπος που μου το πούλησε θα αποζημιωθεί είτε με λεφτά είτε με νέο iPhone.
xristos636 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Όπως σου είπα κλείδωμα μέσω imei δεν έχω ξανακούσει.απο όσο ξέρω μπορείς μέσω imei μπορείς να εντοπίσεις την θέση του κινητού τηλεφώνου.επισης το imei δεν αλλάζει δυστυχώς.μονο με αλλαγή τηλεφώνου.Θα δω για το κλείδωμα που αναφέρεις και θα σου πω.ακομη για την αποζημίωση που αναφέρεις και να ισχύει δεν νομίζω να σε απασχολεί ούτε να ειναι μη λειτουργικό το τηλέφωνο.Αλλα και να ισχύει δεν βρίσκω το λόγο να το πουλάει τόσο χαμηλά.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για την οικονομία της συζήτησης ---> λινκ Αν δεν βγάλω άκρη σύντομα μάλλον θα βάλω την sim μέσα να το χρησιμοποιήσω μέχρι να μπλοκάρει..
Κomos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Για την οικονομία της συζήτησης ---> λινκ Αν δεν βγάλω άκρη σύντομα μάλλον θα βάλω την sim μέσα να το χρησιμοποιήσω μέχρι να μπλοκάρει.. δεν το υποστηρίζουν οι ελληνικοί πάροχοι φιλε..
kpartsi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μπλοκάρισμα μέσω IMEI βεβαίως και γίνεται, εδώ και χρόνια.... Πριν μερικά χρόνια έκλεψαν το κινητό στην αδερφή μου. Πήγε στη Vodafone για να της δώσουν καινούργια sim, ώστε να κρατήσει το νούμερο... επίσης με την δήλωση κλοπής από την αστυνομία, κατέγραψαν το IMEI του κλεμμένου κινητού και η ίδια Vodafone ανέλαβε να το επικοινωνήσει και στους άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ώστε να το μπλοκάρουν κι εκείνοι. Η δήλωση κλοπής στην αστυνομία είναι απαραίτητη για να μπλοκάρουν το IMEI. Για την ιστορία... το κινητό βρέθηκε, καθώς ο τύπος που το είχε, νόμιζε ότι του χάλασε (ενώ ήταν μπλοκαρισμένο και γι' αυτό δεν έπιανε σήμα) και το πήγε στο επίσημο service της Motorola. Εκεί είδαν ότι ήταν δηλωμένο κλεμμένο και κάλεσαν την αστυνομία.
WizeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μπλοκάρισμα μέσω IMEI βεβαίως και γίνεται, εδώ και χρόνια.... Πριν μερικά χρόνια έκλεψαν το κινητό στην αδερφή μου. Πήγε στη Vodafone για να της δώσουν καινούργια sim, ώστε να κρατήσει το νούμερο... επίσης με την δήλωση κλοπής από την αστυνομία, κατέγραψαν το IMEI του κλεμμένου κινητού και η ίδια Vodafone ανέλαβε να το επικοινωνήσει και στους άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ώστε να το μπλοκάρουν κι εκείνοι. Η δήλωση κλοπής στην αστυνομία είναι απαραίτητη για να μπλοκάρουν το IMEI. Για την ιστορία... το κινητό βρέθηκε, καθώς ο τύπος που το είχε, νόμιζε ότι του χάλασε (ενώ ήταν μπλοκαρισμένο και γι' αυτό δεν έπιανε σήμα) και το πήγε στο επίσημο service της Motorola. Εκεί είδαν ότι ήταν δηλωμένο κλεμμένο και κάλεσαν την αστυνομία. Σε ποια χώρα αυτά; Γιατί αν έγινε στην Ελλάδα μάλλον συνέβη σε κάποιο παράλληλο σύμπαν!!
Tigran Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομίζω να έχει κανένα λόγο να στο μπλοκάρει φίλε μου. Δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα ο τύπος. Απλά πέτυχες καλή ευκαιρία. Don't worry.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομίζω να έχει κανένα λόγο να στο μπλοκάρει φίλε μου. Δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα ο τύπος. Απλά πέτυχες καλή ευκαιρία. Don't worry. Το iPhone κλειδώθηκε τη δεύτερη μέρα... φυσικά κ είχε συμφέρον αν το είχε ασφαλισμένο. πήρε καινούργιο...
WizeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ελλάδα φίλε μου, Ελλάδα! Αυτό πρέπει να ερευνηθεί από την ομάδα του Fringe !!!
Tigran Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ! Σοβαρά μιλάς; Χοντροπ@στίτσα. Λυπάμαι φίλε μου. Σορρυ κιόλας που εξέφρασα γνώμη χωρίς να είμαι σίγουρος. Πάντως καλή πατέντα ακούγεται. Παίρνεις ένα, το ασφαλίζεις, μετά από μερικούς μήνες το "χάνεις" (ουσιαστικά το πουλάς σε καμιά χώρα που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν) και πας και ζητάς άλλο.
ektor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αν φυλαξες τη αγγελια που δειχνει οτι ο τυπος το πουλουσε,τοτε μπορεις να το τρεξεις το θεμα κ ισως βγαλεις κ μια ακρη!
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν την πατησες, επειδη ηταν φθηνο ή επειδη ηταν σε αριστη κατασταση για την τιμη του. Ο τυπος καλλιστα θα μπορουσε να το ειχε πουλησει ακριβοτερα και να μην σου ειχαν μπει υποψιες. Την πατησες επειδη προφανως δεν πηρες αποδειξη. Αυτο επρεπε να σου κινησει την περιεργεια, οχι η χαμηλη τιμη του για την κατασταση του. Αν ειχες αποδειξη, θα το πηγαινες για service/ξεκλειδωμα και θα ειχες ξεμπερδεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα